Skip to Content

Transformați procesele de producția cu ajutorul soluției SAP

Soluțiile SAP pentru producție au ca scop construirea unor afaceri care se desfășoară simplu, în timp real și în cadrul unei rețele integrate de business. Cu ajutorul soluțiile software de producție MES, MRP și ERP puteți optimiza întregul proces de producție - de la planificarea producției, managementul de proiect, procesul conformitate, la managementul de aprovizionare – reducând costurile totale de producție.

Urmăriți video-ul
Previous

Conectați afacerea la mediul de business digital 

Aflați cum soluția software pentru producție SAP Connected Manufacturing vă poate ajuta să automatizați procesele de producție, pentru a vă permite fabricația de produse de dimensiuni diferite. Variantele și succesiunea liniilor de producție putând fi schimbate automat, rapid și ușor.

Care este performanța soluției dvs. software de producție?

Producătorii raportează o creștere de 7,7%, în planul de producție atunci când aceștia pot integra datele de livrare cu disponibilitatea materialelor și condițiile de fabricație în timp real, și pot crea programe care permit optimizarea echipamentelor de producție și a forței de muncă. În cadrul compania dvs. utilizați astfel de soluții software de producție?

Next

Aflați ce spun clienții noștri

Previous

Imbunătățiți experiența utilizatorilor cu ajutorul platformei SAP Fiori UX

Interfața SAP Fiori UX permite lucrătorilor din producție, supervisor-ilor și persoanelor din operațional să beneficieze de o imagine completă, integrată a tuturolor etapelor din procesul de producție, îmbunătățind modul de desfășurare a sarcilor de muncă.

Beneficiile unei soluții integrate de producție

Cu siguranță nu doriți ca materia primă utișlizată în producție să stagneze în depozit. Integrați procesul de aprovizionare cu cel de producție împreună cu software-ul de afaceri - și veți putea urmări rapid și ușor timpul de producție, putând răspunde prompt la cerințele clienților dvs.

Next

Explorați cele mai importante subiecte din industria de producție

Previous

Soluția SAP Extended Supply Chain pe Twitter

Alăturați-vă comunității Twitter pentru a obține cele mai recente știri despre soluțiile SAP cu privire la managementul aprovizionării, incluzând procesul de producție și R&D.

Tehnologia Internet of Things (IoT) în industria de producție

Urmăriți blog-ul nostru pentru a afla mai multe despre cele mai recente știri cu privire la tehnologia Internet of Things (IoT) și modul în care aceasta transformă procesul de producție.

Comunitatea SAP din domeniul Producției

Alăturați-vă comunității SAP Manufacturing pe platforma SAP SCN pentru cele mai recente actualizări, discuții, blog-uri, articole, și multe altele.

Next

Conferința SAPPHIRE NOW + ASUG

Fiți alături de noi pe 16-18 Mai 2017 pentru a avea parte de discuții, networing și cele mai bune practici cu privire la soluții SAP pentru zona de producție chiar de la specialiști SAP.

Back to top