Salt la Cuprins

Toate
produsele

Produse recomandate

Caută produsele potrivite pentru transformarea digitală a proceselor din cadrul companiei și pentru gestionarea proceselor esențiale ale afacerii, rapid și sigur, în cloud – în funcție de nevoile afacerii tale.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Eficientizează procesul de luare a deciziilor și crește productivitatea printr-o bază digitală care transformă toate procesele esențiale ale afacerii. Concepută pe platforma SAP HANA, soluția SAP S/4HANA Cloud este o soluție ERP în cloud, proiectată cu experiența de utilizator SAP Fiori.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud este o infrastructură de tip bază de date ca serviciu (DBaaS) pentru aplicații și funcții analitice moderne destinate tuturor datelor companiei. Obține informații de încredere și gata de implementat de la o soluție unică, ce asigură în același timp securitatea, confidențialitatea și anonimizarea datelor, cu fiabilitate dovedită pentru companii.

Concur Expense

Integrează cheltuielile cu deplasările, ERP-ul, contabilitatea și datele de card într-un singur sistem mobil în cloud care gestionează întregul proces de cheltuieli – de la cereri de decontare la reconcilieri.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Gestionează procesele de aprovizionarea și furnizorii de servicii privind toate categoriile de costuri printr-o singură suită de soluții, de la aprovizionare la contract, care satisface cerințele extinse de  de aprovizionare directă cu materiale.

SAP Integrated Business Planning

Concepută pe platforma SAP HANA, această soluție cloud combină planificarea vânzărilor și a operațiunilor (S&OP), planificarea și necesarul, răspunsul și aprovizionarea, reaprovizionarea bazată pe necesar, precum și planificarea stocurilor .

SAP Commerce Cloud

Oferă experiențe relevante și personalizate clienților, în funcție de context, prin integrarea tuturor canalelor de comunicare – atât offline cât și online, pe mobil, call centre și social media – pe o singură platformă.

SAP SuccessFactors Employee Central

Revoluționează experiența de lucru cu ajutorul unei soluții destinate angajaților bază de tehnologie cloud, în mai multe limbi, care servește ca „sistem de înregistrare” a persoanelor și a datelor HR, cât și pentru transformarea tuturor proceselor din cadrul departamentului HR.

Tehnologie și inovație

Realizarea de inovație în timp real, cu oamenii, tehnologia și procesele adecvate.

Companie inteligentă și sustenabilă

SAP le oferă companiilor infrastructura necesară pentru eliminarea acumulărilor de date la nivel de departament și adoptarea de procese comerciale dinamice și interfuncționale, pentru experiențe optime. 

RISE with SAP

O soluție modernă ce facilitează inovația, oferind în același timp capabilități esențiale pentru activitate, necesare pentru realizarea priorităților strategice noi.

Soluții comerciale sustenabile

Transformă-ți compania într-una gestionată bine, adoptând soluțiile SAP pentru sustenabilitate, care te ajută să înțelegi și să îți gestionezi impactul asupra oamenilor și a mediului.

Inteligența artificială

Inteligența artificială de la SAP este gata de utilizat și oferă soluții inteligente și transformatoare pentru toate procesele afacerii tale.

Rețea de afaceri

Stimulează continuitatea afacerii și dezvoltarea prin colaborarea cu toți partenerii comerciali în timp real, pentru a inspira viteză, agilitate și reziliență lanțului logistic.

Companiile mici și medii

Bazează-te pe soluțiile SAP pentru dezvoltarea afacerii tale, pentru a avea succes pe orice piață și pentru a adopta orice model sau achiziție nouă.

Înapoi sus