Skip to Content

Vânzări eficiente: oricând, oriunde și pe orice dispozitiv mobil

Soluției SAP Cloud pentru vânzări oferă echipelor de vânzări instrumentele și informațiile de care au nevoie pentru a accelera productivitatea și performanța afacerii dvs. și a lua cele mai potrivite decizii. 

Soluția de vânzări SAP Cloud

Urmăriți seria de video-uri pentru a afla cum soluția SAP Cloud pentru vânzări vă poate ajuta să vindeți mai ușor, să colaborați și să semnați mai multe contracte oriunde v-ați afla și de pe orice dispozitiv.

Previous

Vindeți mai ușor

Ca și persoană de vânzări, va trebui să faceți diferite alegeri importante în fiecare zi – alegeri care au impact asupra echipei dvs., a clienților, și a familie. Descoperiți soluția de vânzări care vă ajută să luați deciziile potrivite.

Vindeți oriunde

Unde este biroul dvs? Cu ajutorul soluției SAP Cloud pentru vânzări puteți obține informațiile necesare de pe orice dispozitiv - astfel încât să puteți avea acces oriunde v-ați afla.

Colaborați eficient

În procesul de vânzări, nimeni nu câștigă singur. Lucrați cu o întreagă echipă pentru a obține mai rapid informațiile necesare. Alegeți soluția de vânzări potrivită pentru o colaborare eficientă.

Semnați mai multe contracte

Procesul de vânzare nu se oprește în momentul în care semnăm un contract. Alegeți soluția de
vânzări care elimină procesele administrative - astfel încât să petreceți mai mult timp sărbătorind câștigul.

Next

Explorați suita de soluții SAP dedicate vânzărilor

Previous

Șapte strategii pentru a vinde ușor

Procesul de vânzări a suferit schimbări de-alungul timpului și astăzi pentru a vinde este nevoie de o soluție software care este mai mult de cât un simplu sistem CRM. E timpul să ne concentrăm pe experiența oferită clientului.

Urmăriți oportunitățile de vânzări

Companiile care urmăresc leadurile și prospectează piața în timp real închid anual cu 26% mai multe deal-uri. Cum poate compania dumneavoastră concura cu acest procent?

Next

Aflați ce spun clienții noștri

Versiune de testare gratuită – SAP Cloud for Sales

Aveți nevoie de SAP Cloud for Sales pentru a vinde mai ușor. Soluția dedicată analizei gradului de satisfacție a clientului SAP Digital for Customer Engagement, este o soluție concepută pentru echipele mici de vânzări dar cu aceleași beneficii ca și versiunea enterprise. Descărcați versiunea de testare gratuită pe o perioadă de 30 de zile în care puteți vedea beneficile soluției.

Previous

Explorați viitorul vânzărilor

Obțineți o informații relevante despre viitorul vânzărilor, inclusiv noile tendințe și strategii din acest raport, care a analizat părerile a 1220 de clienți business. Înțelegeți necesitățile clienților și aflați ce schimbări se produc în acest domeniu.

Top 5 strategii de execuție în retail

Aflați cum să câștigați competiția de la raft, cu ajutorul celor cinci strategii prezentate în studiul EKN. Acesta explică cum să puneți în aplicare strategiile - și cum le puteți folosi în avantajul dvs.

SAP Cloud for Sales

Aflați mai multe despre soluția SAP Cloud for Sales - și modul în care aceasta vă poate ajuta să faceți față provocărilor din vânzări din ce în ce mai complexe. O viziune mai profundă asupra clienților, a domeniului de activitate și a obiectivelor de afaceri.

Next

Creșteți eficacitatea vânzărilor în era digitală

Citiți raport IDC pentru a afla cele mai recente tendințe de piață - și a descoperi modul în care se pot aplica noi strategii și soluții moderne pentru a crește eficiența vânzărilor în era digitală, dominată de dispozitivele mobile și de social media.

Descoperiți cele mai importante subiecte despre procesul de vânzare

Previous

Viitorul comețului electronic

Aflați cele mai recente tendințe în evoluția comerțul electronic și despre creșterea gradului de satisfacție al clienților.

Colaborarea vânzărilor + înțelegerea clientului = succes

Toate informațiile dvs. despre client reprezintă singura modalitate de a reuși în lumea de vânzări B2B de astăzi. Având instrumentele și tehnologia potrivită puțeți face lucrurile mai ușor și mai rapid.

Acordă mileniali importanță marketingului video digital?

Există aproximativ 77 de milioane, perechi de ochi care îți văd conținutul, dar chiar sunt aceștia îndreptați către conținutul dvs.? Mesajele dvs. de marketing ajung de fapt, la publicul țintă destinat?

Next

Servicii și suport SAP pentru soluțiile de vânzări

Vă oferim suport pentru soluțiile de vânzări alături de peste 30.000 de consultanti certificați, cu cele mai bune practici în domeniu - și dornici în a vă ajuta. Este cel mai simplu mod de a obține o soluție personalizată pentru a vă indeplini obiectivele de business.

Oferim suport continuu clienții noștri, fie că doriți să accelerați procesul de implementare SAP, să migrați în cloud, să vă personalizați soluția, să optimizați procesele din cadrul departamentul IT, sau pentru orice altă informație.

Previous

Dezvoltați propriul plan de strategic pentru atingerea obiectivelor de afaceri

Utilizați cele mai bune practici, tehnologii și acceleratori pentru a implementa soluția potrivită

Alegeți soluțiile potrivite și construiți propria strategie pentru tranziția către economia digitală

Next

Cursuri și Certificări SAP

Aflați mai multe despre modul în care puteți valorifica informațiile dobândite în cadrul programelor educaționale și certificărilor SAP. Găsiți programe de training și cursuri dedicate soluției SAP de care aveți nevoie – acestea au loc când, cum și unde doriți.

Afacerile mici nu înseamnă vânzări mici

Creșteți vânzările cu ajutorul soluțiilor SAP și a soluțiilor e-commerce construite special pentru companiile mici. Oferiți echipelor de vânzări istrumente de analiză a vânzărilor, de vânzare socială precum și instrumente de CRM, care vă pot ajuta să vindeti mai mult, mai repede de oriunde v-ați afla.
Back to top