Gå til innhold

Rene fakta

18 300 +

partnere verden over.

91 %

av Forbes Global 2000 er SAP-kunder.

200 millioner

skybrukere av SAP-løsninger i 180 land.

Anerkjent som en leder i alle kategorier

Den beste forretningsprogramvaren oppfyller dagens behov og legger til rette for fremtidig vekst, uten dyr integrasjon. SAP er anerkjent som en leder i alle kategorier, og det betyr at du ikke trenger å inngå kompromisser.

ERP og digital kjerne

Les mer om hvorfor IDC MarketScape utnevner SAP som leder i 2019 for den nettskybaserte in-memory-ERP-løsningen vår, og gjør bedriften din klar for fremtiden.

CRM og kundeopplevelse

Gartner så på SAP som en leder i 2020´s Sales Force Automation Magic Quadrant. Fremskritt innen CRM-teknologi gjør det mulig for salgsorganisasjoner å fungere raskere og smartere

Analyse

SAP ble anerkjent som en leder i The Forrester Wave: Data Management for Analytics basert på resultatene i gjeldende tilbud, strategi og markedstilstedeværelse.

Digital forsyningskjede

SAP er utnevnt som en Gartner Magic Quadrant-leder for autoritativ datakilde i forsyningskjedeplanlegging, med innebygde nye og viktige funksjoner som kunstig intelligens og IoT.

Administrasjon av nettverk og kostnader

IDC Marketscape har rangert SAP Concur som markedsleder innen reiseregningsløsninger for 2018. "Med skydekning på rundt 85 % har reiseregningsapper blitt en katalysator som gjør det enkelt for bedrifter å gå over til digitale løsninger".

Intelligente teknologier

En intelligent bedrift kobler sammen erfaringer og operasjoner ved å bruke løsninger innen erfaringsledels (XM), en teknologiplattform for business og en kombinasjon av relevante og kommuniserende applikasjoner. 

Viktige fordeler

Bunnsolid datasikkerhet

SAP er et av de første foretakene i verden som mottar global sertifisering fra British Standard Institute, og sørger for at forbrukernes personvernrettighetter ivaretas.

Partnerskap på øverste nivå

SAP har valgt en samarbeidsbasert strategi med flere nettskyer som prioriterer kundene – ved å inngå partnerskap med storaktører som Microsoft, Alibaba, Amazon, Google, IBM og andre ledere. 

 

Det eneste helintegrerte programvaresystemet

Teknologiene, prosessene og applikasjonene våre har innebygd intelligens, og de avanserte programvaresystemene gir deg alt du trenger for å drive et intelligent foretak.

De mest veldrevne virksomhetene bruker SAP

Inspirerende bedrifter og ikke-statlige organisasjoner verden over samarbeider med SAP for å overvinne noen av verdens største utfordringer.

Redder truet dyreliv

Lær hvordan Elephants, Rhinos & People (ERP) beskytter truet dyreliv ved hjelp av satellittsporingsteknologi, droner som hindrer krypskyttere, og en strategi basert på fattigdomsbekjempelse.

Samler de rette personene for å få en slutt på sult

Welthungerhilfe bruker SAP SuccessFactors for å føre de riktige folkene sammen til riktig tid og sted som en del av arbeidet med å nå målet om å avskaffe sult i verden innen 2030.

Hvorfor SAP for små og mellomstore bedrifter?

Tror du at SAP bare er for store foretak? 80 % av kundene våre er små og mellomstore bedrifter.
Vi hjelper kundene våre med å automatisere rutineoppgaver, etablere et tettere samarbeid med sine kunder og oppnå mer med mindre. Bli kjent med verktøy og strategier som er utformet spesielt med tanke på bedrifter i vekst.

Utprøvd ekspertise i 25 bransjer

Få et konkurransefortrinn med bransjespesifikke prosesser, innebygd lovoverholdelse og beste praksis fra over 45 år med erfaring i samarbeid med foretak verden over. Få best utbytte av intelligente teknologier ved å implementere dem i din bransjekontekst.
208
av verdens 250 største detaljforhandlere bruker SAP-løsninger.
8/8

av verdens mest innovative bilselskaper bruker SAP-løsninger. 

46
av verdens 50 tryggeste banker bruker SAP-løsninger.
97

av verdens 100 beste universiteter bruker SAP-løsninger.

7/10

av verdens beste sykehus bruker SAP-løsninger.

41 100 +

forbruksvareforetak i 134 land driver nyskapende utvikling med SAP-løsninger.

Følg oss

Tilbake til toppen