Skip to Content

Raziščite SAP Portfolio

Ni nujno, da je prefinjena poslovna programska oprema zapletena. Pri SAP-ju verjamemo, da je lahko enostavna in pametna hkrati. To je eden izmed razlogov, zakaj smo vodilni na tržišču poslovnih aplikacij.
Raziščite našo ponudbo glede na vaše poslovno področje, panogo ali kategorijo produktov.

Previous

Rešitve glede na poslovno področje

Raziščite med ponudbo rešitev glede na tip vašega posla – od trgovine in financ do prodaje in storitev.

Panožne rešitve

Poiščite panožno programsko opremo, najboljše prakse in analize prilagojene vašim  edinstvenim  procesom  in potrebam. 

Kategorija produktov

Poiščite ustrezen produkt in podporo za reševanje vaših poslovnih potreb in povečanje donosnosti vaše naložbe (ROI).

Ključne rešitve

Poiščite najnovejše tehnologije – od rešitev v pomnilniku do mobilnih rešitev – ki lahko pomagajo vašemu podjetju pri inovacijah, rasti in boljšemu poslovanju.

Next

Rešitve glede na poslovno področje

Iščete način, kako bi vaš oddelek deloval bolje? Raziščite portfolio rešitev, specifičnih za vašo panogo - od upravljanja premoženja in financ do trženja in proizvodnje - in poiščite programsko opremo, ki ustreza vašim edinstvenim dnevnim potrebam. 

Panožne rešitve

Kaj razlikuje najbolje delujoča podjetja od povprečnih? Pogosto je to programsko oprema, specifično za določeno panogo. Vzvod SAP-jevih najboljših praks, procesov in analiz - pred nastavljenih za vašo panogo, je nuditi poslovnim uporabnikom potrebno natančno funkcionalnost, ko jo potrebujejo in kjer jo  potrebujejo.

Kategorija produktov

Imate obstoječi SAP-jev produkt? Poiščite svoj izdelek - od analitike do ERP in tehnološke platforme - ter pridobite vse informacije in orodja, ki jih potrebujete za pomoč pri delovanju in optimizaciji vaše SAP-jeve programske opreme. 

Ključne rešitve

Želite uvajati novosti brez motenj? Izkoristite poslovne aplikacije, ki so vzvod za najnovejše tehnološke napredke - vključno z mobilnimi, v pomnilniku, v oblaku in mnogo več. Oglejte si naše ključne rešitev in odkrijte, kako lahko obdržite vaše podjetje v samem vrhu.

SAP-jeve storitve in podpora

Poskrbite, da vaše SAP-jeve rešitve izpolnjujejo vaše poslovne potrebe enostavno in neopazno - s pomočjo SAP-jevih storitev in podpore. Več kot 30 tisoč naših svetovalcev ima neprimerljivo znanje o izdelkih, tehnološko strokovnost in izkušnje v 25 različnih panogah. Če želite pospešiti implementacijo, selitev v oblaku, prilagodite vašo rešitev, optimizirati IT ali pa nekaj povsem drugega – SAP-jev storitvena in podporna ekipa sta tukaj, da to uresničita.

Back to top