Skip to Content

Finančne storitve: več dobička s programi SAP

S SAP-jevo programsko opremo za sektor bančništva in finančnih storitev si zagotovite prilagodljivost, ki jo potrebujete za izpolnjevanje pričakovanj, demografskih sprememb in zahtev strank. Povečajte dobiček v vseh kanalih in premagajte izzive, kot so višje kapitalske zahteve, strožji predpisi in prehod na digitalno bančništvo, s širokim naborom najboljših bančnih sistemov in tehnologij.

Mobilno preoblikovanje bančništva v prodaji na drobno
Previous

Težave s finančnimi storitvami zaradi digitalizacije

Težave zaradi digitalizacije: v teh dveh posnetkih Rob Hetherington, globalni direktor za finančne storitve pri SAP-ju, govori o vplivu tehnologije na finančne storitve.

V kolikšni meri se vaša banka osredotoča na stranke?

Nudenje enotne izkušnje za stranke ni preprosto. Vendar pa finančne ustanove, ki ne usklajujejo in ne prilagodijo posameznikom stikov s strankami v vseh kanalih, tvegajo, da bodo stranke odšle h konkurenci. Želite oceniti svojo konkurenčnost?

Next

     

Postanite banka prihodnosti še danes

Ker digitalna tehnologija spreminja, kako in kdo nudi strankam storitve prodaje na drobno in poslovne storitve, se bodo banke prihodnosti zelo razlikovale od današnjih bank. Kako se torej panoga finančnih storitev lahko pripravi na to korenito spremembo? Ti viri vam lahko pomagajo preoblikovati način poslovanja in poslovne modele, da boste preživeli in uspevali tudi v novem okolju.
Previous

Digitalna banka, pripravljena na prihodnost

Kako se banke odzivajo na spremembe v panogi zaradi digitalne tehnologije? Katere poslovne modele izkoriščajo? Kakšen odnos imajo do finančne tehnologije? Odgovore najdete v tej e-knjigi, ki temelji na raziskavi podjetja IDC, pri kateri je sodelovalo več kot 500 vodstvenih delavcev iz 250 bank po vsem svetu.

Finančne storitve postanejo osebne

Odkrijte, kako banke po vsem svetu z osebnim pristopom nudijo uporabnikom prilagojene storitve. Ugotovite, kako se spopadajo z izzivi in bolje izpolnjujejo pričakovanja strank v vse bolj konkurenčnem okolju.

Next
Previous

Pet načinov za uspešno digitalno poslovanje

Nova tehnologija spreminja način, kako stranke poslujejo z bankami, in temeljito spreminja tradicionalno vlogo bank. Spoznajte pet lastnosti digitalne banke in ugotovite, kako jih lahko prevzamete, da boste izkoristili priložnosti v digitalni dobi.

Predstavljajte si banko prihodnosti

Odkrijte, kako se nekatere naše globalne stranke v bančništvu prilagajajo pričakovanjem digitalnih potrošnikov, od prevzema pristopa »vse digitalno« do nudenja brezhibnih izkušenj z vsemi oddelki.
Next

Oglejte si pričevanja naših strank ...

Previous

Podjetje Garner je SAP znova uvrstilo na vrh

Že deveto zaporedno leto je podjetje Gartner uvrstilo SAP na vrh v poročilu Magic Quadrant for Global Retail Core Banking. Pravzaprav je bil SAP izbran kot vodilno podjetje na trgu v vseh kategorijah.

Digitalna preobrazba v bančništvu

Falk Rieker, vodja poslovne enote za bančništvo, govori o izzivih, s katerimi se soočajo banke v današnjem digitalnem gospodarstvu, in o tem, kaj je potrebno, da ostanejo konkurenčne.

Next

   

Previous

Novi pristopi k digitalni preobrazbi v bančništvu

Oglejte si ključne ugotovitve globalne raziskave o prevzemu digitalne preobrazbe v bančništvu in o ključnih strategijah za njen uspeh, ki jo je izvedlo podjetje IDC.

EIU: kako digitalna tehnologija vpliva na IT?

Podjetje Economist Intelligence Unit je povprašalo višje vodstvene delavce, odgovorne za finančne storitve, o digitalni tehnologiji in njenem vplivu na njihovo panogo. Njihovi odzivi in analiza podjetja EIU pojasnjujeta, kako IT spodbuja digitalno poslovanje v panogi.

Next

Sveži vidiki strokovnjakov iz bančne industrije

Previous

Bo tehnologija verige blokov povzročila revolucijo v bančništvu?

V zadnjem desetletju je tehnologija povzročila revolucijo v vseh panogah, saj v digitalnem gospodarstvu delujejo sile, ki povzročajo korenite spremembe. Prehod na digitalno poslovanje je prinesel velike spremembe poslovnih modelov ter bistveno spremenil določanje cen in potrošniško porabo.

Spopadanje z izzivi finančne vključenosti z Industrijo 4.0 

Finančna vključenost je nadvse pomemben globalni izziv. Novi programi, ki se osredotočajo na bančništvo za tiste brez bančnega računa ter uporabljajo mobilno tehnologijo in debetne kartice ali mobilne denarnice (mWallet), so odličen prvi korak. Vendar je prišel čas, da storimo več.

Digitalizacija: naj vas bleščeč videz ne zmede

Dobro implementirana digitalizacija izniči potrebo po človeški interakciji pri transakcijah, temelji na informacijah v dejanskem času in pomaga zmanjševati tveganje. Kako bo to vplivalo na sodelovanje med strankami in svetovalci za stranke? 

Next

SAP-jevo usposabljanje in izobraževanje

Razširite svoje znanje o SAP-jevi programski opremi, razvijte nove spretnosti in dvignite raven strokovnega znanja v svojem podjetju. Z našo popolno zbirko tečajev za usposabljanje in izobraževanje ter certificiranjem lahko v polnosti izkoristite prednosti SAP-jevih rešitev.

Back to top