Preskoči na vsebino
Video vadnica za fotografiranje poslovnih ljudi

Dogodki

Povežite se s strokovnjaki in izpopolnite svoje veščine. Uporabite naš iskalnik dogodkov za ogled prihajajočih seminarjev, virtualnih dogodkov in konferenc.

Dogodki v ospredju

SAP Izkušnja strank Skupnost strank Severna Amerika

Pridružite se nam virtualno ali v živo v New Yorku 20. septembra, 2022, da se podružite s svojimi vrstniki; delite najboljše prakse ter se poučite o rešitvah SAP Commerce Cloud, SAP Sales Cloud, SAP Service Cloud in SAP Customer Data Cloud.

Vodič po novičkah SAP Sapphire

Izvedite več o naših rešitvah v oblaku in inovacijah za pametna podjetja.

Prihajajoči dogodki in ponovitve

Udeležite se virtualnih dogodkov in si oglejte ponovitve predstavitev in sej s preteklih dogodkov.

Brezplačno izkusite SAP Concur Fusion na spletu

Udeležite se našega virtualnega vrha, poenostavite procese s pravimi orodji in povečate učinkovitost. Oglejte si seje, povežite se s kolegi in se pogovarjajte s strokovnjaki za rešitve SAP Concur, ki vam pomagajo rešiti specifične poslovne izzive.

Udeležite se SAP Global Partner Summit

Pridružite se nam, če želite izvedeti več o viziji, strategiji in priložnostih. Izbirajte med 36 poglobljenimi sejami na štirih področjih: Izdelki in rešitve, partnerske inovacije, partnerska ekonomika in partnerske izkušnje.

Odkrijte RISE s SAP

Oglejte si ponovitev dogodka, raziščite seje na zahtevo in izvedite več o najnovejši ponudbi SAP, ki vam bo pomagala načrtovati pot do Intelligent Enterprise.

Nazaj na vrh