Salt la Cuprins
Contactați SAP
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.
Dezvoltați afacerea alături de Partenerii SAP
Dezvoltați afacerea alături de Partenerii SAP

Partenerii SAP joacă un rol esenţial ajutând companiile din orice industrie să identifice, să achiziţioneze şi să implementeze soluţia potrivită pentru nevoile lor de afaceri.

Anteriorul

Găsiți un Partener SAP

Fie că este vorba de optimizarea proceselor de business sau implementarea unor noi tehnologii precum in-memory, mobilitate sau cloud, partenerii SAP oferă un plus de valoare afacerii prin serviciile de consultanţă, implementare și expertiză locală.

Deveniți Partener SAP

Partenerii SAP au la dispoziție o suită completă de aplicații software și platforme tehnologice cu ajutorul cărora pot oferi clienților soluții inovatoare. Vedeți oportunitățile de parteneriat.

Acces Parteneri SAP

In calitate de partener SAP aveți acces instant la portalul sappartneredge.com pentru informații utile despre produse și soluții, vânzări și marketing, evenimente, informații  suport, demonstrații, referințe, educație și multe altele.

Certificarea aplicației dezvoltate

Creșteți încrederea clienților dvs. prin dezvoltarea de aplicații proprii cu ajutorul tehnologiei SAP si certificarea acestora de către Centrul de Certificări SAP.
Următorul
Înapoi sus