Skip to Content

Funcţii analitice pentru întreprinderi mici şi mijlocii

Obțineți informațiile de care aveți nevoie în timp real – cu ajutorul instrumentelor de analytics

Luaţi deciziile potrivite şi profitaţi de oportunităţile din piață – cu instrumente de business intelligence concepute speciali pentru IMM-uri. Fie că aveţi nevoie de funcţii de analiză, de instrumente de raportare pentru întreprinderi mici, fie de analize Big Data avansate, SAP are softul ce corespunde nevoilor dvs. – versiunea on-prem sau cloud. Creaţi rapoarte interactive, beneficiaţi de funcţii de analiză şi predicție, efectuaţi analiză ad hoc şi multe altele.

Aflaţi ce spun clienţii SAP

Gestionaţi afacerea dvs. cu ajutorul soluților analytis

Luaţi decizii bazate pe informații în timp real – cu soluţiile noastre de analiză predictivă și BI, concepute pentru companiile mici şi mijlocii.

SAP Crystal Solutions

Aceste funcţii analytics de afaceri şi instrumente BI accesibile, vă ajută să generaţi un proces decizional mai informat la nivelul IMM-ului dvs. Creaţi rapoarte interactive cu SAP Crystal Interactive – şi utilizaţi funcţiile analitice pentru ca datele dvs. să prindă viaţă.

SAP Analytics Cloud

Beneficiați de toate capabilitățile funcţiilor analitice de afaceri – planificare, analiză predictivă, Big Data şi BI (business intelligence) – pe o singură platformă analytics SaaS. Vizualizaţi cele mai importante metrici, în timp real – pentru o mai bună imagine a afacerii dvs.

SAP BusinessObjects BI, ediţia Edge

Obţineţi datele de care aveţi nevoie pentru a putea gestiona oportunităţile şi provocările din piată. Soluția SAP BI pentru companii mijlocii oferă instrumente flexibile pentru analiza de date şi raportare ad hoc, diferite rapoarte cu privire la procesele din cadrul companiei, integrare de date şi multe altele. 

SAP HANA, ediţia Edge

Obţineţi răspunsuri rapide la întrebările dvs. legate de afacerea dvs. cu SAP HANA, ediţia Edge, versiune avansată pentru IMM-uri. Acest pachet cuprinde funcţii de analiză predictivă, clasificare dinamică şi capacităţi de integrare a datelor pe platforma in-memory.

SAP Lumira, versiune server pentru echipe

Simplificaţi analiza de date cu soluția SAP de business intelligence concepută special pentru IMM-uri. Cu SAP BI, puteţi crea cu uşurinţă rapoarte interactive, diagrame, infografice, mashup-uri şi multe altele – fără ajutor departamentului de IT.

Soluții de analiză predictivă

Transformați compania dvs. într-o întreprindere digitală cu ajutorul soluție SAP de analiză predictivă – disponibilă on-prem sau în cloud. Utilizaţi mii de seturi şi modele de date predictive pentru a lua decizii potrivite afacerii dvs.

Funcţii analitice pentru IMM-uri:


tendinţe şi provocări

Funcţiile analitice de afaceri nu au fost niciodată mai puternice – sau mai accesibile pentru IMM-uri. Exploraţi această serie de leadership de opinii pentru a afla despre principalele tendinţe şi provocări ale funcţiilor analitice pentru întreprinderi mici şi companii mijlocii. 

Previous

Profitaţi de valoarea adusă de instrumentele Big Data

Pentru a obţine o imagine holistică a pieţei, IMM-urile trebuie să analizeze volume mari de date dintr-o varietate mare de surse – parteneri, Social Media, sisteme de tranzacţii, Internet of Things (IoT) şi multe altele. Aflați cât de bine pot face acest lucru IMM-urile în prezent. 

Noi modalități de a accelera durata de obţinere a datelor

Volumul şi varietatea datelor sunt în continuă creştere. Viteza de utilizare a datelor este şi ea în creştere – ceea ce creează noi aşteptări de la utilizatori. Sunt pregătite IMM-urile să le îndeplinească? Exploraţi obstacole, provocări şi soluţii în acest grafic informativ. 

Funcţii de analiză predictivă = decizii inteligente

Noile cercetări indică faptul că funcţiile de analiză predictivă pot îmbunătăţi considerabil performanţa afacerii şi a procesului decizional. Aflaţi modul în care instrumente simple şi accesibile transformă aceste beneficii în realități pentru întreprinderile mici şi mijlocii. 

Next
Back to top