Skip to Content

ERP, Software de facturare, deplasări şi cheltuieli pentru întreprinderi mici

Vă doriţi un software care este eficient, simplu şi are un preţ corect? Descoperiţi ERP şi gestiunea cheltuielilor pentru întreprinderi mici.

Gestionaţi întreaga dvs. companie cu o suită integrată de aplicaţii: ERP, facturare şi gestiune deplasări şi cheltuieli. Cu preţuri şi pachete pentru întreprinderi mici şi mijlocii, soluţiile noastre de ERP oferă vizibilitate deplină în procesele noastre critice – local sau în cloud. Şi soluţiile noastre Concur de deplasări, cheltuieli şi facturare funcţionează împreună – şi cu ERP – pentru a crea un singur proces conectat pentru gestiunea cheltuielilor.

Vedeţi ce spun clienţii dvs

Soluţii ERP pentru întreprinderi
mici şi mijlocii


Ce înseamnă mai exact software ERP? ERP înseamnă enterprise resource planning – şi este un mod de a gestiona întreaga dvs. afacere cu o singură suită integrată de aplicaţii. Suita acoperă contabilitatea, gestiunea stocurilor, HR, CRM şi multe altele. Indiferent de mărimea companiei dvs. în creştere – mică, mijlocie sau superioară – SAP deţine soluţiile ERP care să îndeplinească nevoile dvs. unice de gestiune a afacerilor. 

Previous

ERP pentru întreprinderi mici

Treceţi dincolo de software-ul de contabilitate de bază cu SAP Business One Local sau în cloud, aceste aplicaţii ERP pentru întreprinderi mici vă permit să gestionaţi fiecare aspect al companiei dvs. în creştere – de la operaţii de bază, HR şi raportare financiară la vânzări, facturare şi gestiune a contactelor. 

ERP în cloud pentru întreprinderi mijlocii

Profitaţi de o singură soluţie ERP bazată pe cloud pentru a vă gestiona întreprinderile dvs. mijlocii sau filialele – oricând, oriunde şi aproape pe orice dispozitiv. SAP Business ByDesign optimizează procesele end-to-end pentru finanţe, HR, aprovizionare, gestiunea lanţului de aprovizionare şi multe altele.

ERP pentru întreprinderi mijlocii superioare

Pregătiţi-vă să vă purtaţi întreprinderea mijlocie superioară pe noi culmi cu SAP S/4HANA. Utilizaţi acest software ERP in-memory pentru a vă automatiza procesele de bază, pentru a îndeplini cerinţe complexe specifice sectorului industrial – şi pentru a genera inovaţii şi creşteri mai rapide în afaceri.

Next

Soluţii Concur pentru companii în creştere

Soluţiile Concur pentru cheltuieli, deplasare şi facturare funcţionează fără probleme împreună şi se integrează în sistemele pe care le aveţi deja: ERP, HR, contabilitate şi altele. Acestea vă pot ajuta să economisiţi bani şi să îmbunătăţiţi productivitatea – la birou şi pe drum – prin crearea unui singur proces conectat pentru a gestiona cheltuielile companiei dvs.
Previous

Gestiunea cheltuielilor pentru IMM-uri

Urmăriţi, analizaţi şi raportaţi cheltuielile cu Concur Expense. Software-ul furnizează vizibilitate completă a cheltuielilor, simplifică rapoartele de cheltuieli şi facilitează operaţia de asigurare a conformităţii cu politicile şi de reglementare. Spuneţi adio foilor de calcul şi gestionaţi cheltuielile de oriunde. 

Rezervarea şi gestiunea deplasărilor

Concur Travel facilitează rezervarea deplasărilor de afaceri în cadrul politicilor companiei dvs. Rezervaţi de la dispozitivul dvs. desktop sau mobil, încorporaţi numerele dvs. de recompensă şi preferinţele de deplasare, implementaţi rapid aprobările pre-deplasare, colectaţi automat chitanţele electronice şi multe altele. 

Software de facturare electronică

Automatizaţi contabilitatea pentru furnizori şi plăţile programate pentru furnizori – cu Concur Invoice. Acest software de facturare se conectează la toate sursele de cheltuieli. Vă poate ajuta să acceleraţi facturarea online, să asiguraţi conformitatea furnizorilor şi să prognozaţi cu exactitate şi să gestionaţi fluxul de numerar. 
Next

Căutați un partener SAP

Partenerii SAP joacă un rol cheie în a ajuta companiile de orice mărime – din toate sectoarele industriale – să își transforme și să-și dezvolte afacerea. Aceștia vă pot ajuta să achiziționați, să dezvoltați, să implementați, să întrețineți și să susțineți soluția SAP care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. unice. Găsiți un profesionist de încredere cu care să lucrați.
Back to top