Skip to Content
Kontakt oss

Bedriftsøkonomi-programvare for små og mellomstore bedrifter

Med SAP-løsningene for små og mellomstore bedrifter kan dere vokse i den retningen dere ønsker.

Kjør alle aspekter av små og mellomstore bedrifter med SAP SME-programvare – lokalt eller i skyen. Vår skalerbare business management-programvare støtter ERP, HR, e-handel, analyse, rapportering og mer. Som over 250 000 kunder har oppdaget, vil du aldri bli for stor for SAP – uansett hvilken retning bedriften tar.

Utforsk SAP-produkter og -ekspertise for dine bedriftsbehov

Styr din virksomhet og økonomi

Benytt deg av ERP og programvare for behandling av utlegg for små, mellomstore og større bedrifter. Tilpass økonomi, utgiftsrapportering, HR, innkjøp og mer. 

Styr kundeopplevelsen

Gi en konsekvent og nyttig kundeopplevelse i alle kanaler. Forbedre salg, markedsføring og kundeservice – og koble sammen butikk- og e-handelsprosesser. 

Led og styrk medarbeiderne

Støtt din voksende virksomhet med HR-programvare som gjør det enklere å rekruttere og utvikle talenter, automatisere prosesser for arbeidsstyrken, skape medarbeiderstrategier, administrere medarbeiderreiser og mer. 

Styr bedriftsforståelsen

Få det innblikket du trenger for å ta velinformerte beslutninger og drive små og mellomstore bedrifter på en mer effektiv måte – med SAPs analyse, business intelligence (BI), og rapporteringsverktøy. 

Digital HR: IDC Innsikt for bedrifter i vekst

Når det gjelder digital transformasjon kan det virke som om det bare er noe store selskaper må takle, men det påvirker bedrifter av alle størrelser og på alle områder – spesielt HR. Du kan ikke nå dette målet over natten. IDC har imidlertid inngående veiledning for reisen.

Se hva kundene våre sier

Finn en SAP-partner

SAP-partnere har en nøkkelrolle i å hjelpe organisasjoner av alle størrelser – blant alle industrier – til transformering og drift av bedriftene. De kan hjelpe deg å kjøpe, bygge, implementere, betjene og støtte SAP-løsningen som passer deg best. Finn en pålitelig partner å jobbe med i dag.

Utforsk de mest populære temaene for små og mellomstore bedrifter

Previous

Blogger om innovativ tenkning for små og mellomstore bedrifter

Podcaster for små og mellomstore bedrifter

Next
Back to top