Skip to Content

Livrați produsele de consum de care cumpărătorii au nevoie

Aliniați fiecare activitate a operațiunilor dvs. la nevoile consumatorilor – de la dezvoltarea produselor la vânzarea cu amănuntul – cu soluțiile SAP pentru industria bunurilor de consum ambalate (CPG). Software-ul nostru vă poate ajuta să anticipați, planificați și gestionați necesarul de bunuri și produse de consum inovatoare, precum și să depășiți așteptările, chiar și pe ale celor mai experimentați cumpărători.

Obțineți o imagine generală a aplicației SAP for Consumer Products
Previous

Creați produse cu mare căutare, mai rapid

Previzionați produse de care clienții au nevoie, când și cum și le doresc aceștia. Aflați cum soluțiile SAP pentru produsele de consum vă pot ajuta să răspundeți mai rapid la cerințele dinamice ale clienților, optimizându-vă, totodată, investițiile pentru gestiunea promoțiilor comerciale și a mărcii.

15% dintre companiile de produse de consum

Monitorizați individual interacțiunea cu clienții, în timp real. Doriți să vă evaluați în raport cu competiția?
Next

Produsele de consum: Regândite pentru noua economie

Pentru a consolida angajamentul și fidelitatea continue în era digitală, companiile de produse de consum au nevoie de capacitatea de a construi și dezvolta „branduri în timp real”. Acestea trebuie să aibă capacitatea de a livra fără probleme milioane de experiențe personalizate, în orice moment, și, în final, să le ofere consumatorilor ceea ce își doresc, când și cum își doresc aceștia. Aflați mai multe despre transformarea digitală din industria produselor de consum, precum și despre modul în care SAP vă poate ajuta să vă regândiți afacerea și modelele de afaceri pentru a prospera în noua economie. 
Previous

Economia digitală bazată pe consumator

Acum, mai mult decât oricând, consumatorii dețin controlul. Descoperiți 5 tendințe tehnologice inovatoare și aflați când le puteți utiliza pentru a vă transforma modelele de afaceri, procesele și spațiul de lucru pentru a satisface consumatorii de astăzi concentrați pe rezultate și pe experiență. 

Compania digitală bazată pe consumator

Din coșul de cumpărături direct în inimile oamenilor. Consumatorii nu mai caută produse, ci caută să fie inspirați, ghidați și educați, rezultatele fiind bucuria, confortul, siguranța și controlul. Urmăriți modul în care se transformă această industrie a bunurilor de consum. 
Next
Previous

Sondaj: evaluați cât de pregătit(ă) sunteți în era digitală

Sunteți gata să satisfaceți cerințele consumatorului digital? Aflați răspunsul participând la un scurt sondaj care acoperă toate subiectele de la aprovizionare și vânzări, până la marketing și producție. În plus, obțineți un raport personalizat care vă analizează starea de pregătire în mediul digital. 

IoT și transformarea digitală

Doar câteva tehnologii au un potențial mai mare de a transforma relațiile cu clientul decât tehnologia Internet of Things (IoT). Citiți raportul IDC pentru a afla cum revoluționează tehnologia IoT industria produselor de consum, sectorul de vânzare cu amănuntul, industria sănătății, precum și industria producției.
Next

Aflați ce spun clienții noștri...

Obțineți instruire și formare SAP

Îmbunătățiți-vă  cunoștințele despre software-ul SAP, dezvoltați noi competențe și aduceți mai multă expertiză în  compania dumneavoastră. Suita noastră completă de cursuri și certificări de instruire și formare în domeniul software  vă poate ajuta să maximizați puterea soluțiilor SAP.

Servicii și Suport SAP

Afacerile de pretutindeni se transformă în întreprinderi digitale - dar nu este întotdeauna vorba de un proces foarte simplu. SAP Digital Business Services vă poate ajuta prin ghidarea pas cu pas a călătoriei dumneavoastră, de la strategie la implementarea tehnologiei și dincolo de acestea.

Experții noștri au o abordare holistică, ajutându-vă să identificați și să implementați noile procese și capabilități, în timp ce asigurați în continuare funcționarea uniformă a operațiilor. Vom lucra pentru a ne asigura ca software-ul SAP livrează valoare permanentă, de neegalat, pe măsură ce dumneavoastră vă adresați cererilor în creștere ale economiei digitale. 

Obțineți perspective noi de la specialiștii din industria produselor de consum

Previous
 
International Data Corporation estimează că o treime dintre primii 20 de lideri în topul cotelor de piață din majoritatea sectoarelor industriale vor fi „perturbați semnificativ” de competitori noi și reinventați până în 2018.
 
Tehnologia Internet of Things (IoT) va atinge un total estimat de 50 de miliarde de dispozitive conectate până în 2020, schimbând modul în care ne desfășurăm activitățile zilnice.
 
Una dintre caracteristicile companiilor de produse de consum care prosperă în economia digitală este abilitatea acestora de a livra experiențe pentru clienți la momentul oportun.

 

Next
Previous

Urmăriți soluțiile SAP pentru industria
produselor de consum pe Twitter

Conectați-vă la cele mai recente știri, informații și aplicații software CPG din industrie, pentru dezvoltarea produselor, fabricație, lanțul de aprovizionare, marketing și multe altele.

Intrați în contact cu grupul SAP Consumer Products pe LinkedIn

Alăturați-vă grupului nostru de pe LinkedIn pentru a relaționa și interacționa cu alți profesioniști din industria produselor de consum, precum și pentru a descoperi noi informații și oportunități.

 

 

Vizitați comunitatea noastră dedicată produselor de consum

Alăturați-vă conversației în rețeaua noastră socială dedicată industriei CPG. Citiți analizele și studiile specialiștilor și participați la forumurile online SAP.

Next
Back to top