Skip to Content

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Prilagodite se digitalni dobi in zablestite v svoji panogi. S paketi storitev in načrti za izvedbo vas vas vodimo skozi postopek digitalne preobrazbe – od oblikovanja strategije do implementacije, optimizacije in vzdrževanja programov SAP. Ne glede na IT-cilje se bomo trudili, da vam bodo programske naložbe prinesle stalno, izjemno vrednost. Izkoristite celovite načrte za storitve in podporo, strokovne svetovalne storitve, razvoj aplikacij po meri, dokazano najboljše prakse, poglobljeno panožno in tehnično znanje in še več.

Omogočanje digitalne preobrazbe

 

SAP Leonardo Innovation Services

Vaš model digitalnega poslovanja vam lahko pomagamo prepoznati, konceptualizirati in preizkusiti z uporabo najnovejših tehnologij, vključno z internetom stvari (IoT), strojnim učenjem, analitiko, velikimi količinami podatkov, verigo blokov in podatkovno inteligenco. SAP Leonardo Innovation Services ponuja voden pristop k odkrivanju inovacij s kar najmanjšo vnaprejšnjo naložbo in tveganjem.

Storitev SAP Model Company

Pospešite svoj razvoj, skrajšajte časovnice projektov in zmanjšajte svoje skupne stroške lastništva s predhodno konfiguriranimi celovitimi SAP-jevimi rešitvami za panogo ali področje dejavnosti in storitvami SAP Best Practices za hitrejšo uporabo novih tehnologij.

Oglejte si zgodbe naših strank

Back to top