Skip to Content

Soluţii de experienţă a clienţilor şi e-commerce pentru întreprinderi mici

Delectaţi-vă clienţii acum şi în orice alt moment care contează – cu software-ul nostru de CRM şi e-commerce.

Adunaţi într-un singur loc marketingul, vânzările, e-commerice şi sistemele de servicii pentru clienţi – cu soluţiile SAP pentru întreprinderi mici şi companii mijlocii. Creaţi experienţe fără probleme care îi implică pe clienţii de azi de pe orice canal. Şi profitaţi de cea mai recentă tehnologie – local sau în cloud – pentru a obţine perspective, pentru a prezice comportamente şi pentru a vă ajusta afacerea într-o clipă pentru a vă servi clienţii.

Vedeţi ce spun clienţii dvs.

Gestionaţi experienţa cu clienţii

Furnizaţi o experienţă consistentă şi semnificativă a clienţilor pe fiecare canal cu soluţiile noastre pentru vânzări, servicii clienţi, marketing şi e-commerce.

SAP Digital CRM

SAP Digital CRM adună în acelaşi loc vânzările, serviciile şi marketingul pentru a oferi întreprinderii dvs. mici sau companiei dvs. mijlocii o soluţie completă de interacţiune cu clienţii. Lansaţi-vă în producţie în câteva minute şi începeţi să transformaţi fiecare interacţiune de vânzări şi servicii într-o legătură personală. 

SAP Digital Consumer Insight

Accesaţi date mobile anonimizate care vă arată cât de mulţi clienţi trec printr-o locaţie aleasă în fiecare oră – şi de unde provin. Acest serviciu de funcţii analitice pentru întreprinderile mici şi mijlocii de retail poate furniza perspective detaliate în demografia pietonilor. 

SAP Hybris Commerce, ediţia Edge

SAP Hybris Commerce, ediţia Edge, oferă pachetul de caracteristici de bază ale software-ului nostru de e-commerce lider de piaţă pentru a îndeplini nevoile IMM-urilor. Integrează toate punctele de contact ale clienţilor pe o singură platformă – inclusiv online, mobil, puncte de vânzare (PdV) şi multe altele. 

SAP Hybris Cloud for Customer

Acest portofoliu CRM în cloud vă poate ajuta echipa să formeze legătură personale care generează interacţiunea cu clienţii pe toate canalele. Profitaţi de cea mai bună gestiune a contactelor, funcţii analitice pentru clienţi şi multe altele – pentru a vinde mai inteligent şi pentru a oferi servicii mai bune. 

Satisfacerea clientului din secolul 21

Previous

Interacţiunea cu clienţii în era digitală

Acum mai mult ca niciodată, clienţii se aşteaptă la experienţe de cumpărare personalizate şi fără probleme – pe fiecare canal. Obţineţi sfaturi pentru modul în care pot colabora echipele de vânzări, servicii, marketing şi e-commerce pentru a satisface clienţii la fiecare pas din experienţa de cumpărare. 

Experienţele clienţilor B2B faţă de B2B

Majoritatea companiilor sunt de acord că furnizarea de experienţe extraordinare clienţilor reprezintă o strategie cheie pentru creştere. Dar numai 16% dintre companiile B2B consideră că experienţele lor sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cele mai bune mărci B2C. Aflaţi motivul – în acest articol de cercetare de la Econsultancy. 

Spuneţi adio serviciului pentru clienţi centrat pe voce

Au apus vermurile centrului de contact orientat pe voce. Pentru a supravieţui, companiile nu trebuie doar să adauge canalele digitale la care se aşteaptă clienţii – trebuie să furnizeze servicii digitale asistate conectate la toate celelalte canale şi perspective de afaceri.

Next

Vedeţi ce are de spus comunitatea SAP

Previous

Este posibilă abordarea personală în economia digitală?

Pentru a rămâne relevante şi pentru a păstra o legătură cu clienţii, companiile trebuie să individualizeze experienţa cu clienţii pe toate canalele.

Experienţa clienţilor este noul câmp de luptă în afaceri

Companiile trebuie să concureze tot mai mult pe baza experienţei pe care o oferă clienţilor.  Cum reuşesc să facă această schimbare?

Next
Back to top