Skip to Content

Explorați Portofoliul SAP

Soluțiile software pentru afaceri nu trebuie sa fie complicate. La SAP, noi credem că  acestea trebuie să fie simple și inteligente. Asta e unul dintre motivele pentru care suntem lider de piață pe zona aplicațiilor de business. Explorați portofoliul nostru de soluții în funcție de departamentul dumneavoastră, industria, sau categoria de produse.

Previous

Soluții pentru liniile de business

Explorați portofoliul de soluții specifice liniei de business - de la comercial și financiar, la vânzări și service.

Soluții pentru Industrie

Găsiți soluțiile software specifice industriei dvs., referințe  și cele mai bune practici.

Categorii de Produse

Căutați produsele potrivite și suportul necesar care să răspundă
nevoilor dvs. de afaceri.

Soluțiile SAP

Găsiți cele mai recente tehnologii - de la in-memory, la aplicațiile mobile - care pot ajuta compania dvs. să inoveze  şi să crească sustenabil.

Next

Soluții pentru liniile de business

Căutăți modalități pentru îmbunătățirea proceselor din cadrul departamentelor companiei? Explorați portofoliul de soluții specifice pentru acestea - de la managementul activelor și finanțe, la marketing și producție - găsiți soluția care corespunde nevoilor dvs. unice, de zi cu zi.

Soluții pentru Industrie

Ce diferențiază companiile profitabile, de celelalte? De multe ori, este vorba despre o soluție software specifică industriei. Cele mai bune practici SAP, procese și referințe  - preconfigurate pentru industria dvs. - pentru a oferi utilizatorilor funcționalitatea exactă de care au nevoie,oricând și pe orice tip de dispozitiv.

Categorii de Produse

Sunteți interesat de un produs SAP? Găsiți produsul dvs. - de la soluțiile analitice, la ERP sau la platforma de tehnologie - și obțineți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona profitabil operaţiunile şi resursele.

Platforme și Tehnologii SAP

Oferiți afacerii dvs. soluții cu ajutorul platformelor și tehnologiilor SAP. Furnizați noi posibilități pentru simplificarea proceselor de business interne, având acces în timp real la informații utile, inovâd astfel modul în care se desfășoară afacerea dvs.

Soluții SAP

Doriți să inovați continuu? Profitați de aplicațiile noastre de business și de  cele mai recente progrese tehnologice - inclusiv aplicații mobile, tehnologia in-memory, cloud și altele. Urmăriți secțiunea noastră de soluții pentru a beneficia de cele mai noi inovații.

Servicii și suport SAP

Asigurați-vă că soluțiile SAP corespund nevoilor dvs. de business într-un mod simplu – cu ajutorul echipei de servicii și suport SAP. Cei peste 30.000 de consultanți au cunoștințe amănunțite despre produse, dețin expertiză în tehnologie și au experiență în 25 de industrii diferite. Fie că doriți o implementare mai rapidă, migrarea în cloud, personalizarea soluției, optimizarea infrastructurii IT sau pur și simplu să faceți ceva diferit – echipa de servicii și suport SAP este aici să vă ajute.

Back to top