Skip to Content
Kontakt oss

Utforsk SAP opplæring og sertifisering

Gratis SAP-opplæring

Lær om SAPs nyvinninger når, hvor og hvordan du vil - gratis - med openSAP. Denne innovative plattformen for Enterprise MOOCs (nettkurs) er en spillifisert måte å lære på, og gir en fleksibel, morsom og engasjerende opplevelse av læring hos SAP.

SAP Learning Hub

Få øyeblikkelig, skybasert tilgang til et bredt spekter av SAP-læringsinnhold og online læringsrom – med SAP Learning Hub. Legg til SAP Live Access for å gjøre klasseoppgaver, forberede deg på kundeengasjement, eller bare eksperimentere med direktesendte og helkonfigurerte SAP-læringssystemer.

SAP-opplæring og kursoversikt

Styrk SAP-sluttbrukerne med SAP-opplæringskurs for SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors-løsninger, SAP BusinessObjects-løsninger med mer. Lag en omfattende opplæringsplan. Velg blant direktesendte, mobile eller nettbaserte kurs, og løft teknologikompetansen i hele organisasjonen.

Sertifisering hos SAP

Bekreft kunnskapen og erfaringen din ved hjelp av SAP-løsninger, og sørg for at du oppfyller kravene til nye roller og ansvarsområder i organisasjonen ved å gjennomføre SAP-sertifiseringer. Hvis du vil finpusse SAP-ferdigheter eller få ny kunnskap, har vi et sertifiseringsalternativ som passer for deg.

Lær med SAP-undervisning

Ingen kjenner SAP som SAP. Og ingen andre har systemer og erfaring til å hjelpe deg til å lære det så effektivt. Uansett hvor du er i verden, tilbyr SAP Education den mest oppdaterte og nøyaktige SAP-opplæringen som finnes.
 

openSAP online-kurs

Lær om SAP nyvinninger når, hvor og hvordan du vil - gratis - med openSAP. Denne innovative plattformen for Enterprise MOOCs (mooc) gir en fleksibel, morsom og engasjerende erfaring for å komme i gang med å lære hos SAP.

SAP Learning Hub

Få øyeblikkelig, skybasert tilgang til et bredt spekter av SAP-læringsinnhold og online læringsrom med SAP Learning Hub. Legg til SAP Live Access for å gjøre klasseoppgaver, forberede deg på kundeengasjement, eller bare eksperimentere med direktesendte og helkonfigurerte SAP-læringssystemer.

Universitetspartnerskap

SAP University Alliances-programmet presenterer studenter for siste nytt innen SAP-forretningsteknologi – og gir dem et fortrinn som arbeidssøkende i det 21. århundret. Mer enn 3100 universiteter i 106 land deltar i programmet. 

Utforsk de mest populære temaene i SAP-opplæring og sertifisering

Previous
Blogger
Spørsmål
Next

Universitetspartnerskap

Med SAP University Alliances kan et globalt nettverk av læresteder integrere læringsressurser i SAP Leonardo og andre SAP-løsninger, slik at lærerne får bedre metoder for å forberede neste generasjon på den digitale fremtiden med kunnskap og ferdigheter. 

Skape verdi gjennom læring

Sørg for at dine teknologiske opplæringsinitiativer lykkes – med opplæringsløsninger og konsulenttjenester fra SAP Education.

SAP Learning Hub

Lær når som helst i skyen! SAP Learning Hubs interaktive læringsrom og det store utvalget av læremateriell gjør det til en ideell måte å lære SAP på. 

SAP SuccessFactors-opplæring

Lever, administrer og vurder bedriftslæring fra skyen. Neste generasjon av systemet for læringsstyring gjør det enkelt, intuitivt og mobilt. 

SAP Productivity Pak fra ANCILE

Med SAPs programvare for brukerproduktivitet kan du lage sluttbrukeropplæring av høy kvalitet for å øke brukerkompetansen – og verdien av bedriftsløsningene. 

Konsulenttjenester for utdanning

Nå målene for programvareopplæring raskere med hjelp fra SAP Education Consulting Services. Våre eksperter vurderer opplæringsbehovet ditt, utarbeider en strategisk læreplan, tilbyr direkte hjelp og mer. 

Se hva kundene våre sier …

Følg oss

Previous

SAP Education på Facebook

Next
Back to top