Skip to Content

Nova SAP-jeva skupnost

  • Prijavite se s klikom na avatar (profilno sliko)
  • Registrirajte se in si ustvarite profil (novi uporabniki)
  • Napišite objavo v spletni dnevnik
  • Postavite vprašanje
  • Poiščite oznake in jim sledite
Kako začeti

Spletni dnevniki skupnosti

Na našem seznamu spletnih dnevnikov poiščite napredne mislece, strokovna mnenja in dobre zamisli, nato pa se pridružite pogovoru.

Vprašanja in odgovori

SAP-jevi odgovori so obsežen vir znanja za vse, ki imajo neodgovorjena vprašanja.

O nas

Previous

Pravila uporabe

Vsa pomembna pravila o tem, kaj je v SAP-jevi skupnosti dovoljeno in kaj ne. Z upoštevanjem teh pravil lahko vsi uporabniki kar največ pridobimo od SAP-jeve skupnosti.

Naš ugled

SAP-jeva skupnost ima uveljavljen igrificiran program, ki spodbuja kakovostne prispevke in predstavlja strokovno znanje.

Podpora

Informacije za tiste, ki potrebujejo pomoč pri uporabi spletnega mesta. Na voljo so na ustreznih kanalih za podporo.

Next
Previous

Registracija in urejanje profila

Priročnik za registracijo, ustvarjanje računa in urejanje profila na spletnem mestu SAP-jeve skupnosti, vključno z nasveti za izboljšanje profila.

SAP-jevi mentorji

Preberite o programu SAP-jevih mentorjev, globalnem programu zastopanja najvplivnejših članov skupnosti v SAP-jevem ekosistemu. Ti pisci spletnih dnevnikov, svetovalci in aktivni člani skupnosti ohranjajo SAP pomemben.

Klepetalnica

Klepetalnica SAP-jeve skupnosti je uradno spletno mesto, kjer lahko objavite katerokoli temo, ki vas zanima, in o njej razpravljate. Pridružite se nam!

Next

Član meseca

Vsak mesec prejme en član SAP-jeve skupnosti priznanje za izmenjavo informacij s sodelavci, za pomoč in prevzemanje dodatnih nalog v podporo skupnosti. Ste lahko vi naslednji?

Back to top