Skip to Content
Kontakt oss

SAP- og APS-webinar

Webinar som presenterer ny forskning fra et uavhengig forskningsbyrå, Loudhouse, viser at salgslandskapet forandrer seg til det ugjenkjennelige. For å oppnå suksess i en hypertilkoblet verden, må salgsdirektører ha verktøy som hjelper dem å sette kundeengasjement i sentrum for sine strategier. 85 % av salgsdirektører sier deres organisasjon kun er to år (eller mindre) unna seriøse vekstproblemer. Hør på opptaket.

Last ned webinaret

Salgsprogramvare som jobber på din måte – i skyen

Se videoserien og hvordan SAP Hybris Cloud for Sales kan hjelpe deg å selge smartere, samarbeide og inngå flere avtaler hvor som helst, på alle slags enheter.

Previous

Selg smartere

Som salgsperson må du ta viktige valg hver dag – valg som påvirker teamet ditt, kunder og familien. Oppdag salgsprogramvare som hjelper deg å ta de riktige beslutningene.

Selg hvor som helst

Hvor er kontoret ditt? Med SAP Hybris Cloud for Sales er det der du befinner deg. Programmet leverer innsikt og fleksibiltet på alle enheter, så du kan jobbe og samarbeide fra hvor som helst.

Samarbeid

Ingen vinner alene innen salg. Du jobber med et team, fra produktspesialister til juridisk, så dere kan gjøre mer og inngå avtaler raskere. Velg salgsprogramvare bygget rundt samarbeid.

Inngå flere avtaler

Moroa med salg slutter ikke når avtalen er undertegnet. Velg en salgsapplikasjon som fjerner administrativt arbeid, så du kan bruke mer tid på å feire gevinsten.

Next

Utforsk SAPs løsninger som går utover CRM innen salg  

Previous

Syv strategier for å selge smartere

Ledende tenkere og analytikere er enige i at salg har endret seg, og hvis du og ditt team skal kunne inngå flere avtaler, må dere gå videre fra gårsdagens CRM. Det er på tide å engasjere seg og vinne gjennom hele kundens kjøpsreise.

Er din salgsbedrift konkurransedyktig?

Organisasjoner som sporer leads, potensielle kunder og statuser i sanntid, inngår 26 % flere kvalifiserte salgsleads på årlig basis.* Hvordan ligger ditt selskap an?

Next

Se hva våre kunder sier

Prøv gratis – selg smartere når og hvor som helst

Du trenger SAP Hybris Cloud for Sales-løsning for å selge smartere hvor som helst. Start nå med SAP Digital CRM, en løsning som er laget for mindre salgsteam, men som likevel har mange av de samme egenskapene som vår bedriftsversjon, SAP Hybris Cloud for Sales. Kom i gang i løpet av minutter og prøv noen av bedriftssalgsfunksjonene gratis i 30 dager, før du kjøper. Start i dag og fortell oss hva du synes!

Previous

Utforsk fremtiden for salg

Få innsikt i fremtiden for salg, inkludert nye trender og strategier – i denne forskningsrapporten basert på synspunktene til 1200 globale kjøpere. Få forståelse av endrende dynamikk mellom kjøper og selger, og lær hvordan du sikrer flere salg.

De 5 beste gjennomføringsstrategiene for handel i 2015

Se hvordan du vinner ved hyllene med 5 viktige gjennomføringsstrategier for handel. Den nye forskningsrapporten fra EKN forklarer hvorfor og hvordan man implementerer disse strategiene, og viser hvordan produsenter bruker dem til sin fordel.

Selg smartere og engasjer deg for å vinne

Lær mer om SAP Hybris Cloud for Sales – og hvordan den kan hjelpe deg å takle salgsutfordringene direkte i en stadig mer kompleks verden. Forstå kundene dine bedre, inkludert deres unike utfordringer, bransjer og forretningsmål.

Next

Øke salgseffektivitet i en tidsalder av innsikt

Les IDC-rapporten for å lære mer om de siste markedstrendene, og oppdag hvordan du kan benytte nye strategier og moderne løsninger for å øke salgseffektiviteten i en tidsalder av innsikt, mobilitet og sosial virksomhet.

Liten virksomhet betyr ikke nødvendigvis lite salg

Oppnå mer salg med SAP Anywhere, e-handelspakken som er laget spesielt for små bedrifter. Utstyr de ansatte med salgsprognoser, sosiale salg og CRM-verktøy som hjelper dem å selge mer raskere – uansett hvor de befinner seg.

Se aktuelle temaer innen salg og kundeengasjement

Previous

Fremtiden for kundeengasjement og handel

Ikke gå glipp av de siste trendene, innsiktene og utviklingen innen e-handel og kundeengasjement.

Salgssamarbeid + kundeinnsikt = suksess

Å utnytte all din kundeinformasjon er den eneste måten å lykkes på i verdenen av B2B-salg i dag. Å ha riktige verktøy gjør det enklere.

Bryr «millennials» seg om digital videomarkedsføring?

Det er kanskje 77 millioner par med øyne som ser innholdet ditt, men ser de godt etter? Kommer markedsføringsbudskapet faktisk gjennom til den tiltenkte målgruppen?

Next

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Back to top