Skip to Content

Become an intelligent enterprise

Watch keynotes from SAPPHIRE NOW by influential speakers on IoT, machine learning, AI, and smarter everything.

Izpostavljeni dogodki

Pridružite se nam na SAP Ariba Live v Las Vegasu, ZDA, od 20.–22. marca 2017

Na dogodku SAP Ariba Live boste spoznali tehnologije, nadarjene posameznike in miselnost, ki spreminjajo nakupe in prodajo v podjetjih po vsem svetu. Pokazali vam bomo, kako digitalizacija odpira nove priložnosti za učinkovito predvidevanje potreb strank in trga ter odzivanje nanje. 

Dogodki SAP Forum: odkrijte preprostost

Ste pripravljeni premagati potratno zapletenost? Udeležite se dogodka SAP Forum in spoznajte, kako vam lahko SAP pomaga poenostaviti vaše upravljanje, postopke in tehnologijo. Raziščite napredne novosti in spoznajte moč preprostosti pri preoblikovanju vašega poslovanja.

Poiščite dogodek SAPinsider, ki vam ustreza

Pridite po preizkušen strateški nasvet k SAP-jevim strokovnjakom za programsko opremo na prihajajoči dogodek SAPinsider. Teme pokrivajo področja od kadrovanja in financ do upravljanja, obvladovanja tveganj in zagotavljanja skladnosti ter poslovne inteligence.

Preglejte SAP-jeve dogodke

Povežite se s strokovnjaki v panogi in izpilite svoje znanje. Obiščite stran za iskanje dogodkov in si oglejte spletne seminarje in konference, ki bodo potekali v naslednjih šestih mesecih, ter preberite podrobnosti o tistih, ki ste jih zamudili.

Virtualno neskončne možnosti

Izberite posnetke kateregakoli uvodnega govora, predavanja, strateškega govora ali delavnice z dogodka SAP TechEd.
Back to top