Skip to Content
Kontakt oss

Databehandling i skyen

SAP har mye erfaring med over 90 millioner skybrukere og noen av verdens største skyimplementeringer. Våre løsninger gir et komplett utvalg av skytilbud for en enestående brukeropplevelse. Vi utnytter ekspertisen fra over 253 000 SAP-kunder i 191 land på tvers av 25 bransjer. Det beste av alt er at du kan bruke skyen når du vil og hvordan du vil.

Se SAPs løsninger for databehandling i skyen


Er du på utkikk etter en skybasert plattform, SaaS-applikasjoner eller en privat- eller fellessky? Da har du kommet til riktig sted. SAP har et fullstendig utvalg av løsninger for skybasert databehandling, samt tjenester som skal hjelpe deg med å komme raskt i gang.

Previous

Bedriftsnettverkenes makt

Skybaserte bedriftsnettverk som kobler ansatte, kunder, partnere og leverandører, skaper helt nye muligheter for prestasjonsforbedringer. Oppdag bedriftsnettverkenes makt, og få informasjon om fordelene ved tilknyttede teknologier.  

1,8 millioner koblede selskaper

Ariba-nettverket er det største globale åpne handelsnettverket, som brukes av ca. 1,8 millioner selskaper i 190 land verden over. Se hvordan kjøpere og selgere som kobler seg til Ariba-nettverket kan oppnå betydelige fordeler i den nye digitale økonomien.

Next

Se hva våre kunder sier …

Previous

Sosial samhandling er nøkkelen til å skape resultater

I henhold til en Forrester Consulting-studie bestilt av SAP, «The Total Economic Impact of SAP Jam», kan en organisasjon potensielt oppnå en avkastning på 516 prosent på en investering i SAP Jam- plattformen for sosial programvare.

De tre største fordelene med skybruk

Denne undersøkelsen bekrefter at skyorienterte selskaper oppnår bedre resultater ved å forenkle innovasjon, gi bedriftsenheter mer direkte kontroll og forbedre interne prosesser. Se hvordan.

Overkom forstyrrelser med digital transformasjon

Siden digitalisering og skiftende forbrukerbehov raskt endrer markedet, må ledere finne nyskapende metoder for å få konkurransefortrinn. Se hvordan man omfavner den digitale transformasjonen og tjener på nye muligheter.

Next

SAP-sertifisering i skyen

Hvordan bevise sin kompetanse innen SAPs skyløsninger? SAP-sertifisering i skyen identifiserer konsulenter og partnere som er best egnet til å lede SAP-kunder inn i fremtiden. SAP vil også hjelpe potensielle kunder med å finne dem på nettet.

Reise til skyen med SAP Digital Business Services

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Implementer nye SAP-teknologier og -applikasjoner raskt og smidig, uavhengig om utrullingsprosessen skjer på stedet, i skyen eller i en kombinasjon av disse. Det viktigste er å ha den rette ekspertisen for å oversette forretningsbehovene til et tydelig veikart for å endre IT-landskapet. Tjenestene våre er utformet i fellesskap med selve løsningene, og våre eksperter benytter dokumenterte metoder og beste praksis for å sikre en vellykket utrulling.

Previous

Reduser usikkerhet og risiko med samordnet programvare og implementeringstjenester

Rask implementering med SAPs eksklusive beste praksis

Sikre kritisk integrasjon og migrering av data mellom kontor- og skyløsninger

Next

Se aktuelle temaer for databehandling i skyen

Previous

Den digitale økonomien

Enkeltpersoner, bedrifter og samfunn er sammenkoblet i sanntid, noe som skaper en ny digital økonomi. Les de siste bloggene.

Fra IT-kompleksitet til effektive skyløsninger

Se hvordan skyløsninger kan hjelpe små og mellomstore bedrifter med å håndtere kompleksitet, raskt og sikkert.

Fellesskap for databehandling i skyen

Få siste nytt om databehandling i skyen, blogger, diskusjoner, artikler, opplæringer, servicepakker og mer om hvordan SAP-kunder raskt og effektivt kan implementere forretningsløsninger.

Next
Back to top

Call me now