Skip to Content
Kontakt oss

SAP-support

Sørg for at systemene dine kjører med topp ytelse – og få mer ut av ny og eksisterende SAP-programvare – med SAP-support. Vi tilbyr en rekke supporttjenester, blant annet langsiktige planer, integrerte team, teknologisk fjernsupport, en selvbetjeningsportal m.m. Ekspertene våre kan hjelpe til med alt fra SAP-implementering og -vedlikehold til systemforbedringer og innovasjonsstrategier. 
Previous

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care tilbyr teknologisk støtte på et personlig nivå. Med denne planen samarbeider du med en kunderesultatansvarlig for å forbedre de interne produktkunnskapene, styrke problemløsningsprosessene og holde systemene i gang med topp ytelse. 

SAP Enterprise Support

Uansett hvordan du distribuerer IT-landskapet – på stedet, i nettskyen eller i et hybridscenario, tilbyr SAP Enterprise Support proaktiv fjernstøtte fra første dag. Denne planen dekker hele løsningens livssyklus. 
Next
Besøk SAPs supportportal og SAP ONE Support Launchpad – der SAPs kunder og partnere kan søke i kunnskapsbasen vår, finne løsninger på problemer, rapportere hendelser og mer.

Finn løsninger

Søk i kunnskapsbasen etter løsninger på problemer du kan oppleve med SAP-produktene. 

Kontakt support

Rapporter en hendelse til produktsupport hvis du ikke finner en løsning på problemet på nettet. 

Last ned programvare

Besøk SAPs nedlastingssenter for programvare – det viktigste knutepunktet for nedlasting og bestilling av SAP-programvare. 

Administrer brukere

Er du administrator? Bruk selvbetjeningsverktøyet for å administrere s-brukertilgang til firmaets programvare. 
image
Få tilgang til oppdatert informasjon om installasjon, oppgraderinger og tilgjengelige produkter.
og mer på SAPs hjelpeportal.

SAP Digital Business Services

Alt er digitalt – og virksomheter må tilpasse seg den nye markedsrealiteten eller risikere å komme på etterskudd. Oppdag hvordan SAP Digital Business Services kan støtte alle fasene i transformasjonen, fra strategi til teknologiimplementering og enda lenger.  

SAP Solution Manager

Administrer programmer fra både SAP og eksterne leverandører gjennom hele livssyklusen – med SAP Solution Manager. Med utgangspunkt i en SAP Enterprise Support-kontrakt omfatter den alle prosesser, verktøy og tjenester du trenger for å støtte IT-landskapet nå og i fremtiden. Den nyeste versjonen, 7.2, kan også bidra til å øke verdien på digitaliseringen som SAP S/4HANA gir. 

Back to top