Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Cloud

Skybasert prosessering i SAP

SAP er et skybasert foretak drevet av SAP HANA in-memory-teknologi. Vi har 110 millioner nettskyabonnenter og 41 toppmoderne datasentre rundt om i verden. Vi tilbyr skyapper (SaaS) for alle bransjer, en markedsledende skyplattform (PaaS) og fleksibel behovsbetinget infrastruktur (IaaS). Du kan stole på utprøvd skysikkerhet og vertstjenester for bedrifter, og velge blant et offentlig, privat eller hybrid skymiljø.

Hva er skybasert prosessering?

Enkelt sagt gjør skybasert prosessering det mulig for brukere å få tilgang til data, applikasjoner og tjenester via Internett. Nettskyen fjerner behovet for dyr maskinvare, for eksempel harddisker og servere, og gir brukere muligheten til å arbeide hvor som helst. Over 90 % av bedriftene bruker allerede skyteknologi i et offentlig, privat eller hybrid nettskymiljø. De største fordelene med nettsky er:

  • Elastisitet: Skaler raskt opp eller ned for å dekke prosesseringsbehov
  • Overkommelig pris: Betal bare for det du bruker, og minimer maskinvare- og IT-kostnadene
  • Tilgjengelighet: Få tilgang til skybaserte systemer overalt, hele døgnet, på alle enheter
  • Enkelhet: La IT-avdelingen slippe å administrere servere og oppdatere programvare

Skybasert programvare gir en rekke klare fordeler som bidrar til å styrke konkurransefortrinnet.

De tre vanligste grunnene til å gå over til nettskyen:  

  • Bruk den til raskere utrulling, med lavere forskuddskostnader
  • Få raskere innovasjonssykluser med problemfrie og hyppigere oppdateringer
  • Utnytt når-som-helst-skalerbarhet og dynamisk kapasitet til å øke fleksibiliteten og konkurrere med store virksomheter

SAP Trust Center

Tillit, sikkerhet og konformitet i skyen – det er vår forpliktelse overfor deg. Få enkel tilgang til alt SAP Cloud Trust-relatert innhold, inkludert persontilpasset status for skytjenester.

Nettsky som tjeneste

Skybasert prosessering er delt inn i tre grove tjenestekategorier: programvare som tjeneste (SaaS), plattform som tjeneste (PaaS) og infrastruktur som tjeneste (IaaS).

Hva er SaaS?

SaaS – programvare som tjeneste – er en metode for å levere applikasjoner over Internett. Kunder får tilgang til SaaS-applikasjoner rett fra en nettleser, noe som betyr at de ikke trenger å kjøpe, installere, vedlikeholde eller oppdatere maskin- eller programvare. SaaS-leverandøren tar seg av alt – og kunden har alltid den nyeste versjonen av applikasjonen.

Utforsk våre SaaS-produkter:

Hva er PaaS?

Plattform som tjeneste (PaaS) gir utviklere en skyplattform og verktøy de kan bruke til å bygge og implementere skybaserte applikasjoner. Brukere får tilgang til PaaS fra en nettleser, så det er ikke nødvendig å kjøpe og vedlikeholde den underliggende maskin- og programvaren. Med PaaS kan utviklere velge fritt hvilke funksjoner de vil ha, på abonnementsbasis.

Lær om SAP Cloud Platform

Hva er IaaS?

Med infrastruktur som tjeneste (IaaS) kan firmaer "leie" databehandlingsressurser som servere, nettverk, lagringsplass og operativsystemer og betale per bruk. IaaS-leverandører leier ut og drifter infrastrukturen og håndterer oppgaver som systemvedlikehold og sikkerhetskopier, så kundene trenger ikke å kjøpe maskinvare eller ansette egne eksperter til dette.

Offentlig, privat eller hybrid nettsky?

Lær om de tre typene skybaserte implementeringsmodeller: offentlig, privat og hybrid – og finn ut hvilken av dem som er mest fornuftig for din virksomhet.

Forrige

Offentlig sky

Med en offentlig sky leveres tjenester til kunder over et nettverk som er åpent for offentlig bruk. Offentlige skyer er effektive og rimelige, og har ofte flere leiere, det vil si at leverandøren kjører tjenesten i et delt miljø.

Privat sky

Med en privat sky holdes tjenester på et privat nettverk som er beskyttet med en brannmur. Du kan bygge en privat sky innenfor ditt eget datasenter, eller abonnere på et som driftes av en leverandør. Private skyer gir best sikkerhet og kontroll.

Hybrid sky

En hybrid sky er en blanding av to eller flere skyer (offentlige eller private) – ofte fra flere leverandører. Hybride skyer gir mangfold, slik at du kan velge fritt hvilke aspekter av virksomheten som skal inkluderes i et hybrid miljø, basert på både sky og on-premise.

Neste

Forenkle skybasert og hybridskybasert integrasjon

Scenarioer for nettskyintegrasjon:

Etter hvert som bedrifter digitaliserer virksomheten kan det å bruke de beste løsningene fra nettskyen sammen med SAP-løsningene bidra til å skape en plattform for innovasjon og automatisering av forretningsprosesser. Med avanserte integrasjonsalternativer og innebygd integrasjon fra SAP kan du koble kjernesuiten til andre skyløsninger fra SAP og tredjepart.

Se påSAP-veikartet for skyintegrasjon med informasjon om nylige innovasjoner i tillegg til planlagte innovasjoner og et sammendrag av fremtidig retning for den skybaserte løsningsporteføljen.

Utforsk definerte integrasjonsscenarioer for beste praksis for følgende SAP-produkter: 

En ny vei til innføring av nettsky

Vi jobber med pålitelige partnere for å levere SAP-løsninger i et privat, administrert skymiljø. Dette per-bruker-abonnementet omfatter maskinvare, programvare og støtte fra våre partnere, og gir rask innføring av nettskyen og reduserer IT-kostnaden og -innsatsen.

Sikt mot skyene: Skybasert prosesseringsteknologi fra SAP

Det er mange grunner til å velge SAP som nettskyleverandør. Lær om de tre hovedgrunnene: Forretningsnettverk, samarbeid og banebrytende IT-sikkerhet.

Forrige

Kraften i forretningsnettverk

Ifølge IDC er skybaserte forretningsnettverk den neste innovasjonsbølgen. Finn ut hvordan de utnytter mobil- og analyseteknologi og Tingenes Internett for å gi enestående ytelsesforbedringer.

Knytte folk sammen i nettskyen

Verktøy for nettskysamarbeid gjør det enklere for folk å møtes virtuelt og dele informasjon i sanntid. Lær om SAP Jam-løsninger, og se hvordan de forenkler samarbeid mellom medarbeidere, kunder og partnere.

Skybasert sikkerhetsplattform

Les om vår brede tilnærming til sikkerhet. Den er basert på nøye utformede tiltak som spenner over alle de ulike aspektene som er nødvendige for å levere en nettskyløsning med et av de høyeste sikkerhetsnivåene i bransjen.

Neste

Se hva kundene våre sier

Ferd mot skyen med SAP Digital Business Services

Med mer enn 40 års erfaring fra arbeid med verdens mest progressive organisasjoner og et solid partnernettverk kan SAP Digital Business Services veilede deg mot innovasjon og digital transformasjon og samtidig sikre viktige forretningsprosesser.

Implementer nye SAP-teknologier og -applikasjoner raskt og enkelt, uavhengig av om implementeringsscenarioet er on-premise, i nettskyen eller en kombinasjon av disse to. Nøkkelen er å ha den riktige ekspertisen til å overføre bedriftens behov til et tydelig veikart for å transformere IT-miljøet. Våre tjenester er utviklet i samspill med løsningene selv, og våre eksperter bruker anerkjente metoder og beste praksis for å sikre at implementeringen blir vellykket.

Forrige

Reduser usikkerhet og risiko med programvare og implementeringstjenester som er utformet gjennom samarbeid

Få raskere implementering med SAPs eksklusive beste praksis

Sikre kritisk integrasjon og migrering av data mellom on-premise- og nettskyløsninger

Neste

Utforsk de mest populære emnene innen skybasert prosessering

Forrige
Neste
*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.
Tilbake til toppen