Skip to Content
Kontakt oss

SAP-utdanning, opplæring og sertifisering

Styrk dine SAP sluttbrukere fra utviklere til markedsførere - med våre SAP-kurs og -sertifiseringsprogram pakker. Lag en omfattende opplæringsplan, velg fra live-, mobile, eller online-kurs - og øk teknologi ferdighetene i hele organisasjonen. Vår programvare-opplæring dekker SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP Businessobjects og mer.

Lær med SAP-undervisning

Ingen kjenner SAP som SAP. Og ingen andre har systemer og erfaring til å hjelpe deg å lære det så effektivt. Uansett hvor du er i verden, tilbyr SAP-undervisning den mest oppdaterte og nøyaktige SAP-treningen som finnes.
 

openSAP online-kurs

Lær om SAP nyvinninger når, hvor og hvordan du vil - gratis - med openSAP. Denne innovative plattformen for Enterprise MOOCs (mooc) gir en fleksibel, morsom og engasjerende erfaring for å komme i gang med å lære hos SAP.

SAP Learning Hub

Få øyeblikkelig, sky-basert tilgang til et bredt spekter av SAP-læringsinnhold og online læringsrom - med SAP Learning Hub. Legg til SAP LLive Access til å gjøre klasseoppgaver, forberede deg på kundeoppdrag, eller bare eksperimentere med live og konfigurerte SAP-læringssystemer.

Universitetspartnerskap

SAP University Alliance-programmet introduserer studentene til de nyeste SAP business-teknologier, og gir dem en god start på arbeidsstyrken i de 21. århundre. Mer enn 2650 universiteter i 90 land deltar i programmet.

Enkel læringsadministrasjon

Sørg for at teknologiopplæringstiltak blir en suksess - med læringsløsninger og konsulenttjenester fra SAP Education.

Previous

Læringsløsninger

Våre markedsledende portefølje av læringsløsninger kan hjelpe deg å lage, spre, vurdere og administrere innholdet i opplæringen. Tilpass læringsmidlene til å dekke spesifikke forretnings – og bemanningsbehov. 

Education Consulting

Nå dine treningsmål raskere – med hjelp fra SAP Education Consulting Services. Våre eksperter vil vurdere dine opplæringsbehov, lage en strategisk plan, gi direkte bistand og mer.

Next

Få konkurransefortrinn med SAP-sertifisering

Hvorfor ta en SAP-sertifisering?

Fordi våre sertifiseringer er globalt anerkjent - og viser at du har finpusset ferdighetene dine gjennom grundige studier og praktisk erfaring i det valgte feltet. Vi tilbyr sertifiseringsprogrammer etter fokusområde og ferdighetsnivå - enten du er en SAP-partner, -kunde eller -sluttbruker.

Vi kan hjelpe deg å få til en god start med din valgte SAP-sertifisering. Nedenfor finner du alt du trenger - fra sertifiseringsnivå og fokusområder til eksamensforberedelser og OSS.

Previous

Mer om SAP-sertifisering

Eksamen

Next

Se hva kundene våre sier ...

Utforsk de hotteste temaene i SAP opplæring og sertifisering

Previous

Nye openSAP-kurs

8
8. mars 2016 – 13. april 2016

Dette kurset viser implementeringen av SAP S/4HANA, inkludert flytting av en helt ERP-system og nye implementeringer for både skyen og på stedet.

15
15. mars 2016 – 4. mai 2016
 
Dette 6-ukers kurset dekker trender og utfordringer for næringslivsledere over hele den utvidede forsyningskjeden og hvordan SAPs utvidede forsyningskjedeløsninger møter utfordringene.

Nyheter

Next
Back to top