Skip to Content

Evenimente SAP

Urmăriți prezentările din cadrul evenimentului SAP Ariba Live

Accesați înregistrările din cadrul SAP Ariba Live și aflați informații despre noile tehnologii, soluții și studii de caz SAP de la specialiști în domeniu, ce vă oferă noi oportunități de a previziona și răspunde rapid și eficient la nevoile consumatorilor din piață.

Evenimente SAP Forum: Descoperiți cum puteți simplifica procesele de afaceri

Participați la SAP Forum și aflați cum vă ajută soluțiile SAP să reduceți procesele interne și să facilitați relațiile cu clienții, partenerii de afaceri și angajații. SAP Forum este tehnologia și relația dintre oameni și idei care vă va ajuta să regândiți, să reimaginați și să reconfigurați afacerile dvs.

Căutați evenimentul SAPinsider potrivit pentru dvs

Obțineți sfaturi strategice avizate și testate, de la specialiști în soluțiile software SAP, în cadrul unui eveniment viitor SAPinsider. Subiectele acoperă toate liniile de business, de la HR la finanțe la GRC și business intelligence.

Webinaruri

Explorați evenimentele SAP

Pregătiți-vă să intrați în contact cu specialiști din industrie și să vă perfecționați competențele. Vizitați pagina noastră de evenimente SAP pentru afla lista de webinarii și conferințe din următoarele șase luni, precum și pentru a obține detalii despre cele pe care le-ați omis.

Posibilități nelimitate

Alegeți înregistrările cu principalele momente de la SAP TechEd, de la conferințe, discuții strategice sau sesiuni de inițiere.
Back to top