Preskoči na vsebino

Moč partnerstva

Če ste stranka, ki išče partnerja za sodelovanje, če ste podjetje, ki želi raziskovati naš ekosistem partnerjev in se mu pridružiti, ali pa SAP-jev partner, ki se želi prijaviti na naši varni spletni strani – ste na pravem mestu.

Poiščite partnerja

Ne glede na velikost vašega podjetja ali panoge vam naši partnerji lahko pomagajo pri nakupu SAP-jeve rešitve, ki najbolj ustreza vašim potrebam, pomagajo pri njeni gradnji in implementaciji, ter vam nudijo storitve, podporo in pomoč zanjo. Še danes poiščite zanesljivega strokovnjaka, s katerim boste sodelovali.

Postanite partner

SAP-jev celotni portfelj najboljših panožnih rešitev in nagrajeni partnerski program vam pomagata pridobiti več strank in povečati promet vašega podjetja. Še danes poiščite primernega partnerja.

Izdaja potrdila za mojo rešitev

Povečajte zaupanje strank v inovativne aplikacije, ki ste jih izdelali za delovanje na SAP-jevi tehnologiji, s pridobitvijo certifikata v središču SAP Integration and Certification Center – SAP-jevega uradnega pečata odobritve.

Ste že partner?

Če ste že SAP-jev partner, se lahko prijavite na spletni strani sappartneredge.com in dostopate do ekskluzivnih prodajnih in marketinških orodij, dogodkov, informacij o rešitvah, podpore, predstavitev, izobraževanj, ugodnosti in še več.

Nazaj na vrh