Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

SAP Support

Sørg for at systemene kjører med topp ytelse – og få mer ut av ny og eksisterende SAP-programvare – med SAP-support. Vi tilbyr en rekke supporttjenester, blant annet langsiktige planer, integrerte team, teknologisk fjernsupport, en selvbetjeningsportal og så videre. Ekspertene våre kan hjelpe til med alt fra SAP-implementering og -vedlikehold til systemforbedringer og innovasjonsstrategier. 
Forrige

SAP Preferred Success

SAP Preferred Success kombinerer det beste SAP har å tilby for å sikre at du lykkes i skyen: eksklusiv tilgang til suksessressurser for raskere å ta i bruk løsningen, rollebasert læring og forbedret hendelseshåndtering for kunder som allerede kjører SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud og SAP Cloud for Customer.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care tilbyr teknologisk støtte på et personlig nivå. Med denne planen samarbeider du med en kunderesultatansvarlig for å forbedre de interne produktkunnskapene, styrke problemløsningsprosessene og holde systemene i gang med topp ytelse.

SAP Enterprise Support

Uansett hvordan du distribuerer IT-landskapet – på stedet, i nettskyen eller i et hybridscenario, tilbyr SAP Enterprise Support proaktiv fjernstøtte fra første dag. Denne planen dekker hele løsningens livssyklus. 
Neste
Besøk SAP Support Portal og SAP ONE Support Launchpad – der SAPs kunder og partnere kan søke i kunnskapsbasen vår, finne løsninger på problemer, rapportere hendelser og mer.

Finn løsninger

Søk i kunnskapsbasen etter løsninger på problemer du kan oppleve med SAP-produktene. 

Kontakt support

Rapporter en hendelse til produktsupport, hvis du ikke finner en løsning på problemet på nettet. 

Last ned programvare

Besøk SAPs nedlastingssenter for programvare – det viktigste knutepunktet for nedlasting og bestilling av SAP-programvare. 

Administrer brukere

Er du administrator? Bruk selvbetjeningsverktøyet for å administrere s-brukertilgang til firmaets programvare. 
image
Få tilgang til oppdatert informasjon om installasjon, oppgraderinger, tilgjengelige produkter og mye mer i SAP Help Portal.
image
Hold deg oppdatert med WhatsApp. Få oppdateringer fra SAP Product Support på mobilenheten. 

SAP Digital Business Services

Alt er digitalt – og virksomheter må enten tilpasse seg den nye markedsrealiteten eller risikere å komme på etterskudd. Oppdag hvordan SAP Digital Business Services kan støtte alle fasene i transformasjonen, fra strategi til teknologiimplementering og enda lenger.  

SAP Solution Manager

Administrer programmer fra både SAP og eksterne leverandører gjennom hele livssyklusen – med
SAP Solution Manager. Med utgangspunkt i en SAP Enterprise Support-kontrakt, omfatter den alle prosesser, verktøy og tjenester du trenger for å støtte IT-landskapet nå og i fremtiden. Den nyeste versjonen, 7.2, kan også bidra til å øke verdien på digitaliseringen som SAP S/4HANA gir. 

Tilbake til toppen