Skip to Content

Soluțiile E-commerce SAP Hybris

Oferiți o experiență personalizată pentru clienți dvs. pe toate canalele (omnichannel) cu ajutorul soluției digitale de comerț SAP Hybris. Soluțiile noastre personalizate pentru dispozitivele mobile, Web și social media vă pot ajuta să obțineți date personalizate, costuri reduse de livrare a comenzilor, gestionare în timp real a stocurilor pentru realizarea obiectivelor stabilite.

Aflați mai multe despre soluțiile SAP Hybris

Explorați soluțiile și expertizele SAP destinate comerțului digital

Previous

Studiul Forrester: Platforma ecommerce SAP Hybris 

SAP Hybris, cel mai mare furnizor de platforme ecommerce din lume, a fost numit în studiull Forrester ca fiind cea mai performantă și optimizată platformă cu privire la interacțiunea cu clientul.

Utilizați soluții omnichannel commerce? 

Aproximativ 13% dintre companii își îmbunătățesc interacțiunea cu clienții utilizând soluții analitice omnichannel și având o viziune de ansamblu asupra cumpărătorilor*. Soluția dvs. cum performează? 

Next

Aflați ce spun clienții SAP

Previous

Webinar: Customer Engagement B2B

Obțineți informații cu privire la strategia omnichannel și cum transformă aceasta modul în care vindeți brand-ul, produsele și serviciile dvs. Descoperiți cum puteți oferi experiențe personalizare la fiecare interacțiune cu clienții dvs.

Ghid E-Commerce B2B

Obțineți informații referitoare la modul în care puteți dezvolta o strategie globală e-commerce B2B, care vă ajută să livrați experiențe personalizate către clienți. Oferiți clienților și angajaților intrumente utile de e-commerce prin intermediul platformei SAP hybris ușor de utilizat și care oferă un nivel ridicat de personalizare și o interfață intuitivă.

Omnichannel Customer Engagement

Peste 1.300 de vânzători și cumpărători interacționează prin intermediul canalelor omnichannel în
prezent. Aflați cum puteți integra toate punctele de interacțiune ale clienților, cu canalele existente pentru a le oferi experiențe personalizate.

Next

Exporați cele mai importante subiecte de e-commerce

Previous

Explorați strategia de Customer Engagement

Regândiți modul în care interacționați cu clienții în online și offline asigurându-vă că le transmiteți mesajul care trebuie la momentul oportun.

4 modalități de ați crește veniturile cu ajutorul unei platforme de e-commerce 

Cum pot companiile să se diferențieze, având în vedere faptul că consutatorii au acces la un număr nesfârșit de produse de la mii de vânzători?

Cum puteți câștiga cu ajutorul comunităților de commerce

Potrivit eMarketer, recomandările au rămas în continuare singura sursă de încredere cu privire la informațiile despre produse. Gândiți-vă: cât de probabil este ca consumatori să cumpere produse orbește în zilele noastre?

Next

Soluții e-commerce pentru companiile mici

Doriți să vindeți produsele peste tot în lume? Soluțiile SAP fac posibil acest lucru. Lanseazăți în câteva minute magazinul online - cu coș de cumpărături, vânzare, merchandising on-line și urmărire a comenzilor. Este simplu de ușor.
Previous

Comerțul Digital

În raportul realizat de Gartner au fost evaluați 11 furnizori de soluții pentru comerțul digital. Aflați din studiu care sunt avantajele fiecăruia precum și alte informații utile.

Specificații tehnice platforma SAP Hybris 

Aflați specificațiile tehnice ale platformei SAP hybris - caracteristicile principale, diverse opțiuni de personalizare precum și posibilitățile de dezvoltare.

Next

Servicii și suport SAP pentru soluțiile de comerț digital 

Vă oferim suport pentru soluțiile de comerț digital alături de peste 30.000 de consultanti certificați, cu cele mai bune practici în domeniu - și dornici în a vă ajuta. Este cel mai simplu mod de a obține o soluție personalizată pentru a vă indeplini obiectivele de business.

Oferim suport continuu clienții noștri, fie că doriți să accelerați procesul de implementare SAP, să migrați în cloud, să vă personalizați soluția, să optimizați procesele din cadrul departamentul IT, sau pentru orice altă informație.

Previous

Dezvoltați propriul plan de strategic pentru atingerea obiectivelor de afaceri

Utilizați cele mai bune practici, tehnologii și acceleratori pentru a implementa soluția potrivită

Alegeți soluțiile potrivite și construiți propria strategie pentru tranziția către economia digitală

 

Next

Cursuri și Certificări SAP

Aflați mai multe despre modul în care puteți valorifica informațiile dobândite în cadrul programelor educaționale și certificărilor SAP. Găsiți programe de training și cursuri dedicate soluției SAP de care aveți nevoie – acestea au loc când, cum și unde doriți.

Soluția Omnichannel B2B Commerce

Obține perspective cu privire la noile tendințe de afaceri și obțineți rezutatele dorite cu ajutorul soluției omnichannel commerce B2B. Aflați chiar de la client, o compnie de piese de schimb, cum interactionează cu clienți pe toate canalele de vânzare și află de ce transformarea digitală este importantă pentru fiecare companiei în parte.
Back to top