Skip to Content
Kontakt oss

SAP-opplæring, kvalifisering og sertifisering i verdensklasse

Styrk SAP-sluttbrukerne, fra utviklere til markedsførere – med vår serie av SAP-opplæringskurs og sertifiseringsprogrammer. Lag en omfattende opplæringsplan, velg mellom live, mobile og nettbaserte kurs – og løft teknologikompetansen i organisasjonen. Vår programvareopplæring dekker SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects m.m. 

Lær med SAP-undervisning

Ingen kjenner SAP som SAP. Og ingen andre har systemer og erfaring til å hjelpe deg til å lære det så effektivt. Uansett hvor du er i verden, tilbyr SAP Education den mest oppdaterte og nøyaktige SAP-opplæringen som finnes.
 

openSAP online-kurs

Lær om SAP nyvinninger når, hvor og hvordan du vil - gratis - med openSAP. Denne innovative plattformen for Enterprise MOOCs (mooc) gir en fleksibel, morsom og engasjerende erfaring for å komme i gang med å lære hos SAP.

SAP Learning Hub

Få øyeblikkelig, skybasert tilgang til et bredt spekter av SAP-læringsinnhold og online læringsrom med SAP Learning Hub. Legg til SAP Live Access for å gjøre klasseoppgaver, forberede deg på kundeengasjement, eller bare eksperimentere med direktesendte og helkonfigurerte SAP-læringssystemer.

Universitetspartnerskap

SAP University Alliances-programmet presenterer studenter for siste nytt innen SAP-forretningsteknologi – og gir dem et fortrinn som arbeidssøkende i det 21. århundret. Mer enn 3100 universiteter i 106 land deltar i programmet. 

Skape verdi gjennom læring

Sørg for at dine teknologiske opplæringsinitiativer lykkes – med opplæringsløsninger og konsulenttjenester fra SAP Education.

SAP Learning Hub

Lær når som helst i skyen! SAP Learning Hubs interaktive læringsrom og det store utvalget av læremateriell gjør det til en ideell måte å lære SAP på. 

SAP SuccessFactors-opplæring

Lever, administrer og vurder bedriftslæring fra skyen. Neste generasjon av systemet for læringsstyring gjør det enkelt, intuitivt og mobilt. 

SAP Productivity Pak fra ANCILE

SAPs brukerproduktive programvare lar deg lage sluttbrukeropplæring av høy kvalitet, for å øke brukerkompetansen og verdien på foretaksløsningene. 

Konsulenttjenester for utdanning

Nå målene for programvareopplæring raskere med hjelp fra SAP Education Consulting Services. Våre eksperter vurderer opplæringsbehovet ditt, utarbeider en strategisk læreplan, tilbyr direkte hjelp og mer. 

Få et konkurransefortrinn med


SAP-sertifisering

Hvorfor ta en SAP-sertifisering?

Fordi SAPs opplæringssertifikater er anerkjent verden over og viser at du har fått ferdighetene gjennom grundig opplæring og praktisk trening innen området du har valgt. Vi tilbyr sertifiseringsprogrammer etter fokusområder og ferdighetsnivå, uansett om du er SAP-partner, kunde eller sluttbruker.
Vi hjelper deg med å komme raskt i gang med en valgfri SAP-sertifisering. Nedenfor finner du all informasjonen du trenger for å komme i gang – alt fra sertifiseringsnivåer og fokusområder til eksamensforberedelser og vanlige spørsmål.
Previous

Mer om SAP-sertifisering

Eksamensforberedelser

Next

Se hva kundene våre sier …

Utforsk de mest populære temaene i SAP-opplæring og sertifisering

Previous
Blogger
Spørsmål
Next
Back to top