Skip to Content

Tehnologia mobilă

Valorificați noile oportunități de afaceri cu ajutorul aplicaților mobile SAP mobile apps

Oferițile angajaților, clienților și acționarilor experiențe personalizate - cu ajutorul aplicaților mobile SAP mobile apps, oriunde și oricând. Tehnologia SAP aduce valoare întregii companii, transformând totul, de la tranzacțiile de afaceri la interacțiunea cu clienții, putând să:

  • Interacționați cu clienții pe toate canalele de vânzare
  • Dezvoltați strategia de mobilitate a companiei
  • Imbunătățiți experiențele de cumpărare ale clienților

Tehnologia aplicațiilor mobile SAP

Descoperiți cum aplicațiile de mobilitate SAP mobile apps vă pot  ajute să redefiniți, regândiți și să reinventați afacerea dvs. pentru a crea noi oportunități de afaceri.

Aflați ce spun clienții noștri

Previous

Gasiti strategia de mobilitate potrivită companiei dvs?

Aflați cum soluția SAP Mobile vă poate furniza în timp real informanți importante pentru business, în funcție de industrie și de liniile de business - oricând, oriunde și oricui de pe orice dispozitiv mobil.

SAP lider în studiul Gartner 

Aflați de ce SAP este poziționat lider în studiu Gartner. Companiile ar trebui să-l perceapă nu doar ca un furnizor de soluții software cât și un furnizor de servicii pe zona de mobilitate, cloud, pentru a veni în întâpinarea nevoilor clienților din diverse industrii.

Next

Explorați cele mai importante subiecte cu privire la aplicațiile de mobilitate  

Previous

Caracteristicile unei aplicații mobile

Trăim într-o lume în care numărul dispozitivelor mobile crește constant iar volumul datelor se multiplică într-un ritm accelera. Aflați care sunt cele mai importante carecteristicile ale unei aplicații mobile din punctul de vedere al utilizatorilor.

Creșterea numărului de aplicații mobile

Beneficiile soluțiilor de mobilitate nu ține doar de modul lor de accesare de oriunde ci și de modul în care acestea sunt construite, de ușurința de utilizare pentru consumatorul final.

Next

Consolidarea strategiei de mobilitate

Aflați cum puteți planifica, personaliza și implementa cu succes o strategie de mobilitate prin care angajați pot interacționa rapid si ușor cu clienții. Pentru acestea SAP beneficiază de instrumentele și expertiza de care aveți nevoie pentru a ajunge la obiectivele de mobilitate propuse cât mai rapid.

Previous

Impactul tehnologia mobile asupra companiei 

 

Educarea și certificarea angajaților reprezintă o metodă de creștere a productivității companiei.

Identificați scenarile relevante pentru implementarea și dezvoltarea celor mai potricvite soluții de mobilitate.

Stabiliți o strategie de mobilitate clară și pregătiți-vă pentru implementarea și dezvoltarea aplicației mobile corespunzătoare

Dezvoltați aplicații mobile concentrate pe utilizatorul final și care care satisfac nevoile unice de afaceri

Next

Cursuri și Certificări SAP

Aflați mai multe despre modul în care puteți valorifica informațiile dobândite în cadrul programelor educaționale și certificărilor SAP. Găsiți programe de training și cursuri dedicate soluției SAP de care aveți nevoie – acestea au loc când, cum și unde doriți.

Înțelegeți cum consumatorii doresc să interacționeze cu dvs.

Utilizatori de smartphone-uri au crescut, ceea ce înseamnă că brandurile, companiile, și serviciile pe care acestea le oferă trebuie să se maturizeze odată cu ei. În ziua de azi companiile comunică cu clienții lor pe mai multe canale de la mai multe surse diferite în cadrul companiei. Citiți rezultatele studiului pentru răspunsurile consumatorilor și tehnologiile lor preferate.

Back to top