Salt la Cuprins

Evenimente

Fii la curent cu noile inovații tehnologice prin intermediul evenimtelor virtuale, webinarii și conferințele organizate de specialiștii și experții SAP din industrie.

Deblocarea potențialului unei noi ere

Vizionați sesiunile SAPPHIRE NOW Reimagined pentru a vedea cum transformarea într-o Întreprindere inteligentă vă poate ajuta să construiți reziliența și să reușiți în vremuri de criză și recuperare.

Puncte centrale ale evenimentului

Rămâneți la curent cu cele mai recente tendințe și inovații cu seminarii web live și
la cerere.

Platformă cloud SAP în garaj

Cloud SAP, la serie de seminarii web din garaj pentru a vedea capacitățile Platformei Cloud SAP în acțiune. Învățați cum să utilizați Platforma Cloud SAP pentru a dezvolta, integra și inova aplicațiile și peisajul dvs. IT.

Experimentați SAP Concur Fusion online gratuit

Participați la summitul nostru virtual pentru a afla cum puteți dobândi mai
multă vizibilitate în cheltuieli, simplifica procesele cu instrumentele potrivite și crește eficiența. Vizionați sesiunile, conectați-vă cu colegii și discutați cu experții în soluții SAP Concur care vă pot ajuta să rezolvați problemele specifice firmei dvs.

Participați la Summitul global al partenerilor SAP online

Veniți alături de noi online pentru a afla detalii despre viziunea, strategia și oportunitățile specifice pentru partenerii SAP pentru a rezolva cele mai stringente probleme comerciale actuale. Alegeți dintre 36 de sesiuni aprofundate din materialele noastre: Produse și soluții, Inovație pentru parteneri, Economia partenerilor și Experiența partenerilor.

Reluări

Participați la evenimente virtuale și vizionați reluări ale prezentărilor și sesiunilor de la evenimente trecute.

Forumul virtual al industriilor SAP 2020

Veniți alături de noi pentru emisiuni web de 60 de minute în care să explorați cele mai recente tendințe din industrie și inovații tehnologice împreună cu alți lideri de afaceri din sectorul dvs. de activitate.

SAPPHIRE NOW 2019

Experimentați tot ce e mai bun din SAPPHIRE NOW 2019 cu acces la cerere la notele esențiale, sesiuni și discuții în grupuri tematice.

SAP TechEd 2019

Vedeți cele mai importante momente de la SAP TechEd 2019 din Las Vegas, Barcelona și Bangalore. Căutați note esențiale, sesiuni, interviuri și versiuni demonstrative de la etajul de prezentare.

Înapoi sus