Skip to Content

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Prilagodite se digitalni dobi in zablestite v svoji panogi. Naši paketi storitev in načrti za izvedbo vas lahko vodijo skozi celoten postopek digitalne preobrazbe – od oblikovanja strategije do implementacije, optimizacije in vzdrževanja SAP-jeve programske opreme. Ne glede na vaše cilje na področju IT se bomo trudili, da vam bodo naložbe v SAP-jevo programsko opremo prinesle stalno in izjemno vrednost. Izkoristite celovite načrte za storitve in podporo, strokovne svetovalne storitve, dokazano najboljše prakse, poglobljeno panožno in tehnično znanje in še več.
 

Poenostavite svoje poslovanje v digitalnem gospodarstvu

Svojim zaposlenim in strankam ponudite prav tisto, kar potrebujejo, in ko to dejansko potrebujejo. Podjetja vodimo skozi vse korake digitalne preobrazbe. Storitve in podporo nudimo po vsem svetu. Naš novi poslovni model nudi enoten in preprost portfelj storitev iz enotne globalne organizacije, z eno pogodbo.

Omogočanje digitalne preobrazbe

Digitalno gospodarstvo močno vpliva na naše stranke in njihova pričakovanja do nas – to pomeni manj produktov in več storitev. Zato je naše poslanstvo to, da v tej novi tržni realnosti postanemo vodilni pri »storitvizaciji« in pomagamo našim strankam, da dosežejo svoje cilje pod svojimi pogoji.
 

Prehod na SAP S/4HANA

Ne glede na to, ali začenjate od začetka ali pa prenašate obstoječo infrastrukturo, vam lahko SAP skupaj s partnerji pomaga pri uspešnem prehodu na SAP S/4HANA. Naši paketi zagotavljanja vrednosti podpirajo celoten postopek, ne glede na to, kje začnete. Hitro digitalizirajte svoje osrednje poslovne procese, kot so nabava, proizvodnja, prodaja in upravljanje premoženja. 

Oglejte si zgodbe naših strank ...

Back to top

Call me now