Salt la Cuprins
Fotografia unui expert în soluții SAP care este filmat pentru un eveniment virtual

Evenimente

Fii la curent cu noile inovații tehnologice prin intermediul evenimtelor virtuale, webinarii și conferințele organizate de specialiștii și experții SAP din industrie.

Puncte centrale ale evenimentului

Exploatarea SAP Commerce Cloud pentru clienții B2B

SAP Commerce Cloud are o gamă largă de caracteristici special construite pentru afacerile B2B, de la comenzi de reaprovizionare la cotații comerciale, dar și caracteristici mai frecvent asociate cu B2C, cum ar fi căutarea personalizată. În acest eveniment online, veți învăța cum să optimizați SAP Commerce Cloud cu caracteristici construite pentru un public B2, dar și pentru un public mai general.

Ghidul de noutăți SAP Sapphire

Aflați despre inovațiile în cloud și produse pentru întreprinderi inteligente.

Reluări

Participați la evenimente virtuale și vizionați reluări ale prezentărilor și sesiunilor de la evenimente trecute.

Platformă cloud SAP în garaj

Cloud SAP, la serie de seminarii web din garaj pentru a vedea capacitățile Platformei Cloud SAP în acțiune. Învățați cum să utilizați Platforma Cloud SAP pentru a dezvolta, integra și inova aplicațiile și peisajul dvs. IT.

Participați la Summitul global al partenerilor SAP online

Veniți alături de noi online pentru a afla detalii despre viziunea, strategia și oportunitățile specifice pentru partenerii SAP pentru a rezolva cele mai stringente probleme comerciale actuale. Alegeți dintre 36 de sesiuni aprofundate din materialele noastre: Produse și soluții, Inovație pentru parteneri, Economia partenerilor și Experiența partenerilor.

Învățați și inovați împreună. Gândiți dincolo de ziua de mâine.

Vizualizați reluările SAPPHIRE NOW pentru a auzi de la experți și colegi poveștile lor transformaționale pentru ghidarea, inspirarea și reinventarea afacerii dvs.

Retrăiți experiența SAP TechEd

Răsfoiți peste 100 de sesiuni pentru a găsi note esențiale, prezentări, discuții despre strategii și hărți de parcurs care să răspundă nevoilor și obiectivelor dvs.

RISE with SAP: Introducerea

CEO-ul SAP, Christian Klein, dezvăluie noi oferte, bune practici, tehnologii și parteneriate care te pot ajuta să îți propulsezi afacerea chiar și în timpul unei eventuale întreruperi.

Experiență LIVE Client SAP

Află cum să creezi perspectivă, rezistență și inovație în fiecare punct de contact.

Înapoi sus