Preskoči na vsebino
Croatia, Zadar, Kitesurfer jumping in front of wind turbine

O SAP-ju in poslovnih rešitvah

Naše podjetje

SAP z globalno mrežo strank, partnerjev, zaposlenih in mnenjskih voditeljev pomaga pri izboljšanju poslovanja po vsem svetu in obogatitvi človeških življenj.

placeholder
Splošne informacije podjetja

SAP-jeve inovacije na področju poslovnih rešitev in urejanja podatkov ter njihove obdelave, pomagajo tisočim strankam po vsem svetu, da sodelujejo bolj učinkovito in s poslovno analitiko uspešno pridobivajo vpogled v poslovanje. Preberite več o našem vodstvu, zgodovini, trajnosti, raznolikosti, pogosto zastavljena vprašanja in drugo.

placeholder
Odnosi z vlagatelji

Spletna stran za SAP-jeve odnose z vlagatelji nudi informacije in storitve za institucionalne, družbeno odgovorne in posamezne vlagatelje. Preberite več o naši finančni učinkovitosti, oglejte si četrtletna in letna poročila ter sledite našim finančnim novicam.

placeholder
SAP Trust Center

Vaše podjetje temelji na zaupanju, zato enako pričakujete od vašega ponudnika programske opreme. Kot vodilni ponudnik programske opreme in podjetje v oblaku smo predani k vzpostavljanju – in vzdrževanju zaupanja naših strank.

placeholder
Novice in izjave za medije

Središče SAP News je uradna stran za najnovejše SAP-jeve novice in informacije. Tu ne boste našli le izjav za tisk, ampak tudi poglobljene članke o poslovnih in tehnoloških trendih, bloge SAP-jevih strokovnjakov in miselnih vodij ter še kaj. 

placeholder
Zaposlitve

Pri SAP-ju nas več kot 102.400 uspeva v okolju, ki spodbuja odprto in svobodno izražanje idej. Sodelovali boste z ustvarjalnimi misleci, ki za naše stranke uresničujejo odlične ideje. Z inovativnim usposabljanjem, mentorji, ki vam nudijo podporo, in možnostjo, da uravnavate delo in osebno življenje, boste od vaše zaposlitve dobili še več.

placeholder
Sodelovanje s strankami

Poglejte, kako naše stranke po svetu uporabljajo SAP-jevo programsko opremo, da bi postale inteligentna podjetja – in kako lahko pomagate oblikovati prihodnjo SAP-jevo programsko opremo in tehnologije, tako da sodelujete v naših programih vključevanja strank in uporabniških skupinah.

placeholder
Dogodki

Povežite se s strokovnjaki v panogi in izpilite svoje znanje. Obiščite stran za iskanje dogodkov in si oglejte prihajajoče spletne seminarje in konference – ter preberite podrobnosti o tistih, ki ste jih zamudili.

O SAP Slovenija

Družba SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov d.o.o., s sedežem Dunajska cesta 165, 1000 Ljubljana, je v Sloveniji prisotna od leta 1999, ko je nemško podjetje SAP AG ustanovilo podružnico. Zaradi hitre in uspešne rasti podjetja SAP Slovenija, SAP AG konec leta 2001 v Sloveniji ustanovi družbo z omejeno odgovornostjo. SAP Slovenija je tako del skupine SAP in je v 100% lasti SAP AG iz Nemčije. Slovenska družba danes zaposluje 40 ljudi, vodi pa jo Marko Drev.

SAP Slovenija je del regije SAP Srednja in vzhodna Evropa, ki združuje 15 držav in zaposluje več kot 650 ljudi.

Kako do nas?

Najdete nas v poslovni stavbi Rotonda, Dunajska 165, Ljubljana.

Dostop z avtomobilom: Izhod s severne ljubljanske obvoznice na izvozu Ljubljana Bežigrad. Vhod v garažo Rotonda je s severne strani stavbe, s servisne ceste severne obvoznice - izvoz Bežigrad v smeri Tomačevo. Parkirate lahko na označenih mestih za obiskovalce, do pisarn SAP pa pridete z dvigalom na B vhodu za obiskovalce.

GPS koordinate: N 46°4´60˝ E 14°30´45˝

SAP Slovenija

Dunajska cesta 165,

4. nadstropje B objekta Rotonda

SI - Ljubljana 1000

Tel.: +386 (0)1 3072 002

Fax.: +386 (0)1 3072 001

O SAP-ju Slovenija

Medijsko središče

Dodatne informacije za medije

Barbara Benčina Čož

SAP d.o.o.

01 307 20 22

Nazaj na vrh