Preskoči na vsebino
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pišite nam email z vprašanji, komentarji in povratnimi informacijami.

Skupnost

Dejanja

Pozdravljeni v SAP-jevi skupnosti

Nazaj
Najnovejša vprašanja in odgovori o oblaku
Najnovejša vprašanja in odgovori o jeziku ABAP
Najnovejša vprašanja in odgovori o rešitvi HANA
Naprej

Član meseca

Vsak mesec prejme en član SAP-jeve skupnosti priznanje za izmenjavo znanja s sodelavci ter za pomoč in prevzemanje dodatnih nalog v podporo skupnosti. Ste lahko vi naslednji?

Naš Wiki

Naš Wiki vsebuje vsebino, povezano s SAP-jem, ki jo lahko ustvarja več avtorjev. Za ogled vsebine in sodelovanje z drugimi avtorji kliknite na Dostop do našega Wikija spodaj. Nasvete o najboljših možnostih sodelovanja poiščite v uporabniškem priročniku na strani Wiki.
 
 

SAP-jeva skupnost na družbenih omrežjih

Nazaj

Facebook

Naprej

O nas

Nazaj

Pravila uporabe

Vsa pomembna pravila o tem, kaj je v SAP-jevi skupnosti dovoljeno in kaj ne. Z upoštevanjem teh pravil lahko vsi uporabniki kar največ pridobimo od SAP-jeve skupnosti.

Naš ugled

SAP-jeva skupnost ima uveljavljen igrificiran program, ki spodbuja kakovostne prispevke in predstavlja strokovno znanje.

Podpora skupnosti

Informacije za tiste, ki potrebujejo pomoč pri uporabi spletnega mesta SAP-jeve skupnosti. Na voljo so na ustreznih kanalih za podporo.

Naprej
Nazaj

Registracija in urejanje profila

Priročnik za registracijo, ustvarjanje računa in urejanje profila na spletnem mestu SAP-jeve skupnosti, vključno z nasveti za izboljšanje profila.

SAP-jevi mentorji

Preberite več o programu SAP-jevih mentorjev, globalnem programu zastopanja najvplivnejših članov skupnosti v SAP-jevem ekosistemu. Ti pisci blogov, svetovalci in aktivni člani skupnosti ohranjajo SAP zanimiv in sodoben.

Klepetalnica

Klepetalnica SAP-jeve skupnosti je uradno spletno mesto, kjer lahko objavite katerokoli temo, ki vas zanima, in o njej razpravljate. Pridružite se nam!

Naprej
Nazaj na vrh