Salt la Cuprins
Contactați SAP
Trimiteți un mesaj Chat Offline
Intrați în legătură cu un reprezentant SAP.
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.

Cursuri și certificări

Instruire și activare pentru compania inteligentă

Previous Next

Instruirea adecvată este la fel de importantă precum tehnologia potrivită. Aplicațiile SAP au fost concepute să ofere soluții de transformare a companiilor. Pentru a atinge acest potențial, descoperiți care sunt opțiunile dumneavoastră pentru a vă echipa complet cu abilitățile și cunoștințele adecvate cu ajutorul ofertelor de instruire și dezvoltare de la SAP.

Explorați ofertele noastre

Previous Next

Descoperiți un cadru de învățare continuu

Obțineți îndrumare pentru noile implementări și instruire pentru utilizatorii noi, dar și programe de competențe avansate pentru aplicațiile existente, prin intermediul cursurilor noastre în cinci pași.

Înregistrați-vă la un curs

Răsfoiți magazinul nostru web pentru a descoperi cele mai recente cursuri disponibile, găsiți centre de instruire în apropierea dumneavoastră, căutați coduri de cursuri sau concentrați-vă pe o anumită cale de instruire.

Explorați SAP Learning Hub

Obțineți acces instant la baza noastră cloud ce conține o varietate largă de cursuri SAP și săli de studiu online cu o gamă largă de opțiuni potrivite solicitărilor dumneavoastră. 
 

Obțineți o certificare SAP

Obțineți recunoașterea expertizei dumneavoastră SAP și asigurați-vă că îndepliniți cerințele noilor îndatoriri și responsabilități prin certificările SAP. 

Profitați de cursurile SAP gratuite

Bucurați-vă de o experiență de învățare flexibilă, distractivă și motivantă prin aplicarea principiilor ludice și obțineți instruirea la data, în locul și în modul dorit, gratuit, prin intermediul openSAP. 

Când cursurile devin suficiente?

Servicii de consultanță în domeniul educației

Previous Next

Îndepliniți-vă obiectivele de instruire rapid cu ajutorul experților care vă evaluează cerințele educaționale, creați un plan de instruire strategic și asigurați asistență directă.

Resurse suplimentare

Previous Next

Ghidul Learning Journey

Optimizați planul de învățare cu un ghid interactiv, Learning Journey, care vă oferă recomandări pentru a atinge competențe depline în inovațiile SAP. 

Partenerii SAP Education

Accesați peste 200 de parteneri SAP Education înregistrați, care vă ajută să înțelegeți cerințele de instruire unice și să dezvoltați un plan de instruire personalizat.

SAP University Alliances

Alăturați-vă unei rețele globale de instituții educaționale și utilizați resursele de învățare a soluțiilor SAP pentru a ajuta studenții să obțină competențele necesare pentru viitorul digital. 

SAP Next-Gen

Accesați o comunitate cu un scop comun, alcătuită din companii, parteneri și universități, pentru a comunica și inova având obiective comune cu obiectivele globale ale Națiunilor Unite. 
 

Înapoi sus