Salt la Cuprins
Fotografia unui expert în soluții SAP care este filmat pentru un eveniment virtual

Evenimente

Fii la curent cu noile inovații tehnologice prin intermediul evenimtelor virtuale, webinarii și conferințele organizate de specialiștii și experții SAP din industrie.

Evenimente viitoare

Urmăriți cele mai importante evenimente SAP din perioada următoare. Vă puteți înscrie pentru a fi notificat sau vă puteți înregistra pentru a participa.

placeholder
Participați la conferința noastră emblematică pentru utilizatorii de soluții SAP Concur

Participați la SAP Concur Fusion 2023 în persoană sau virtual. Aflați cum să vă optimizați investiția în soluțiile SAP Concur și cum să influențați schimbarea organizațională, astfel încât afacerea dvs. să fie pregătită pentru orice. Accesați oportunități educaționale și de perfecționare, implicați-vă, extindeți-vă comunitatea și inspirați-vă pentru a trece la etapa următoare.

  • Eveniment în persoană în Houston, Texas: 28 februarie - 2 martie 2023
  • Eveniment virtual: 1 - 2 martie 2023

 

placeholder
SAP Data Unleashed

Fiți alături de noi online pe 8 martie pentru a afla cum cele mai recente inovații și parteneriate în materie de date, vă pot ajuta să folosiți potențialul datelor companiei dumneavoastră.

Căutați mai multe evenimente viitoare?

Consultați la cerere toate seminariile web ulterioare, evenimentele virtuale și conferințele în funcție de categorie, tip sau regiune.

Evenimente anterioare

Participați la evenimente virtuale și vizionați reluări ale prezentărilor și sesiunilor de la evenimente anterioare.

placeholder
SAP TechEd: O experiență nouă, inedită a evenimentului virtual

Aflați cele mai recente noutăți în materie de tehnologie și inovație SAP prin intermediul înregistrărilor discursurilor de strategie și de dezvoltare SAP, precum și a prezentărilor și conferințelor susținute de experți, clienți și parteneri SAP.

placeholder
SAP Spend Connect Live: Experiență virtuală

Accesați conținutul principal din cadrul evenimentului SAP Spend Connect Live, precum și sesiuni exclusive suplimentare înregistrate special pentru experiența noastră virtuală.

placeholder
SAP Customer Experience LIVE: Experiență la cerere

Vizionați discursurile principale și sesiunile cu clienții de la evenimentele noastre din New York, Londra și Berlin pentru a afla cum puteți oferi experiențe uimitoare care să stimuleze creșterea.

placeholder
SuccessConnect: schimbați definitiv modul în care lucrați

Urmăriți reluările discursurilor principale și ale sesiunilor de dezbateri de la SuccessConnect pentru a afla cum puteți obține mai mult potențial din partea angajaților dvs. și mai mult profit din afacerea dvs.

placeholder
Platformă cloud SAP în garaj

Cloud SAP, la serie de seminarii web din garaj pentru a vedea capacitățile Platformei Cloud SAP în acțiune. Învățați cum să utilizați Platforma Cloud SAP pentru a dezvolta, integra și inova aplicațiile și peisajul dvs. IT.

placeholder
Participați la Summitul global al partenerilor SAP online

Veniți alături de noi online pentru a afla detalii despre viziunea, strategia și oportunitățile specifice pentru partenerii SAP pentru a rezolva cele mai stringente probleme comerciale actuale. Alegeți dintre 36 de sesiuni aprofundate din materialele noastre: Produse și soluții, Inovație pentru parteneri, Economia partenerilor și Experiența partenerilor.

placeholder
Învățați și inovați împreună. Gândiți dincolo de ziua de mâine.

Vizualizați reluările SAPPHIRE NOW pentru a auzi de la experți și colegi poveștile lor transformaționale pentru ghidarea, inspirarea și reinventarea afacerii dvs.

Înapoi sus