Skip to Content

Comunicați cu cumpărătorii cu ajutorul soluției SAP retail software

Oferiți-le consumatorilor produsele, informațiile și experiențele de cumpărare personalizate pe care și le doresc, când și unde își doresc aceștia, cu software-ul de gestiune a vânzării cu amănuntul și comerț omnicanal de la SAP. Profitați de informațiile în timp real de la clienți și punctele de vânzare de pe toate canalele de comunicare cu aceștia (inclusiv canalele mobile) și obțineți vizibilitatea de care aveți nevoie pentru a optimiza orice de la comercializare până la aprovizionare.

Aflați mai multe despre evenimentul SAP for Retail

Înregistrați-vă la SAP Future of Food Forum

Previous

EKN: Viitorul funcțiilor analitice pentru industria de retail?

În viitorul nu foarte îndepărtat, funcțiile analitice pentru industria de retail vor încorpora informații despre clienți extinse la întreaga companie. Acestea vor fi atât de răspândite, încât vor influența luarea tuturor deciziilor pentru toate funcțiile.

8% dintre comercianți

pot să interacționeze cu clienții contextual și să le ofere acestora oferte personalizate. Doriți să vă evaluați în raport cu competiția?

Next

Aflați ce spun clienții noștri...

Previous

Conectați marketingul cu marchandising-ul

Retailerii trebuie să reducă decalajul dintre planificarea de marketing și cea a mărfurilor, dar nu este atât de simplu, iar canalele digitale măresc acest decalaj. Citiți acest articol din Retail Systems Research pentru a afla mai multe despre acțiunile specifice pe care le puteți adopta pentru a rezolva această problemă.

Dorințele cumpărătorilor vs. capacitățile retailerilor

Descoperiți cum puteți rămâne cu un pas înaintea dorințelor clienților și a tendințelor în continuă schimbare din industria de retail, și, în final, cum puteți susține viitorul companiei. Descărcați acest studiu pentru a afla mai multe despre modul de dezvoltare a strategiilor de marketing inovatoare, care vă ajută să răspundeți la provocările acestei industrii aflate în evoluție.

Aflați despre Omnicustomer retail 101

Aflați mai multe despre omnicustomer retail, companiile care le oferă clienților produsele de care aceștia au nevoie. Aceaștia oferă brandurile dorite de clienți, indiferent dacă consumatorii cercetează un produs sau efectuează o achiziție de pe mai multe dispozitive. 

Next

Sunteți o companie mică de retail? Lărgiți-vă orizonturile!

Cu SAP Anywhere, acest lucru este posibil. Deschideți-vă propriul magazin online în doar câteva minute și vindeți pe piețe digitale precum Amazon și eBay. Sincronizați-vă automat stocurile și priviți cum vă cresc veniturile.

Obțineți perspective noi de la specialiștii din industria de retail

Previous

Intrați în contact cu specialiști din
sectorul de retail 

Explorați resurse utile și informații esențiale pentru a vă ajuta compania să implementeze și să utilizeze soluțiile SAP for Retail.

Vânzări și marketing: 5 moduri de a
utiliza rețelele de afaceri

Nu doar echipele de aprovizionare se străduiesc să exploateze rețelele profesionale pentru a putea explora oportunitățile oferite de acestea.

6 motive pentru care Instagram este esențial pentru mărcile de modă și fitness

De la democratizarea modei prin punerea acesteia la dispoziția unui public mai mare, la facilitarea mijloacelor de marketing inovatoare, inteligente, Instagram adaugă valoare industriei modei, în mai multe moduri.

Next

Criza iminentă de talent din industria de retail

Cum pot liderii din industria HR să răspundă la provocările fără precedent, care implică o forță de lucru în creștere, din sectorul de retail? Pentru a afla răspunsul, Oxford Economics a efectuat un studiu la care au participat sute de directori și angajați.

Studiul Customer Activity Repository Free Cloud

Utilizați funcțiile analitice, aplicațiile și instrumente de date de retail omnicanal, pentru a înțelege mai bine performanța indicatorilor cheie ai companiei dvs. precum și călătoria clienților dvs.

Servicii și Suport SAP

Afacerile de pretutindeni se transformă în întreprinderi digitale - dar nu este întotdeauna vorba de un proces foarte simplu. SAP Digital Business Services vă poate ajuta prin ghidarea pas cu pas a călătoriei dumneavoastră, de la strategie la implementarea tehnologiei și dincolo de acestea.

Experții noștri au o abordare holistică, ajutându-vă să identificați și să implementați noile procese și capabilități, în timp ce asigurați în continuare funcționarea uniformă a operațiilor. Vom lucra pentru a ne asigura ca software-ul SAP livrează valoare permanentă, de neegalat, pe măsură ce dumneavoastră vă adresați cererilor în creștere ale economiei digitale. 

Obțineți instruire și formare SAP

Îmbunătățiți-vă  cunoștințele despre software-ul SAP, dezvoltați noi competențe și aduceți mai multă expertiză în  compania dumneavoastră. Suita noastră completă de cursuri și certificări de instruire și formare în domeniul software  vă poate ajuta să maximizați puterea soluțiilor SAP.

Back to top