Skip to Content
Kontakt oss

Analyse for små og mellomstore bedrifter

Få innblikk i sanntid – med vår bedriftsanalyse og rapporteringsprogramvare for små og mellomstore bedrifter

Ta bedre løpende beslutninger og få utbytte av nye muligheter – med business intelligence-verktøy beregnet for, satt sammen og prissatt for små og mellomstore bedrifter. Enten du har behov for analyse, rapporteringsfunksjoner eller mer avansert analyse av store datamengder for småbedrifter har vi programvaren for deg – lokalt eller i skyen. Lag interaktive rapporter, få utbytte av visuelle og prediktive analyser, utfør ad hoc-analyser og mer.

Se hva kundene våre sier

Styr bedriftsforståelsen

Ta faktabaserte beslutninger i sanntid – med våre skalerbare forretningsanalyseløsninger beregnet på små og mellomstore bedrifter.

SAP Crystal-løsninger

Disse overkommelige analyse- og BI-verktøyene for småbedrifter kan hjelpe deg med å ta velinformere beslutninger for bedriften. Lag interaktive SAP Crystal-rapporter og dashboard – og bruk visuell analyse for å gjøre dataene levende.

SAP Analytics Cloud

Få alle forretningsanalysefunksjonene – planlegging, prediksjonsanalyse, analyse av store datamengder og business intelligence – på en enkelt SaaS-analyseplattform. Se de viktigste tallene i kontekst i sanntid – og få bedre oversikt.

SAP BusinessObjects BI, Edge-utgave

Få det overblikket du trenger for å utnytte nye muligheter og møte nye utfordringer. Vår BI-programvare for mellomstore bedrifter har fleksible verktøy til ad hoc-dataanalyse og -rapportering, dashboard og visualisering, dataintegrering og mer. 

SAP HANA, Edge-utgave

Få umiddelbare svar på dine forretningsspørsmål med SAP HANA, Edge-utgave, avansert versjon for små og mellomstore bedrifter. Pakken omfatter prediktiv analyse, dynamisk lagringsnivå og dataintegreringsfunksjoner drevet av in-memory-teknologi. 

SAP Lumira, serverversjoner for team

Gjør dataanalysen enklere med visuell business intelligence-programvare utviklet og prissatt for små og mellomstore bedrifter. Med visuell BI kan du enkelt lage flotte, interaktive kart, diagrammer, infografikk, fletting og mer – uten hjelp fra IT.

Løsninger for prediksjonsanalyse

Få en raskere overgang til en digital bedrift med vår programvare for prediksjonsanalyse – tilgjengelig lokalt eller i skyen. Bruk flere tusen prediktive datasett og modeller for å gjøre det enklere å ta bedre beslutninger og øke fortjenesten.

Analyse for små og mellomstore bedrifter:


Trender og utfordringer

Forretningsanalyse har aldri vært nyttigere – eller mer tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter. Utforsk denne serien om innovativ tenkning og lær mer om noen av de største analysetrendene og -utfordringene som små og mellomstore bedrifter står overfor. 

Previous

Få fullt utbytte av store datamengder

For å få et helhetlig syn på markedet må små og mellomstore bedrifter analysere data fra en rekke kilder – partnere, sosiale medier, transaksjonssystemer, Tingenes Internett (IoT) og mer. Se hvor enkelt det er for små og mellomstore bedrifter å gjøre det i dag. 

Nye måter til rask oversikt

Volum og variasjon av data fortsetter å vokse. Hastigheten dataene brukes i øker også – og det skaper nye forventninger fra brukerne. Er små og mellomstore bedrifter klare for å imøtekomme dem? Les mer om hindre, utfordringer og løsninger i denne infografikken. 

Prediksjonsanalyse = smartere beslutninger

Ny forskning viser at prediksjonsanalyse kan forbedre en bedrifts prestasjon og beslutningstaking betydelig. Finn ut hvordan enkle og tilgjengelige verktøy gjør dette til en realitet for små og mellomstore bedrifter. 

Next

Finn en SAP-partner

SAP-partnere har en nøkkelrolle i å hjelpe organisasjoner av alle størrelser – blant alle industrier – til transformering og drift av bedriftene. De kan hjelpe deg å kjøpe, bygge, implementere, betjene og støtte SAP-løsningen som passer deg best. Finn en pålitelig partner å jobbe med i dag.

Back to top