Skip to Content
Kontakt oss

Delta i øyeblikket med våre digitale markedsføringsløsninger

Øk kundens engasjement på alle trinn i salgssyklusen med den nye og innovative digitale markedsføringsprogramvaren fra SAP. Våre skybaserte og lokale løsninger har støtte for alt fra markedsføring via sosiale medier, e-post og innhold til automatisert markedsføring og avansert analyse. Få umiddelbar forståelse av den enkelte kundes behov og tilby dynamiske, tilpassede og relevante opplevelser i flere kanaler.

Les løsningsoversikten

Videoserien:


Oppdag SAP Marketing Cloud

Utforsk SAPs markedsføringløsninger for flere kanaler

Previous

Gratis testversjon: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Prøv SAP S/4HANA Marketing Cloud gratis i 30 dager. Opplev nye digitale markedsføringsegenskaper som gjør det enklere å få mer informasjon, engasjere kunder, skape merkelojalitet og utarbeide effektive kampanjer.

Mål din strategi

Hvordan klarer organisasjonen din seg når det gjelder tilpasset markedsføring, sammenlignet med konkurrentene? Svar på fire enkle spørsmål for å finne det ut – og motta tilpassede anbefalinger som kan hjelpe deg til å gå forbi konkurrentene.

Next

Se hva kundene våre sier ...

Leverer du en persontilpasset opplevelse?

Prøv vårt online evalueringsverktøy og sjekk hvor bra dine aktiviteter for kundeengasjement fungerer i alle faser av kundereisen. Last ned en tilpasset rapport med resultater og anbefalinger som du kan dele med teamet ditt.

Previous

Viktigheten av kontekstbasert markedsføring

I henhold til en ny undersøkelse utført av Forrester, er det et skille mellom forbrukernes forventninger til persontilpasset markedsføring og det markedsføringsekspertene faktisk leverer. Finn ut hvordan datastyring, kundeinnsikt i sanntid og programvareintegrering kan utjevne disse forskjellene.

Utfordringene ved kontekstbasert markedsføring 

Kontekstbasert markedsføring skal i utgangspunktet gi en dypere forståelse av kundenes behov og et mer relevant budskap, men medfører også nye utfordringer og farer. I denne EIU-rapporten ser man på hindrene man støter på under planlegging og utføring av «her og nå»-markedsføringskampanjer. 

Ledende innen styring av markedsføringsressurser

For andre år på rad har Gartner-analytikere plassert SAP i den øverste kvartilen når det gjelder styring av markedsføringsressurser (MRM, marketing resource management). Rangeringen er basert på SAPs brede markedsføringsløsninger, vekst, markedsutvikling og visjon. Les mer i rapporten.

Next

Beste praksis for bedre resultater

Hvor bra er dagens markedsføringsplattformteknologi på å levere de problemfrie, persontilpassede opplevelsene som kundene etter hvert forventer? Det kan du lese om i denne nye forskningsrapporten fra CMO Council.

Digital markedsføring for småbedrifter? Enkelt.

Lag tilpassede kampanjer som får kundene til å komme tilbake – med SAP Anywhere. Se hvordan programvarepakken for småbedrifter kan hjelpe deg med å skape interesse hos kundene og salg i butikken, via nettbutikken, og på digitale markedsplasser.

Få nye perspektiver fra markedsføringseksperter

Previous

Fremtidens kundeengasjement og handel

Hold deg oppdatert på siste nytt om markedsføringtrender, utforsk smarte, faktiske kampanjer – og få innsikt
i fremtidens kundeengasjement og handel.

SAP Hybris Marketing Community: Delta i samtalen

Har du spørsmål om våre SAP Hybris Marketing-løsninger? Finn svarene i disse videoene, blogginnleggene, produktoversiktene og andre Community-ressurser.

La ikke en dårlig markedsføringsstrategi stikke kjepper i hjulene

Et eksempel på dårlig markedsføring? Å fortsette med massetilbud som mangler tilpasning og likevel forvente å få nye kunder.

Next

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Hva er digital markedsføringsprogramvare?

Digital markedsføringsprogramvare brukes til å tiltrekke, engasjere og konvertere kunder på elektroniske enheter – PC-er, nettbrett og mobiltelefoner. Den hjelper bedrifter med å bruke kanaler som innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring, markedsføring på sosiale medier, SEO og online-annonsering til å få kontakt med de rette kundene til rett tid. Programvaren lar brukerne opprette og iverksette markedsføringskampaner i flere kanaler og overvåke og tilpasse dem i sanntid. I 2016 inneholder praktisk talt alle markedsføringsstrategier en type digitale elementer – disse kan styres ved hjelp av digital markedsføringsprogramvare.

Back to top