Skip to Content

Become an intelligent enterprise

Watch keynotes from SAPPHIRE NOW by influential speakers on IoT, machine learning, AI, and smarter everything.

Principalele momente ale evenimentului

Participați alături de noi la SAP Ariba Live în Las Vegas, în perioada 20-22 martie 2017

La SAP Ariba Live, veți putea experimenta cele mai noi tehnologii, soluții și studii de caz care transformă procesele de cumpărare și vânzare pentru companiile din întreaga lume. Veți putea afla cum tehnologiile digitale vă oferă noi oportunități de a previziona și a răspunde rapid și eficient la cererile clienților și ale pieței. 

Evenimente SAP Forum: Descoperiți cum puteți simplifica procesele de afaceri

Sunteți pregătiți pentru a combate complexitatea costisitoare? Participați la un eveniment SAP Forum și aflați cum soluțiile SAP vă ajută să simplificați procesele interne și să facilitați interacțiunea cu clienții, partenerii de afaceri și angajații. SAP Forum este mai mult decât o discuție despre tehnologie. Este despre conexiunea dintre oameni și idei care vă poate ajuta să regândiți, să reimaginați și să reconfigurați viitorul afacerilor dvs.

Căutați evenimentul SAPinsider potrivit pentru dvs

Obțineți sfaturi strategice avizate și testate, de la specialiști în soluțiile software SAP, în cadrul unui eveniment viitor SAPinsider. Subiectele acoperă toate liniile de business, de la HR la finanțe la GRC și business intelligence.

Explorați evenimentele SAP

Pregătiți-vă să intrați în contact cu specialiști din industrie și să vă perfecționați competențele. Vizitați pagina noastră de evenimente SAP pentru afla lista de webinarii și conferințe din următoarele șase luni, precum și pentru a obține detalii despre cele pe care le-ați omis.

Posibilități nelimitate

Alegeți înregistrările cu principalele momente de la SAP TechEd, de la conferințe, discuții strategice sau sesiuni de inițiere.
Back to top