Skip to Content
Kontakt oss

HR-programvare for små og mellomstore bedrifter

Engasjer medarbeiderne og skap vekst – med vår skybaserte HR-programvare

Distribuer raskt ende-til-ende HR-funksjoner – med skybasert HR-programvare for småbedrifter og bedrifter i vekst. Driv effektive HR-operasjoner – fra rekruttering, integrering og planlegging til lønn, prestasjonsledelse, ytelser, medarbeiderutvikling og mer. Våre løsninger er tilgjengelige gjennom et rimelig, behovsbasert abonnement og automatiserer HR-prosesser samtidig som de sikrer dine medarbeiderdata.

Se hva kundene våre sier
Led og styrk dine medarbeidere


Støtt virksomheten med talentadministrasjonsprogramvare som kan hjelpe deg med å automatisere ansettelsesprosesser, lønnskjøring, administrere medarbeiderfordeler og mer.

SAP SuccessFactors Performance & Goals

Vår prestasjonsytelsesprogramvare kan hjelpe medarbeidere i små og mellomstore bedrifter med å holde fokus på de rette målene. Kontinuerlig prestasjonsevaluering og veiledning gir en nøyaktig oversikt over hva hver enkelt medarbeider bidrar med. 

SAP SuccessFactors Employee Central

Få best mulig oversikt over arbeidsstyrken med vårt skybaserte HR-informasjonssystem (HRIS). Med et enkelt medarbeidersystem som automatisk registrerer medarbeiderdata og arbeidsflyt for ledelsen, kan du ta intelligente, faktabaserte HR-beslutninger. 

SAP SuccessFactors Compensation

Belønn og behold dine beste medarbeidere – med vår belønningsplanleggingsprogramvare for små og mellomstore bedrifter. Tilpass belønningsprogrammer med forretningsmål, belønn prestasjoner raskt og rettferdig og få større kontroll over budsjettet. 

SAP SuccessFactors-opplæring

Forbedre medarbeidernes kunnskaper, utvikle ledere, reduser risiko knyttet til compliance og engasjer de ansatte – med SAP SuccessFactors Learning. Løsningen kombinerer formelle og sosiale opplæringsprogrammer med innhold, rapportering, analyse og mobile verktøy. 

SAP Jam

Samle mennesker, informasjon, applikasjoner og prosesser – med SAP Jam. Løsningen tilfører HR-prosessene sosiale samarbeidsverktøy som gjør det enkelt å engasjere medarbeiderne og reduserer kostnadene knyttet til opplæring. 

Søkelys på SAP SuccessFactors – bransjeledende HR-verktøy for små og mellomstore bedrifter

Previous

3 viktige HR-punkter for SMB-ledere

Etter å ha fulgt flere tusen ledere og medarbeidere fra bedrifter fra hele verden, klarte Oxford Economics å identifisere et sett med funksjoner som alle små og mellomstore bedrifter bør ha – mange av dem drevet av HR. Finn ut hva disse tre viktige punktene for SMB-ledere er. 

Ny definisjon av talent: Innsikt fra HR-sjefer

Hvordan holder HR-ledelsen seg oppdatert på de raske endringene i forretningsmiljøet? IBM Institute for Business Value intervjuet over 5000 ledere for å finne det ut. Les rapporten – og lær hvordan flere HR-sjefer tenker nytt når det gjelder HR-ledelse. 

9 grunner til å velge SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors er bransjens ledende HR-programvare – både lokalt og i skyen. Våre løsninger omfatter alt fra rekruttering og integrering til kjerne-HR og analyse av arbeidsstyrken. Finn ut hva som skiller oss fra konkurrentene. 

Next

Se hva SAP Community sier

Previous

Hvordan vinne kampen om de beste medarbeiderne

Små og mellomstore organisasjoner nevner ofte kultur og medarbeiderengasjement som sine største utfordringer i kampen om dyktige medarbeidere. Dette er årsaken. 

Hvorfor digitalisering endrer alt

Ta en sniktitt på den nye Leaders 2020-studien – og lær hvordan strategier for utvikling av ledelse og medarbeidere er i endring i den digitale økonomien. 

Det beste av teknologi og menneskelige evner

Teknologi skaper nye muligheter for HR – men den kan ikke imøtekomme alle våre behov. Lær hvordan du skaper balanse mellom teknologi og menneskelige evner. 

Next

Finn en SAP-partner

SAP-partnere har en nøkkelrolle i å hjelpe organisasjoner av alle størrelser – blant alle industrier – til transformering og drift av bedriftene. De kan hjelpe deg å kjøpe, bygge, implementere, betjene og støtte SAP-løsningen som passer deg best. Finn en pålitelig partner å jobbe med i dag.

Back to top