Skip to Content

Servicii financiare: măriți marjele cu software-ul de servicii bancare SAP

Obțineți flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a ține pasul cu așteptările clienților, cu aspectele demografice și cu cererea aflate în evoluție, cu software-ul SAP pentru sectorul industrial al serviciilor financiare și bancare. Stimulați marjele de profit pe toate canalele și depășiți cu ușurință provocările precum necesarul de capital mai ridicat, regulile mai stricte și schimbările din sectorul bancar digital, cu ajutorul unei game formată din cele mai bune sisteme și tehnologii bancare.

Cum transformă tehnologia mobilă serviciile bancare de retail
Previous

Perturbarea digitală în serviciile financiare

Perturbarea digitală: în această serie de videoclipuri formată din două părți, Rob Hetherington, Global General Manager, Financial Services Industries la SAP, discută despre impactul pe care îl are tehnologia asupra sectorului industrial al serviciilor financiare.

Cât de centrată pe client este banca dvs.?

Furnizarea continuă a unei experiențe personalizate pentru client nu este ușoară. Instituțiile financiare care nu pot coordona și personaliza interacțiunile cu clienții pe toate canalele de comunicare riscă să piardă în fața altor bănci. Doriți să vă evaluați în raport cu competiția?

Next

     

Cum să devii banca viitorului, astăzi

Datorită tehnologiilor digitale care transformă modul în care – și de cine – sunt livrate către clienți serviciile de retail și comerciale, banca viitorului va arăta foarte diferit de banca de astăzi. Prin urmare, cum se poate pregăti sectorul industrial al serviciilor financiare pentru această schimbare fundamentală? Aceste resurse vă pot ajuta să vă reimaginați activitatea și modelul de afaceri, astfel încât să supraviețuiți și să prosperați în noul mediu digital.
Previous

Banca digitală rezistentă la proba timpului

Cum răspund băncile la perturbările digitale din acest sector industrial? Ce modele de afaceri exploatează acestea? Și care este atitudinea lor față de tehnologia financiară? Aflați din acest e-book bazat pe un sondaj IDC efectuat pe mai bine de 500 de directori din 250 de bănci din întreaga lume.

Servicii financiare personalizate

Descoperiți cum bănci din întreaga lumea adoptă abordarea de „bancă centrată pe client” pentru a livra servicii contextuale, personalizate. Iată cum acestea răspund provocărilor și cum reușesc să satisfacă mai bine cerințele clientului într-un mediu tot mai competitiv.

Next
Previous

Cinci moduri de a îmbrățișa mijloacele digitale și a câștiga

Noua tehnologie transformă modul în care clienții efectuează tranzacții bancare și influențează modul în care sectorul bancar își desfășoară activitatea. Aflați mai multe despre cele 5 caracteristici ale unei bănci digitale și despre cum le puteți adopta pentru a beneficia de oportunitățile erei digitale.

Urmăriți banca viitorului

Aflați cum unii dintre clienții noștri globali din sectorul bancar evoluează spre îndeplinirea așteptărilor consumatorilor digitali, de la adoptarea abordării „totul digital”, la livrarea experiențelor fără probleme pentru personalul de front-office, de middle-office și de back-office.
Next

Aflați ce spun clienții noștri...

Previous

Gartner plasează SAP din nou în poziția de lider

Pentru al nouălea an consecutiv, soluția SAP a fost plasată de Gartner în poziția de lider în raportul Magic Quadrant pentru servicii bancare centrale din sectorul de retail global. De fapt, SAP a fost desemnat lider de piață în toate categoriile.

Transformarea digitală în sectorul bancar

Falk Rieker, director al Departamentului Bancar Industry Business Unit, discută despre provocările cu care se confruntă băncile astăzi în economia digitală și despre ce trebuie să facă acestea pentru a rămâne competitive.

Next

   

Previous

Abordări noi ale transformării digitale în sectorul bancar

Aflați rezultatele cheie ale studiului global efectuat de IDC pentru sectorul bancar pe tema adoptării transformării digitale și a strategiilor cheie pentru obținerea succesului.

EIU: Cum afectează tehnologia digitală sectorul IT?

The Economist Intelligence Unit a întrebat directori executivi de servicii financiare despre tehnologia digitală și impactul acesteia asupra sectorului industrial. Răspunsurile acestora, precum și analizele efectuate de EIU, oferă o imagine asupra modului în care sectorul IT coordonează ordinea de zi digitală a sectorului industrial.

Next

Obțineți perspective noi de la specialiștii din sectorul bancar

Previous

Va revoluționa tehnologia blockchain sectorul bancar?

În decursul ultimului deceniu, fiecare sector industrial a fost revoluționat de noile tehnologii aduse de economia digitală. Efectele digitalizării au rezultat în modificări majore ale modelelor de afaceri, de stabilire a prețurilor, precum și de consumul clienților.

Rezolvarea provocărilor financiare cu Industry 4.0

Incluziunea financiară este o provocare globală de mare amploare. Noile inițiative care se axează pe serviciile bancare pentru persoanele fără acces la aceste servicii – utilizând tehnologia mobilă și ofertele de carduri de credit sau de portofele mobile (mWallet) – sunt un prim pas extraordinar. Dar este timpul pentru mai mult.

Digitalizarea: nu vă lăsați distras(ă) de ambalajul strălucitor

Prin implementarea corespunzătoare, digitalizarea va elimina nevoia de interacțiune umană în cazul tranzacțiilor, se va baza pe informații în timp real și va ajuta la diminuarea riscului. Când se va întâmpla acest lucru, ce impact va avea asupra interacțiunii dintre clienții și responsabilii pentru clienți? 

Next

Servicii și Suport SAP

Afacerile de pretutindeni se transformă în întreprinderi digitale - dar nu este întotdeauna vorba de un proces foarte simplu. SAP Digital Business Services vă poate ajuta prin ghidarea pas cu pas a călătoriei dumneavoastră, de la strategie la implementarea tehnologiei și dincolo de acestea.

Experții noștri au o abordare holistică, ajutându-vă să identificați și să implementați noile procese și capabilități, în timp ce asigurați în continuare funcționarea uniformă a operațiilor. Vom lucra pentru a ne asigura ca software-ul SAP livrează valoare permanentă, de neegalat, pe măsură ce dumneavoastră vă adresați cererilor în creștere ale economiei digitale. 

Instruire și formare SAP

Îmbunătățiți-vă cunoștințele despre software-ul SAP, dezvoltați noi competențe și aduceți mai multă experiență companiei. Suita noastră completă de cursuri și certificări de instruire și formare în programele software vă ajută să maximizați puterea soluțiilor dvs. SAP.

Back to top