Salt la Cuprins
Fotografia unui expert în soluții SAP care este filmat pentru un eveniment virtual

Evenimente

Fii la curent cu noile inovații tehnologice prin intermediul evenimtelor virtuale, webinarii și conferințele organizate de specialiștii și experții SAP din industrie.

Anunțul privind SAP Sapphire

Noul SAP Sapphire

 

Veniți alături de noi pentru un eveniment cu totul nou, plin de prospețime pentru a inova, transforma și construi viitorul începând din luna mai 2022.

Reluări

Participați la evenimente virtuale și vizionați reluări ale prezentărilor și sesiunilor de la evenimente trecute.

Platformă cloud SAP în garaj

Cloud SAP, la serie de seminarii web din garaj pentru a vedea capacitățile Platformei Cloud SAP în acțiune. Învățați cum să utilizați Platforma Cloud SAP pentru a dezvolta, integra și inova aplicațiile și peisajul dvs. IT.

Participați la Summitul global al partenerilor SAP online

Veniți alături de noi online pentru a afla detalii despre viziunea, strategia și oportunitățile specifice pentru partenerii SAP pentru a rezolva cele mai stringente probleme comerciale actuale. Alegeți dintre 36 de sesiuni aprofundate din materialele noastre: Produse și soluții, Inovație pentru parteneri, Economia partenerilor și Experiența partenerilor.

Învățați și inovați împreună. Gândiți dincolo de ziua de mâine.

Vizualizați reluările SAPPHIRE NOW pentru a auzi de la experți și colegi poveștile lor transformaționale pentru ghidarea, inspirarea și reinventarea afacerii dvs.

Retrăiți experiența SAP TechEd

Răsfoiți peste 100 de sesiuni pentru a găsi note esențiale, prezentări, discuții despre strategii și hărți de parcurs care să răspundă nevoilor și obiectivelor dvs.

RISE with SAP: Introducerea

CEO-ul SAP, Christian Klein, dezvăluie noi oferte, bune practici, tehnologii și parteneriate care te pot ajuta să îți propulsezi afacerea chiar și în timpul unei eventuale întreruperi.

Experiență LIVE Client SAP

Află cum să creezi perspectivă, rezistență și inovație în fiecare punct de contact.

Forumul virtual al industriilor SAP 2020

Veniți alături de noi pentru emisiuni web de 60 de minute în care să explorați cele mai recente tendințe din industrie și inovații tehnologice împreună cu alți lideri de afaceri din sectorul dvs. de activitate.

Înapoi sus