Skip to Content

Educație, activare & certificare SAP de nivel mondial

Stimulați utilizatorii finali SAP, de la dezvoltatori la membrii departamentului de marketing – cu suita noastră de cursuri de instruire și programe de certificare SAP. Creați un plan de instruire extins, selectați din cursuri live, mobile sau online – și în cele din urmă creșteți competența tehnologiei în cadrul organizației. Instruirea software acoperă SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects etc. 

Fiți la înălțime cu SAP Education

Nimeni nu cunoaște SAP mai bine decât SAP. Și nimeni altcineva nu deține sistemele și experiența instrucțională pentru a vă ajuta să învățați la fel de eficient. Indiferent de unde vă aflați în lume, SAP Education vă oferă cea mai actualizată și precisă instruire SAP disponibilă.
 

Cursuri online openSAP

Aflați mai multe despre inovațiile SAP când, unde și cum doriți – gratuit – pe platforma openSAP. Platforma inovatoare pentru Enterprise MOOC (Massive Open Online Courses) oferă o experiență de învățare flexibilă, distractivă și interactivă prin aplicarea principiilor de jocuri pentru a începe învățarea la SAP.

SAP Learning Hub

Obțineți acces instant bazat pe cloud la o varietate extinsă de cusuri SAP și camere de învățare online – cu SAP Learning Hub. Adăugați SAP Live Access pentru a efectua alocări la casă, pregătiți-vă pentru interacțiunea cu clienții sau experimentați pur și simplu sistemele de instruire SAP live și complet configurate.

Parteneriate universitare

Programul SAP University Alliances introduce studenții în cele mai noi tehnologii de afaceri SAP – și le oferă o cunoaștere a tehnologiei SAP pentru forța de muncă a secolului 21. Peste 2.900 de universități în 103 țări participă la program. 

Rețeau SAP Education

Rețeaua SAP Education pentru transformarea digitală vă ajută să dobândiți abilități de a construi o strategie digitală pentru compania dvs. și să beneficiați de toate oportunitățile din piața pentru creșterea business-ului.
 

Construirea valorii prin învățare

Asigurați-vă că inițiativele de instruire tehnologică sunt un succes – cu soluțiile de învățare și serviciile de consultanță de la SAP Education.

Hub învățare SAP

Învățați în orice moment în Cloud! Camerele de învățare interactive ale hubului SAP și gama largă de conținut fac din acesta modul ideal de a învăța SAP.

SAP Enable Now

Creați și implementați cu ușurință helpuri pentru utilizatori sensibile la context, documentație de tranzacții, scripturi test și materiale de e-învățare.

SAP User Experience Management de KNOA

Software pentru managementul experienței de la SAP asigură informații despre cum să vă îmbunătățiți eficiența software-ului și persoanele care îl folosesc.

SAP Assessment Management de la Questionmark

Realizați și livrați sondaje, teste și examene importante – și raportați ușor rezultatele – cu instrumentul nostru de creare de teste și evaluare capacități.

SAP SuccessFactors Learning

Livrați, administrați și evaluați învățarea la nivel de corporație din Cloud. Sistemul nostru de ultimă generație pentru managementul învățării este ușor, intuitiv și mobil.

SAP Enterprise Learning

Creșteți productivitatea cu software-ul SAP Enterprise Learning Management. Oferiți instruire conformă cu strategia corporației, în orice mediu.

SAP Productivity Pak de la ANCILE

Software-ul de productivitate utilizator SAP vă permite să dezvoltați instructaje de calitate pentru utilizatorul final pentru a crește capacitățile acestuia – și valoarea soluțiilor întreprindere.

SAP Communication Center de la ANCILE

Creșteți viteza de adoptare software cu comunicații interne mai bune – utilizând SAP Communication Center de la ANCILE.

Servicii de consultanță în educație

Atingeți mai repede țintele de instruire – cu ajutorul SAP Education Consulting Services. Experții noștri vor evalua nevoile educaționale, vor crea un plan de instruire strategic, vor oferi asistență directă și multe altele.

Câștigați avantajul competitiv cu


Certificarea SAP

De ce certificarea SAP?

Certificările noastre de instruire sunt recunoscute la nivel global – și atestă competențele dobîndite prin studiu riguros și experiență practică în domeniul ales. Oferim programe de certificare în funcție de domeniul de concentrare și nivelul de competențe – fie că sunteți partener, client sau utilizator final SAP.
Vă putem ajuta să începeți cu un avantaj în Certificarea SAP aleasă. Mai jos veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe – de la nivelurile de certificare și domeniile de concentrare până la pregătirea examenului și întrebările frecvente.
Previous

Mai multe despre certificarea SAP

Pregătirea examenului

Next

Aflați ce spun clienții SAP

Explorați cele mai populare subiecte din instruirea și certificarea SAP

Previous
Bloguri
Întrebări
Next
Back to top