Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

Opplæring og sertifisering

De beste framgangsmåtene for å øke brukerproduktiviteten

Finn ut hvordan du øker adopsjonen av programvare ved å ha målrettet læring gjennom arbeidet man utfører. Dette vil føre til raskere adopsjon, mer produktive brukere og bedre avkastning.

Ved hjelp av teknologi kan du redusere tiden du bruker på distribusjon

Bli med 19. november for å høre SAP-kunder, utvalgte partnere og kunder fortelle om den banebrytende verdien det har å ha fokus på ekspert-utvikling og å holde ferdigheter aktuelle.

Opplæring og aktivering for den intelligente virksomheten

God opplæring er like viktig som god teknologi. SAP-programvare er utviklet for å gi transformative forretningsresultater. For virkelig å realisere dette potensialet bør du utforske mulighetene, slik at du kan bli fullt utrustet med riktige kunnskaper og ferdigheter gjennom opplærings- og aktiveringstilbud fra SAP.

Utforsk tilbudene

Oppdag rammeverket for kontinuerlig læring

Få veiledning i nye implementeringer, i tillegg til opplæring av nye brukere og utvidelse av kompetanse for eksisterende applikasjoner, med vårt femtrinns rammeverk.

Meld deg på et opplæringskurs

Bla gjennom nettbutikken vår for å finne de nyeste kursene, finne opplæringsstedene nærmest deg, søke etter kurskoder eller fokusere på et bestemt opplæringsløp.

Utforsk SAP Learning Hub

Få øyeblikkelig, skybasert tilgang til et bredt spekter av SAP-læringsinnhold og online læringsrom med en rekke alternativer som passer bedriftens behov. 

Bli SAP-sertifisert

Valider kompetansen din ved hjelp av SAP-løsninger, og sørg for at du oppfyller kravene til nye roller og ansvarsområder ved å gjennomføre SAP-sertifiseringer. 

Dra nytte av gratis SAP-opplæring

Få en fleksibel, morsom og engasjerende læringsopplevelse gjennom spillifisering, og lær når, hvor og hvordan du vil – gratis – med openSAP. 

SAP-arrangementer

Opplev nye teknologier og forretningsinnovasjoner og se hvordan de blir brukt i den virkelige verden. Få inspirasjon på et SAP-arrangement nær deg. 

Hvor mye opplæring er nok?

Forstå hvor stor fordel det er for organisasjoner å ha ansatte med god opplæring som ruller ut, vedlikeholder og bruker bedriftsteknologi i det daglige arbeidet.

Programvare for læring og utvikling

Skap en kultur for kontinuerlig læring med løsninger som spenner fra hjelp i applikasjonen og e-læring til faglig utvikling og etterfølgerplanlegging.

SAP Enable Now

Gi medarbeiderne som bruker SAP-løsninger, tilgang til opplæringen de trenger – når som helst og hvor som helst. Gjør det enklere å utarbeide og distribuere kontekstsensitiv brukerhjelp, transaksjonsdokumentasjon, opplæringssimuleringer, testskript og e-læringsmateriell for arbeidsplassen. 

SAP User Experience Management fra Knoa

Samle inn sanntidsdata direkte fra brukernes datamaskiner for å finne ut nøyaktig hvor problemene ligger, slik at du kan komme frem til den mest effektive løsningen og implementere den.

Konsulenttjenester for utdanning

Nå målene for programvareopplæring raskere med hjelp fra eksperter som vurderer opplæringsbehovet ditt, utarbeider en strategisk opplæringsplan og tilbyr direkte hjelp.

Flere ressurser

Learning Journey

Optimer læringen med en interaktiv Learning Journey-veiledning som viser et anbefalt løp til å oppnå full kompetanse i en SAP-innovasjon. 

Finn lokale SAP Education-partnere

Søk blant over 200 registrerte SAP Education-partnere som kan hjelpe deg med å forstå dine unike opplæringsbehov og utarbeide en tilpasset opplæringsplan.

SAP University Alliances

Bli med i et globalt nettverk av læresteder og bruk ressursene for opplæring i SAP-løsninger for å hjelpe studenter med å få kompetansen de trenger i den digitale fremtiden.

SAP Next-Gen

Få tilgang til et formålsstyrt nettverk der bedrifter, partnere og universiteter kan komme i kontakt med hverandre og drive med nyskapning med mål knyttet til FNs globale mål. 

Se hvordan kunder lykkes med SAP

Gir tilgang til utdanningsinnhold hele døgnet

Finn ut hvordan IT-outsourcing-organisasjonen United VARs hjelper sine medlemmer med å holde seg oppdatert på den nyeste SAP-kunnskapen.

Tilbyr persontilpasset opplæringshjelp

Se hvordan bilprodusenten Mercedes-Benz Türk optimerte opplæringen av sitt team på 280 personer med individuelle opplæringsplaner.

Del kunnskap selv om du er på farten

Lær hvordan SAP-konsulentene til Itelligence nå kan lære individuelt eller sammen, uformelt eller interaktivt, digitalt eller i klasserommet med SAP Enable Now og SAP Learning Hub

Forum for SAP-opplæring og -aktivering

Opplæringsblogger

Sertifiseringsblogger

Tilbake til toppen