Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Opplæring og sertifisering

Bilde av en knappenål som viser en posisjon i et kart

Kom raskt i gang med opplæringen

Finn ut hvilke aktiveringstilbud som er relevante for dine mål, med den visuelle og interaktive veiledningen i Learning Journeys.

Opplæring og aktivering for den intelligente virksomheten

Previous Next

God opplæring er like viktig som god teknologi. SAP-programvare er utviklet for å gi transformative forretningsresultater. For virkelig å realisere dette potensialet bør du utforske mulighetene, slik at du kan bli fullt utrustet med riktige kunnskaper og ferdigheter gjennom opplærings- og aktiveringstilbud fra SAP.

Utforsk tilbudene

Previous Next

Oppdag rammeverket for kontinuerlig læring

Få veiledning i nye implementeringer, i tillegg til opplæring av nye brukere og utvidelse av kompetanse for eksisterende applikasjoner, med vårt femtrinns rammeverk.

Meld deg på et opplæringskurs

Bla gjennom nettbutikken vår for å finne de nyeste kursene, finne opplæringsstedene nærmest deg, søke etter kurskoder eller fokusere på et bestemt opplæringsløp.

Utforsk SAP Learning Hub

Få øyeblikkelig, skybasert tilgang til et bredt spekter av SAP-læringsinnhold og online læringsrom med en rekke alternativer som passer bedriftens behov. 

Bli SAP-sertifisert

Valider kompetansen din ved hjelp av SAP-løsninger, og sørg for at du oppfyller kravene til nye roller og ansvarsområder ved å gjennomføre SAP-sertifiseringer. 

Dra nytte av gratis SAP-opplæring

Få en fleksibel, morsom og engasjerende læringsopplevelse gjennom spillifisering, og lær når, hvor og hvordan du vil – gratis – med openSAP. 

SAP-arrangementer

Opplev nye teknologier og forretningsinnovasjoner og se hvordan de blir brukt i den virkelige verden. Få inspirasjon på et SAP-arrangement nær deg. 

Hvor mye opplæring er nok?

Konsulenttjenester for utdanning

Previous Next

Nå målene for programvareopplæring raskere med hjelp fra eksperter som vurderer opplæringsbehovet ditt, utarbeider en strategisk opplæringsplan og tilbyr direkte hjelp.

Flere ressurser

Previous Next

Learning Journey

Optimer læringen med en interaktiv Learning Journey-veiledning som viser et anbefalt løp til å oppnå full kompetanse i en SAP-innovasjon. 

Finn lokale SAP Education-partnere

Søk blant over 200 registrerte SAP Education-partnere som kan hjelpe deg med å forstå dine unike opplæringsbehov og utarbeide en tilpasset opplæringsplan.

SAP University Alliances

Bli med i et globalt nettverk av læresteder og bruk ressursene for opplæring i SAP-løsninger for å hjelpe studenter med å få kompetansen de trenger i den digitale fremtiden.

SAP Next-Gen

Få tilgang til et formålsstyrt nettverk der bedrifter, partnere og universiteter kan komme i kontakt med hverandre og drive med nyskapning med mål knyttet til FNs globale mål. 

Connect with us

SAP Education on Facebook

SAP Education on Twitter

Tilbake til toppen