Salt la Cuprins
Contactați SAP
Contactați SAP
Trimiteți e-mail cu întrebări, comentarii sau sugestii.

Comunitate

Acțiuni

Bun venit în comunitatea SAP!

Anteriorul
Ultimele întrebări și răspunsuri despre soluțiile cloud
Ultimele întrebări și răspunsuri ABAP
Ultimele întrebări și răspunsuri HANA
Următorul

Grupurile de utilizatori SAP: utilizatori și formatori de opinie

Descoperiți grupurile de utilizatori SAP – organizații independente și non-profit, alcătuite din clienți și parteneri SAP. Aflați cum reușesc aceștia să
educe membrii comunității, să faciliteze implicarea clienților și să influențeze strategia SAP.

Membrul lunii

În fiecare lună, un membru al comunității SAP este recunoscut pentru partajarea cunoștințelor cu colegii, pentru oferirea ajutorului și preluarea unor sarcini suplimentare pentru a sprijini implicarea în comunitate. Ați putea fi chiar dvs. următorul?

Noua comunitate SAP

Bun venit în noua comunitate SAP!

  • Conectați-vă făcând click pe avatar (imaginea de profil)
  • Înregistrați-vă și creați-vă profilul (pentru utilizatorii noi)
  • Scrieți o postare pe blog
  • Adresați o întrebare
  • Căutați și urmăriți tag-uri

Pagina Wiki dedicată comunității SAP

Pagina Wiki dedicată comunității SAP include conținut specific SAP care poate fi partajat de mai mulți autori. Click pe butonul Accesați pagina Wiki dedicată comunității de mai jos pentru a vizualiza conținutul și colabora cu alți specialiști. Vă rugăm să citiți ghidul pentru a afla cele mai bune strategii de colaborare în spațiul Wiki.
 
 

Comunitatea SAP pe Social Media

Anteriorul
Următorul

Despre noi

Anteriorul

Reguli de participare

Toate regulile importante privind conduita în comunitatea SAP. Respectarea acestor reguli vă vor ajuta să vă bucurați din plin de beneficiile comunității SAP.

Imagine generală a reputației

Comunitatea SAP are un program de reputație bine definit, organizat, care încurajează contribuțiile la calitate și dezvoltarea experienței în SAP.

Suport privind comunitatea

Informații pentru cei care caută suport în timp ce navighează în comunitatea SAP. Oferă informații pe canalele de suport corespunzătoare.

Următorul
Anteriorul

Înregistrarea și dezvoltarea profilului

Un ghid pentru înregistrare, crearea unui cont și întreținerea profilului dvs. în comunitatea SAP, inclusiv sfaturi privind modul de îmbunătățire a profilului.

Mentorii SAP

Aflați mai multe despre programul mentorilor SAP – un program global de reprezentare al celor mai influenți participanți ai comunității din ecosistemul SAP. Acești blogeri, consultanți și membri activi ai comunității mențin relevanța companiei SAP.

Cafenea

Cafeneaua comunității SAP este spațiul oficial în care puteți partaja și discuta orice subiect care vă trece prin minte. Alăturați-vă și dvs.!

Următorul
Înapoi sus