Skip to Content

SAP Digital Business Services

Adaptați-vă la noua eră digitală și creșteți performanța afacerii dvs. Planurile și pachetele noastre de servicii vă pot ghida pe parcursul întregii călătorii de transformare digitală – de la crearea unei strategii până la implementarea, optimizarea și întreținerea soluției SAP. Indiferent de obiectivele dvs. de IT, vom lucra pentru a ne asigura că investițiile dvs. în soluția SAP livrează valoare continuă, de neegalat. Beneficiați de planuri holistice de servicii și suport, servicii de consultanță specializate, cele mai bune practici dovedite, expertiză industrială și tehnică aprofundată și de multe altele.
 

Simplificați-vă procesele de afaceri în economia digitală

Oferiți-le persoanelor implicate și clienților tot ce au nevoie, când este nevoie și la momentul oportun. Prin serviciile și suportul oferite la nivel global, ghidăm companiile în fiecare etapă a transformării digitale: un nou model comercial care furnizează un portofoliu de servicii simplificat, dintr-o singură organizație globală și cu un singur contract.

Realizarea transformării digitale

Economia digitală are un profund impact asupra clienților noștri și a așteptărilor acestora – respectiv, mai puține produse și mai multe servicii. De aceea, misiunea noastră este de a fi un lider „în domeniul livrării componentelor de servicii ca valoare adăugată” în contextul acestei noi realități de piață – și de a ne ajuta clienții să își atingă obiectivele de afaceri.

Exploreaza ofertele noastre

Migrarea la SAP S/4HANA

Indiferent că începeți de la zero sau că migrați către această soluție, SAP și partenerii noștri vă pot ajuta să efectuați cu succes trecerea la soluția SAP S/4HANA. Pachetele noastre de asigurare a evaluării susțin întregul proces, indiferent de punctul de plecare. Digitalizați rapid procesele de afaceri de bază – precum aprovizionarea, producția, vânzările și managementul mijloacelor fixe. 

Aflați ce spun clienții SAP

Back to top