Salt la Cuprins
Contactați SAP
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.

Ce este cloud computing?

Cloud computing face posibil ca utilizatorii să acceseze date, aplicații și servicii direct pe Internet. Soluțiile cloud elimină necesitatea unui hardware costisitor, cum ar fi hard disk-urile și serverele - și oferă utilizatorilor posibilitatea de a lucra de oriunde. Peste 90% dintre companii utilizează deja tehnologia cloud într-un mediu de cloud public, privat sau hibrid. Avantajele majore ale soluțiilor cloud includ:

Flexibilitate: Scalare rapidă în sus sau pentru a satisface cererea de calcul
Costuri reduse: Plătiți numai pentru ceea ce utilizați, și reducerea costurilor de IT și hardware
Disponibilitate: Obțineți acces la sistem 24/7 oriunde v-ați afla și de pe orice dispozitiv
Simplitate: Nu necesită existența unui IT pentru administrarea serverelor și update-ul soluțiilor software

Cloud-as-a-service

Soluțiile Cloud computing în trei categorii de servicii: software-as-a-service (SaaS), platform-as-a-service (PaaS), și infrastructure-as-a-service (IaaS).

Ce este SaaS?

SaaS - software-as-a-service - este un serviciu de a oferi aplicații de pe Internet. Clienții care pot avea acces la aplicațiile SaaS direct dintr-un browser web, ceea ce înseamnă că nu există nici un hardware sau software ce necesită cumpărat, instalat, întreținut, sau updatat. Furnizorul de servicii SaaS are grijă de tot, iar clientul are întotdeauna cea mai recentă versiune a aplicației.

Ce este Paas?

Platforma-as-a-service (PaaS) oferă o platformă cloud și instrumente pentru a ajuta dezvoltatorii de a dezvolta și implementa aplicații cloud. Utilizatorii pot accesa aplicațiile dintr-un browser web, astfel încât nu necesită cumpărarea și întreținerea unui hardware și software. Cu PaaS, dezvoltatorii pot alege caracteristicile pe care le doresc pe bază unui abonament.

Ce este Iaas?

Infrastructure-as-a-service (IaaS) permite companiilor "închirierea" unor resurse IT, cum ar fi servere, rețele de stocare și sisteme de operare pe bază de plată pe utilizator. Furnizorii de IaaS găzduiesc infrastructura IT, cum ar fi întreținerea și backup-ul de sistem - astfel încât clienții nu trebuie să cumpere partea hardware sau să angajeze experți IT care să gestioneze această zonă.

Explorați soluțiile SAP cloud computing 


SAP oferă o gamă completă de soluții cloud computing împreună cu servicii adiacente pentru a putea beneficia de toate avantajele acestora. SAP este o companie cloud condusă de tehnologia SAP HANA in-memory. Avem 110 de milioane de clienți cloud și 41 de centre de date de tip state-of-the-art în întreaga lume. Noi oferim aplicații cloud (SaaS) pentru toate liniile de business, o platformă cloud lider de piață (PaaS) și o flexibilitate a infrastructurii la cerere (IaaS). Puteți alege într-un mediu de cloud public, privat și hibrid.

Cloud public, privat sau hybrid

Aflați mai multe despre cele trei tipuri de modalități de implementare cloud: public, privat și hibrid - și aflați care este cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastră.
Anteriorul

Cloud Public

Cu ajutorul soluțiilor de cloud public, serviciile sunt livrate clienților printr-o rețea publică. Soluțiile de cloud public oferă eficiență și accesibilitate, existând mai mulți chiriași - ceea ce înseamnă că prestatorul de servicii livrează servicii cloud într-un mediu partajat.

Cloud Privat

Cu ajutorul soluțiilor de cloud privat, serviciile sunt menținute într-o rețea privată protejată de un firewall. Puteți dezvolta un cloud privat în propriul dvs. centru de date - sau vă puteți abona la unul găzduit de un furnizor. Soluțiile de cloud privat oferă cea mai bună securitate și control cu privire la datele din compania dvs.

Cloud Hibrid

Un cloud hibrid include resurse de cloud public și privat - de cele mai multe ori de la mai mulți furnizori. Soluțiile de cloud hibrid oferă varietate, astfel încât să puteți alege care dintre cele doua variante de cloud privat sau public este mai potrivit pentru afacerea dvs.
Următorul

O nouă metodă de adopție cloud

SAP lucrează cu parteneri specializați ce vă pot oferi soluții SAP într-un mediu de cloud privat, gestionat. Acest model de abonament per utilizator include partea hardware, software și suport oferit de către partenerii noștri - pentru a vă ajuta să creșteți viteza de adopție a soluțiilor cloud și de a reduce costurile de IT.

Nu există limite - Tehnologia SAP Cloud Computing 

Aflați beneficiile utilizări soluțiilor SAP cloud, cu privire la rețelele de afaceri, colaborarea și securitate IT.
Anteriorul

Conectarea oamenilor in cloud

Instrumentele de colaborare cloud fac mai ușoară conectarea oamenilor în mediul virtual, cât și schimbul de informații dintre aceștia în timp real. Aflați mai multe despre soluțiile SAP Jam - și a vedea modul în care acestea facilitează colaborarea între angajați, clienți și parteneri.

Securitatea soluțiilor cloud

Aflați cum puteți beneficia de cele mai securizate aplicații în cloud, oferind astfel un mediu sigur, dar extrem de accesibil.
Următorul

Aflați ce spun clienții

Servicii și suport SAP pentru soluțiile de cloud

Vă oferim suport pentru soluțiile de vânzări alături de peste 30.000 de consultan'i certificați, cu cele mai bune practici în domeniu - și dornici în a vă ajuta. Este cel mai simplu mod de a obține o soluție personalizată pentru a vă atinge obiectivele de business.

Oferim suport continuu clienții noștri, fie că doriți să accelerați procesul de implementare SAP, să migrați în cloud, să vă personalizați soluția, să optimizați procesele din cadrul departamentul IT, sau pentru orice altă informație.

Anteriorul

Reduceți complexitatea și riscurile cu ajutorul soluțiilor personalizate și serviciilor SAP oferite.

Implementare rapidă cu ajutorul specialiști SAP certificați.

Asigurarea integrării și migrării datelor între soluțiile on-premise și cloud.

Următorul

Descoperiți cele mai interesante subiecte despre cloud computing

Anteriorul
Următorul

* All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.

Înapoi sus