Salt la Cuprins
Contactați SAP
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.

Suport SAP

Cu SAP Support, mențineți-vă sistemele în funcțiune la performanță maximă și obțineți mai multă valoare din programele software SAP noi și cele existente. Oferim o varietate se servicii de suport, inclusiv planuri pe termen lung, echipe integrate, suport pentru tehnologie de la distanță, un portal de self-service și multe altele. Specialiștii noștri vă pot ajuta cu orice, de la implementarea și întreținerea sistemelor SAP la strategii de îmbunătățire și inovare a sistemelor. 
Anteriorul

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care oferă suport tehnologic la un nivel personal. Cu acest plan, managerul clientului respectiv vă ajută să îmbunătățiți cunoștințele interne despre produse, să îmbunătățiți procesele de soluționare a problemelor și să mențineți sistemele în funcțiune la performanță maximă. 

SAP Enterprise Support

Indiferent de modul în care implementați infrastructura IT – on premise, în cloud sau într-un scenariu hibrid – SAP Enterprise Support oferă suport proactiv, de la distanță, încă din prima zi. Acest plan acoperă întreg ciclul de existență al soluției. 
Următorul
Vizitați Portalul SAP Support și launchpad-ul SAP ONE Support – unde clienții și partenerii SAP pot efectua căutări în baza noastră de date, găsi soluții la probleme, raporta incidente și multe altele.

Căutați soluții

Căutați în baza noastră de resurse soluții la problemele pe care le întâmpinați cu privire la produsele noastre SAP. 

Suport

În cazul în care nu reușiți să găsiți online o soluție la problema dvs., raportați un incident către serviciul Suport Produse. 

Descărcați soluția software

Vizitați SAP Software Download Center, hub-ul principal pentru descărcarea și comandarea de soluții software SAP. 

Gestionați utilizatori

Sunteți administrator? Utilizați instrumentul de self-service pentru a gestiona accesul s-utilizatorilor la aplicațiile companiei dvs. 
image
Accesați ultimele informații despre instalare, actualizări, disponibilitatea produselor și multe altele pe SAP Help Portal.

SAP Digital Business Services

Digitalizarea este peste tot, iar companiile trebuie să se adapteze la această nouă realitate a piaței sau riscă să rămână în urma competiției. Descoperiți cum SAP Digital Business Services vă poate susține în călătoria de transformare digitală, de la strategie, la implementarea tehnologiei. 

SAP Solution Manager

Cu SAP Solution Manager, gestionați ușor aplicațiile SAP și non-SAP pe întreaga durată a ciclului lor de existență. Bazându-se pe contractul SAP Enterprise Support, aceasta include toate procesele, instrumentele și serviciile de care aveți nevoie pentru a vă susține infrastructura IT, acum și pe viitor. Cea mai recentă versiune, 7.2., vă poate ajuta să creșteți valoarea digitalizării oferite de SAP S/4HANA. 

Înapoi sus