Salt la Cuprins

Produse software

Produse software recomandate

Căutați produsele software potrivite pentru transformarea digitală a proceselor din cadrul companiei dvs. și pentru a gestiona procesele esențiale ale afacerii, rapid și sigur, în cloud – în funcție de nevoile dvs. de afaceri.

SAP S/4HANA

Eficientizați procesul de luare a deciziilor și creșteți productivitatea printr-o bază digitală care transformă toate procesele dvs. esențiale de afaceri. Dezvoltată pe platforma SAP HANA, produsul software SAP S/4HANA Enterprise Management a fost creat pe interfața SAP Fiori și este disponibil atât în cloud cât și on-premise.

SAP HANA

Accelerați procesele de afaceri, oferiți un business inteligent performant și simplificați mediul IT cu ajutorul platformei noastre de date in-memory care satisface toate nevoile dvs.

Concur Expense

Integrați cheltuielile cu deplasările, ERP-ul, contabilitatea și datele de card într-un singur sistem mobil pe bază de cloud care gestionează întregul proces de cheltuieli – de la cereri de decontare la reconcilieri.

SAP Ariba Strategic Sourcing

Gestionați procesele de aprovizionarea și furnizorii de servicii privind toate categoriile de costuri printr-o singură suită de soluții, de la aprovizionare la contract, care satisface cerințele extinse de aprovizionare directă cu materiale.

Suita SAP BusinessObjects Business Intelligence

Creșteți capacitatea de răspuns, reduceți costurile de IT și cu forța de muncă și eficientizați procesul de luare a deciziilor strategice printr-un acces de tip self-service mai ușor la informații, pe o platformă unitară de date și de analiză a datelor.

SAP Commerce Cloud

Oferiți experiențe relevante și personalizate clienților dvs. în funcție de context prin integrarea tuturor canalelor de comunicare – atât offline cat și online, pe mobil, call centre și social media – pe o singură platformă.

SAP SuccessFactors Employee Central

Revoluționați experiența de lucru cu ajutorul unui produs software destinat angajaților dvs. pe bază de tehnologie cloud, care servește ca „sistem de înregistrare” a persoanelor - și a datelor de HR, cât și pentru transformarea tuturor proceselor din cadrul departamentului de HR.

Tehnologie și inovație cu noi instrumente software pentru afaceri

În noua eră digitală, liderii în afaceri trebuie să rămână în fruntea tehnologiilor noi, emergente și viitoare sau riscă să rămână în urmă. Cum este acest lucru posibil? Explorați ultimele produse software pentru a descoperi cele mai bune oportunități pentru compania dvs.

Big Data

Big Data continuă să genereze volum și varietate, iar companiile sunt obligate să țină pasul. Aflați totul despre ultimele tendințe în tehnologie Big Data, inclusiv analiza datelor și AI în timp real – și aflați cum pot ajuta compania. 

Blockchain

Blockchain este capabilă să influențeze major orice industrie. Această tehnologie de arhivare distribuită nu se mai limitează la criptomonezi, ci include totul, de la titluri de proprietate imobiliară și intelectuală până la voturi. 

Cloud Computing

De la SaaS și PaaS la privat și hibrid – aflați mai multe despre tehnologia cloud și beneficiile acesteia. În plus, puteți cerceta ultimele tendințe cloud și subiectele fierbinți, precum opțiunile cloud sigure și publice.

Companii digitale

Modelele tradiționale de afaceri sunt afectate radical în economia digitală. Descoperiți cum puteți deveni o companie digitală – și descoperiți instrumente software pentru afaceri inovatoare care generează transformarea digitală.

Internet of Things

Internet of Things (IoT) interconectează dispozitive (M2M) și oamenii la dispozitive, indiferent de industrie. Explorați această galaxie de rețele – incluzând IIoT și Internet of Everything (IoE).

Machine Learning

Inteligența artificială (AI), Machine Learning și Deep Learning generează noi tipuri de inovație în software. Aflați cum tehnologia poate îngloba o gamă largă de Big Data pentru a crea oportunități de afaceri.

Mobil

Enterprise mobility desemnează un concept cheie al tuturor strategiilor digitale. Vedeți cum puteți interacționa cu angajați, clienți și acționari în modalități inovatoare prin tehnologii mobile și SAP software tools.

Întreprinderi mici și mijlocii

Întreprinderile mici și mijlocii sunt, prin natura lor, eficiente – deci pot adesea adopta produse software emergente înaintea companiilor mari. Vedeți cum IMM-urile fac față influenței digitale și noilor trenduri IT prin SAP.

Înapoi sus