Skip to Content

Concentrați-vă pe client cu software-ul nostru dedicat industriei asigurărilor

Satisfaceți clienții hiper-conectați de astăzi pe toate canalele de comunicare, inclusiv cele mobile, cu software-ul SAP pentru industria asigurărilor, Soluțiile noastre utilizează cea mai nouă tehnologie pentru a vă ajuta să optimizați gestiunea reclamațiilor, să simplificați administrarea polițelor de asigurare, precum și să gestionați proactiv riscurile și conformitatea. Monitorizați rapid dezvoltarea produselor și utilizați sisteme CRM de ultimă oră pentru asigurări, pentru a stimula vânzările și eforturile de marketing.

Aflați mai multe despre soluțiile software dedicate asigurărilor

Urmăriți videoclipul: Asigurarea digitală – de la protecția împotriva riscurilor la prevenirea acestora

Previous

SAP Claims Management

Aflați cum vă permite această soluție flexibilă să gestionați reclamații, să ajustați alocările și să gestionați schimbările privind resursele, în așa fel încât să reduceți riscurile, menținând, totodată, clienții satisfăcuți.

Cât de centrată pe client este organizația dvs.?

11%* dintre instituțiile de servicii financiare au o imagine completă asupra clienților lor și au capacitatea de a le oferi acestora experiențe omnicanal consecvente pentru toate produsele. Doriți să vă evaluați în raport cu competiția?

Next

Asigurarea digitală – de la protecția împotriva riscurilor la prevenirea acestora

Noile tehnologii stimulează schimbări fundamentale în industria asigurărilor. Modelele de afaceri sunt regândite, procesele sunt reproiectate, iar angajații sunt abilitați cu date în timp real și aplicații mobile. Această serie de idei privind conducerea explorează impactul acestor schimbări radicale, precum și ce pot face asiguratorii pentru a folosi în avantajul lor asigurarea digitală.

Strategia dvs. către asigurarea digitală

Ce anume stimulează schimbarea în industria asigurărilor? Și cum pot beneficia integral companiile de asigurări de avantajele tehnologiilor care rescriu regulile? Aflați răspunsul urmărind strategia SAP către a deveni un asigurator digital.

Viitorul asigurărilor

Aflați cum economia digitală reconfigurează industria asigurărilor. De asemenea, acest grafic informativ vă oferă moduri noi de a concura, precum și cinci caracteristici de care asiguratorii vor avea nevoie pentru a avea succes. 

Noi tehnologii pentru industria asigurărilor

Conferința SAPPHIRE NOW aduce întotdeauna idei noi și informații despre puterea de transformare a tehnologiei. Descoperiți concluziile a două sesiuni senzaționale cu privire la industria asigurărilor.

Pregătirea pentru revoluția digitală

Sunteți gata să intrați în mediul digital? Acest studiu vă oferă o multitudine de resurse pentru a putea începe. Aflați cum să stabiliți un cadru digital central, cum să vă transformați modelele de afaceri, procesele și forța de muncă și multe altele.

Aflați ce spun clienții noștri...

Previous

Transformarea tehnologiei în industria globală a asigurărilor

De-a lungul ultimului deceniu, industria globală a asigurărilor a fost supusă unei serii de schimbări ale pieței. Aceasta include supravegherea reglementară tot mai amplă și mai complexă, o schimbare fundamentală a așteptărilor clienților, creșterea rapidă a piețelor emergente, precum și avansarea noilor tehnologii.

Asigurarea într-o eră a clientului

Agenții de asigurări de viață, imobiliare și împotriva calamităților din întreaga lume exploatează tehnologii digitale precum funcțiile analitice Big Data și Internet of Things, avansând către o abordare în care clientul este pe primul loc. Pentru detalii, citiți acest raport al Economist Intelligence Unit (EIU).

EIU: Cum afectează tehnologia digitală sectorul IT?

Economist Intelligence Unit a întrebat câțiva directori de servicii financiare despre tehnologia digitală și impactul acesteia asupra industriei lor. Răspunsurile acestora, precum și analiza realizată de EIU oferă o imagine asupra modului în care sectorul IT coordonează ordinea de zi digitală a sectorului industrial.

Next

Obțineți perspective noi de la specialiștii din industria asigurărilor

Previous

Economia digitală schimbă industria asigurărilor

Transformarea digitală ne schimbă lumea, iar industria asigurărilor nu poate sta deoparte și evita aceste schimbări. Se așteaptă ca experiența digitală a clienților să stimuleze drastic profitabilitatea asigurărilor în anii ce urmează.

De ce asigurările vor fi mai mari și invizibile peste 20 de ani

Realizați o fotografie mentală a modului în care arată asigurările acum, deoarece copiii născuți astăzi ar putea fi prima generație care nu va știi ce sunt acestea. Și asta nu pentru că asigurările nu vor fi la modă, ci doar pentru că vor arăta diferit peste 20 de ani.

Consumatorii de servicii de asigurare cer acum simplitate, personalizare și experiențe

Clienții cer un mod simplu, fără probleme prin care să interacționeze cu asiguratorul pe care îl aleg, adesea cu mult înainte de prima întâlnire. Cum pot îndeplini companiile de asigurări de astăzi nevoia clienților de hiper-conectivitate și experiențe personalizate ale stilului de viață?

Next
Previous

Pregătiți-vă pentru titularii de polițe de asigurare mobile

Descoperiți cum tehnologiile mobile dezvoltă noi legături între asiguratori și titularii de polițe de asigurare ai acestora. Acest grafic informativ explorează modul în care aplicațiile și datele mobile le acordă companiilor de asigurări oportunitatea de a oferi servicii la cerere, personalizate, care ajută la diminuarea riscurilor și a pierderilor. 

Transformarea vieților cu ajutorul asigurării digitale: povestea lui Kirtland

Aflați de ce își dorește Kirtland ca asiguratorul său să fie simplu, conectat și eficient.

Next

Servicii și Suport SAP

Afacerile de pretutindeni se transformă în întreprinderi digitale - dar nu este întotdeauna vorba de un proces foarte simplu. SAP Digital Business Services vă poate ajuta prin ghidarea pas cu pas a călătoriei dumneavoastră, de la strategie la implementarea tehnologiei și dincolo de acestea.

Experții noștri au o abordare holistică, ajutându-vă să identificați și să implementați noile procese și capabilități, în timp ce asigurați în continuare funcționarea uniformă a operațiilor. Vom lucra pentru a ne asigura ca software-ul SAP livrează valoare permanentă, de neegalat, pe măsură ce dumneavoastră vă adresați cererilor în creștere ale economiei digitale. 

Obțineți instruire și formare SAP

Îmbunătățiți-vă  cunoștințele despre software-ul SAP, dezvoltați noi competențe și aduceți mai multă expertiză în  compania dumneavoastră. Suita noastră completă de cursuri și certificări de instruire și formare în domeniul software  vă poate ajuta să maximizați puterea soluțiilor SAP.

Back to top