Skip to Content

Comunicați în timp real cu ajutorul soluțiile SAP de marketing digital

Îmbunătățiți interacțiunea cu clienții în fiecare etapă a ciclului de vânzări – cu software de marketing digital și inovator de la SAP. Soluțiile noastre în cloud și on-premise suportă orice, de la marketing social, marketing prin e-mail și marketing de conținut până la funcții analitice automate și avansate de marketing. Înțelegeți intenția fiecărui client și oferiți experiențe personalizate și relevante pe toate canalele.

Citiți descrierea soluției

Serii video:


Descoperiți soluțiile SAP de marketing în cloud

Explorați soluțiile SAP de marketing omni channel

Previous

Versiune demo gratuită: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Test SAP S/4HANA Marketing Cloud – gratuit pentru 30 de zile. Experimentați noile capabilități de marketing digitale care simplifică obținerea de informații aprofundate, interacțiunea cu clienții, construirea loialității mărcii și crearea campaniilor de succes.

Evaluați-vă strategia de personalizare

Când vine vorba de personalizarea de marketing, cum se compară organizația dumneavoastră cu concurența? Răspundeți la patru întrebări simple pentru a afla acest lucru – și obțineți recomandări personalizate care să vă ajute să vă plasați în fruntea concurenței.

Next

Puteți oferi experiențe personalizate clienților dvs.?

Evalueazăți online performanța activităților de marketing cu privire la implicare clientului în fiecare etapa a stadiului de cumpărare. Descărca raportul personalizat cu rezultate și recomandări, oferite de specialiști pentru a le putea discuta ulterior cu echipa dvs.

Aflați ce spun clienții noștri...

Puteți livra o experiență personalizată?

Participați la evaluarea online pentru a analiza activitățile de interacțiune cu clienții în fiecare etapă a călătoriei clienților. Descărcați raportul personalizat cu rezultate și recomandări pentru partajarea cu echipa.

Previous

Marketing contextul imperativ

Conform noii cercetări Forrester, există o diferență între așteptările clienților în materie de personalizare și ceea ce livrează într-adevăr membrii departamentelor de marketing. Aflați cum gestiunea datelor, informațiile despre clienți în timp real și integrarea software pot construi o punte de legătură între acestea.

Provocările marketing-ului contextual 

Marketing-ul contextual promite să livreze o cunoaștere aprofundată a clienților și mesaje mai relevante, dar prezintă totodată noi provocări și riscuri. Acest document EIU examinează obstacolele implicate în planificarea și executarea  campaniilor de marketing “la momentul oportun”. 

Lider în gestionarea resurselor de marketing

Pentru un alt an consecutiv, analiștii Gartner au poziționat SAP în Cadranul liderilor pentru gestiunea resurselor de marketing (MRM). Clasificarea se bazează pe soluțiile extinse de marketing, creșterea, specularea momentului oportun pe piață și viziunea SAP. Vedeți raportul pentru detalii

Next

Cele mai bune practici pentru depășirea așteptărilor

Cât de bine livrează tehnologiile curente de marketing experiențe unitare, individualizate dorite de clienți? Aflați – în acest nou raport de cercetare de la Consiliul CMO.

Soluția SAP Hybris Marketing în cloud

Soluțiile digitale SAP Hybris Marketing în cloud oferă informații în timp real - pe mai multe canale - astfel încât să vă puteți adapta pieței în funcție de audiență targetată.

Marketing digital pentru companiile mici? Simplu și ușor

Soluțiile SAP fac acest lucru posibil. Vindeți în magazinele dvs., prin intermediul site-ul dvs. de e - commerce, precum și pe piețele digitale și creați campanii personalizate pentru fiecare client în parte cu ajutorul soluțiilor SAP e-commerce ușor de utilizat.

Obțineți perspective utile de la experții în marketing

Previous

Viitorul interacțiunii cu clienții și al comerțului

Mențineți-vă la curent cu ultimele tendințe de marketing, explorați campaniile inteligente, reale – și obțineți informații
cu privire la viitorul interacțiunii cu clienții și al comerțului.

Comunitatea SAP Hybris Marketing: alăturați-vă conversației

Aveți întrebări despre soluțiile SAP Hybris Marketing? Găsiți răspunsuri în aceste videoclipuri, postări pe bloguri, imagini generale ale produselor și alte resurse comunitare.

Nu vă blocați într-o strategie nebună de marketing

Exemplul perfect de nebunie de marketing? Livrarea în permanență a unei oferte în masă căreia îi lipsește orice fel de personalizare și așteptarea în continuare a unei schimbări.

Next

Servicii și Suport SAP

Afacerile de pretutindeni se transformă în întreprinderi digitale - dar nu este întotdeauna vorba de un proces foarte simplu. SAP Digital Business Services vă poate ajuta prin ghidarea pas cu pas a călătoriei dumneavoastră, de la strategie la implementarea tehnologiei și dincolo de acestea.

Experții noștri au o abordare holistică, ajutându-vă să identificați și să implementați noile procese și capabilități, în timp ce asigurați în continuare funcționarea uniformă a operațiilor. Vom lucra pentru a ne asigura ca software-ul SAP livrează valoare permanentă, de neegalat, pe măsură ce dumneavoastră vă adresați cererilor în creștere ale economiei digitale. 

Obțineți instruire și formare SAP

Îmbunătățiți-vă  cunoștințele despre software-ul SAP, dezvoltați noi competențe și aduceți mai multă expertiză în  compania dumneavoastră. Suita noastră completă de cursuri și certificări de instruire și formare în domeniul software  vă poate ajuta să maximizați puterea soluțiilor SAP.

Ce este un software de marketing digital?

Software-ul de marketing digital este utilizat pentru a atrage, implica și transfera clienții pe dispozitive electronice – PC-uri, tablete și telefoane mobile. Ajută companiile să utilizeze canale de comunicare, precum marketing-ul de conținut, marketing-ul prin e-mail, social media, SEO și publicitate online pentru conectarea cu clienții potriviți la momentul potrivit. Software-ul permite utilizatorilor să creeze și să lanseze campanii de marketing pe toate canalele, să le monitorizeze în timp real  și să ajusteze cursul din mers. În 2016, practic toate strategiile de marketing au cel puțin câteva elemente digitale – iar software-ul de marketing digital poate ajuta la gestiunea acestora.

Back to top