Salt la Cuprins
Contactați SAP
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.

Toate
produsele

Produse recomandate

Căutați produsele potrivite pentru transformarea digitală a proceselor din cadrul companiei dvs. și pentru a gestiona procesele esențiale ale afacerii, rapid și sigur, în cloud – în funcție de nevoile dvs. de afaceri.

SAP S/4HANA

Eficientizați procesul de luare a deciziilor și creșteți productivitatea printr-o bază digitală care transformă toate procesele dvs. esențiale de afaceri. Dezvoltată pe platforma SAP HANA, soluția SAP S/4HANA Enterprise Management a fost creată pe interfața SAP Fiori și este disponibilă atât în cloud cât și on-premise.

SAP Cloud Platform

Dezvoltați și implementați aplicații cu ajutorul platformei noastre (PaaS) în cloud. Cu ajutorul platformei SAP Cloud, puteți oferi aplicații de business complete care să integreze și să optimizeze infrastructura dvs. IT, să genereze eficiență și să accelereze transformarea digitală – în doar câteva săptămâni.

Previous Next

SAP HANA

Accelerați procesele de afaceri, oferiți un business inteligent performant și simplificați mediul IT cu ajutorul platformei noastre de date in-memory care satisface toate nevoile dvs.

Concur Expense

Integrați cheltuielile cu deplasările, ERP-ul, contabilitatea și datele de card într-un singur sistem mobil pe bază de cloud care gestionează întregul proces de cheltuieli – de la cereri de decontare la reconcilieri.

SAP Ariba Strategic Sourcing

Gestionați procesele de aprovizionarea și furnizorii de servicii privind toate categoriile de costuri printr-o singură suită de soluții, de la aprovizionare la contract, care satisface cerințele extinse de  de aprovizionare directă cu materiale.

Suita SAP BusinessObjects Business Intelligence

Creșteți capacitatea de răspuns, reduceți costurile de IT și cu forța de muncă și eficientizați procesul de luare a deciziilor strategice printr-un acces de tip self-service mai ușor la informații, pe o platformă unitară de date și de analiză a datelor.

SAP Commerce Cloud

Oferiți experiențe relevante și personalizate clienților dvs. în funcție de context prin integrarea tuturor canalelor de comunicare – atât offline cat și online, pe mobil, call centre și social media – pe o singură platformă.

SAP SuccessFactors Employee Central

Revoluționați experiența de lucru cu ajutorul unei soluții destinată angajaților dvs. pe bază de tehnologie cloud, care servește ca „sistem de înregistrare” a persoanelor - și a datelor de HR, cât și pentru transformarea tuturor proceselor din cadrul departamentului de HR.

Tehnologie și inovație

În noua eră digitală, liderii în afaceri trebuie să rămână în fruntea tehnologiilor noi, emergente și viitoare sau riscă să rămână în urmă. Cum este acest lucru posibil? Explorați ultimele tendințe digitale pentru a descoperi cele mai bune oportunități pentru compania dvs.
Înapoi sus