Skip to Content

Evenimente SAP

Urmăriți prezentările din cadrul evenimentului SAP Ariba Live

Accesați înregistrările din cadrul SAP Ariba Live și aflați informații despre noile tehnologii, soluții și studii de caz SAP de la specialiști în domeniu, ce vă oferă noi oportunități de a previziona și răspunde rapid și eficient la nevoile consumatorilor din piață.

Evenimente SAP Forum: Descoperiți cum puteți simplifica procesele de afaceri

Sunteți pregătiți pentru a combate complexitatea costisitoare? Participați la un eveniment SAP Forum și aflați cum soluțiile SAP vă ajută să simplificați procesele interne și să facilitați interacțiunea cu clienții, partenerii de afaceri și angajații. SAP Forum este mai mult decât o discuție despre tehnologie. Este despre conexiunea dintre oameni și idei care vă poate ajuta să regândiți, să reimaginați și să reconfigurați viitorul afacerilor dvs.

Căutați evenimentul SAPinsider potrivit pentru dvs

Obțineți sfaturi strategice avizate și testate, de la specialiști în soluțiile software SAP, în cadrul unui eveniment viitor SAPinsider. Subiectele acoperă toate liniile de business, de la HR la finanțe la GRC și business intelligence.

Webinaruri

Explorați evenimentele SAP

Pregătiți-vă să intrați în contact cu specialiști din industrie și să vă perfecționați competențele. Vizitați pagina noastră de evenimente SAP pentru afla lista de webinarii și conferințe din următoarele șase luni, precum și pentru a obține detalii despre cele pe care le-ați omis.

Posibilități nelimitate

Alegeți înregistrările cu principalele momente de la SAP TechEd, de la conferințe, discuții strategice sau sesiuni de inițiere.
Back to top