Skip to Content
Kontakt oss

Virksomhetsstyring, fakturering, behandling av reiseregninger og utlegg for småbedrifter

Ønsker du en programvare som er effektiv, enkel og rimelig? Les mer om virksomhetsstyring og administrasjon av kostnader for småbedrifter.

Styr hele bedriften med en integrert applikasjonssuite: ERP, fakturering, reiseadministrasjon og behandling av utlegg. ERP-løsningene våre er satt sammen og priset for små og mellomstore bedrifter og gir full innsikt i bedriftens kritiske prosesser – enten lokalt eller i skyen. Våre Concur reise-, utgifts- og faktureringsløsninger er knyttet sammen – og knyttet til ERP – slik at du får en enkel, forbundet prosess til administrasjon av kostnader.

Se hva kundene våre sier

ERP-løsninger for små og
mellomstore bedrifter


Hva er egentlig ERP-programvare? ERP står for «enterprise resource planning» (ressursplanlegging for bedrift) – og er en måte å styre hele bedriften på gjennom en enkel, integrert applikasjonssuite. Suiten omfatter regnskap, lagerstyring, HR, CRM og mer. Uansett hvor stor bedriften din er – liten, mellomstor eller større – har SAP en ERP-løsning som passer for akkurat deres behov.  

Previous

ERP for småbedrifter

SAP Business One er mer enn en tradisjonell regnskapsprogramvare. Disse ERP-løsningene kan gjøres tilgjengelig lokalt eller i skyen og sørger for at du kan styre alle aspekter av bedriften – fra kjerneoperasjoner, HR og regnskapsrapportering til salg, fakturering og kontaktadministrasjon.  

Cloud ERP for mellomstore bedrifter

Dra nytte av en enkel skybasert ERP-løsning for å styre en mellomstor bedrift eller filialer – når som helst, hvor som helst og på nesten hvilken som helst enhet. SAP Business ByDesign strømlinjeformer ende-til-ende-prosessene for finansregnskap, HR, anskaffelse, verdikjedestyring og mer.

ERP for større bedrifter

Gjør deg klar til å ta bedriften til nye høyder med SAP S/4HANA. Bruk denne in-memory-ERP-programvaren til å automatisere kjerneprosesser, innfri komplekse bransjespesifikke krav – og drive fram innovasjon og vekst raskere.

Next

Concur-løsninger for bedrifter i vekst

Concur-løsningene for utgifter, reiser, og fakturering fungerer sømløst sammen og kan integreres i systemene du allerede har: ERP, HR, regnskap og mer. De kan hjelpe deg å spare penger og forbedre produktiviteten – både på kontoret og på reise – ved å lage enkle, tilknyttede prosesser som styrer bedriftens utgifter.
Previous

Behandling av utlegg

Spor, analyser og rapporter utgifter med Concur Expense. Denne programvaren gir full oversikt over utgifter, gir forenklede utgiftsrapporter og gjør det enkelt å sikre at retningslinjer og lover overholdes. Kvitt deg med regnearkene, nå kan du administrere utgifter hvor som helst. 

Bestille og administrere reiser

Med Concur Travel er det enkelt å bestille forretningsreiser i tråd med bedriftens retningslinjer. Bestill fra skrivebordet eller din mobile enhet, legg inn bonuspoengnumre og reisepreferanser, foreta hurtiggodkjenning og lagre elektroniske kvitteringer automatisk og mer. 

Elektronisk faktureringsprogramvare

Automatiser betalinger til og fra kreditorer – med Concur Invoice. Faktureringsprogramvaren knyttes til alle utgiftskilder. Den sørger for raskere onlinefakturering, sikrer leverandør-compliance, gir nøyaktige prognoser og styrer kontantstrømmen. 
Next

Finn en SAP-partner

SAP-partnere har en nøkkelrolle i å hjelpe organisasjoner av alle størrelser – blant alle industrier – til transformering og drift av bedriftene. De kan hjelpe deg å kjøpe, bygge, implementere, betjene og støtte SAP-løsningen som passer deg best. Finn en pålitelig partner å jobbe med i dag.

Back to top