Preskoči na vsebino
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas
Pišite nam email z vprašanji, komentarji in povratnimi informacijami.

O SAP-ju

SAP je danes v središču poslovno tehnološke revolucije.  Z vodilnim tržnim deležem na segmentu aplikacijske programske opreme SAP pomaga organizacijam biti boj s škodljivimi učinki kompleksnosti, ustvarjati nove priložnosti za inovacijo in rast ter ostati pred konkurenco. Obiščite našo korporativno stran in raziskujte med novicami, podatki za vlagatelje in analitike, zaposlitvenimi možnostmi, preberite SAP-jevo zgodovino in še mnogo več.

Obiščite našo globalno korporativno stran
angleško | nemško

O SAP-ju Slovenija

SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov d.o.o., s sedežem Dunajska cesta 165, 1000 Ljubljana, je v Sloveniji prisotna od leta 1999, ko je nemško podjetje SAP AG ustanovilo podružnico. Zaradi hitre in uspešne rasti podjetja SAP Slovenija, SAP AG konec leta 2001 v Sloveniji ustanovi družbo z omejeno odgovornostjo. SAP Slovenija je tako del skupine SAP in je v 100% lasti SAP AG iz Nemčije. Slovenska družba danes zaposluje 27 ljudi, vodi pa jo Gregor Potočar.

SAP Slovenija je del regije SAP Srednja in vzhodna Evropa, ki združuje 15 držav in zaposluje več kot 650 ljudi.

Kako do nas?
Najdete nas v poslovni stavbi Rotonda, Dunajska 165, Ljubljana.

Dostop z avtomobilom: Izhod s severne ljubljanske obvoznice na izvozu Ljubljana Bežigrad. Vhod v garažo Rotonda je s severne strani stavbe, s servisne ceste severne obvoznice - izvoz Bežigrad v smeri Tomačevo. Parkirate lahko na označenih mestih za obiskovalce, do pisarn SAP pa pridete z dvigalom na B vhodu za obiskovalce.

GPS koordinate: N 46°4´60˝ E 14°30´45˝
 
Nazaj
SAP Slovenija:
Dunajska cesta 165,
4. nadstropje B objekta Rotonda
SI - Ljubljana 1000
Tel.: +386 (0)1 3072 002
Fax.: +386 (0)1 3072 001
Naprej
Nazaj

O SAP-ju Slovenija

Naprej

Medijsko središče

Nazaj
Dodatne informacije za medije
Barbara Benčina Čož
SAP d.o.o.
01 307 20 22
e-pošta:
 
 
Naprej

* All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.

Nazaj na vrh