Skip to Content
Kontakt oss

Kjøring HR Transformation gjennom svært engasjert arbeidsstyrke

Digital endring var hovedfokus for to tredjedeler av lederne i European Fortune 500-bedrifter for deres selskapsstrategi i slutten av 2016. Endring i medarbeideres kompetanse, hvordan de organiseres og engasjeres, er sentrale element i denne prosessen. HR må tenke nytt og utvikle nye strategier og løsninger for å vurdere, påvirke og forbedre ikke bare kompetanse men også bedriftskulturen.

Lær mer

Utforsk SAP HCM-løsninger for personaladministrasjon

Previous

Kritiske egenskaper for skybaserte HCM-suiter

Les mer om hvordan det uavhengige analysefirmaet Gartner gir SAP SuccessFactors høyeste karakter for større globale organisasjoner og Europa-baserte organisasjoner i mellomsjiktet.

HCM beste praksis – casestudier

Organisasjoner med lav gjennomtrekk oppnår i gjennomsnitt 66,1 %* høyere inntekt per medarbeider. Hvordan er det i din bedrift?

Next

Se hva kundene våre sier

Total kompensasjonsstyring

Dagens globale virksomheter må ta høyde for flere land og valutaer samt overholde lokale arbeidsmiljølover og skikker. Finn ut hvordan SAP SuccessFactors Compensation kan hjelpe.

HR-kjernevirksomhet i skyen: Hva kan du oppnå?

Samordne data om ansatte med vårt kjernesystem for personalledelse (HRMS). Med SAP SuccessFactors Employee Central kan du effektivt og billigere administrere de ansatte.

Administrere de ansattes prestasjoner

Årlige medarbeidersamtaler er effektive når de forbedres med løpende, regelmessig veiledning og tilbakemelding. Forenkle og oppdater dine evalueringsprosesser.

Hvorfor en sterk ledelse er en fordel i den digitale økonomien

Finn ut hva organisasjoner bør fokusere på for effektivt å lede an i den nye hverdagen med digitalt arbeid. Les studien Leaders 2020, utgitt av Oxford Economics.

Sjekk de mest populære emnene i HCM

Previous

Administrere midlertidige medarbeidere

Det blir stadig vanligere å hente inn midlertidige medarbeidere. Slik kan du bruke SAP SuccessFactors og SAP Fieldglass for å forenkle administrasjonen.  

SAP SuccessFactors Employee Central 101

Lær mer om det helhetlige styringssystemet – inkludert nøkkelfunksjoner, funksjonalitet og implementeringstips.

Siste nytt fra HCM-arenaen

Les ny forskning på hvordan du kan strukturere HR-prosessene og lede arbeidsstyrken mer effektivt. Nye artikler hver uke.

Next

Utnytt din erfaring til virksomhetens beste

Sørg for vellykket prosjektlansering med strategisk planlegging og veiledning fra SAP Services for SuccessFactors. Sammen velger vi ut innovative, skybaserte HR-løsninger som er spesielt tilpasset dine langsiktige mål og medarbeiderteamet ditt – og distribuerer dem innen 6 uker.*

openSAP: HR i skyen

Finn ut mer om hvordan du bruker SAP SuccessFactors Employee Central til å støtte personalstrategien din – gjennom dette openSAP-kurset.

Få fullt utbytte av HCM-programvaren med SAP Digital Business Services

Ta HR-utfordringene på strak arm ved hjelp av SAP Digital Business Services. Vi kan hjelpe deg å få fullt utbytte av dine HCM-løsninger – fra styring av arbeidstimer og oppmøte til analyse av arbeidsstyrken, prestasjonssporing, opplæring m.m.

Den digitale økonomien har stor innvirkning på SAPs kunder og gjør at det kreves et helt annet nivå av styring for at det skal være mulig å utvikle virksomheten, realisere alle virksomhetsverdiene og sikre kontinuiteten. I SAP Digital Business Services samles virksomhetsdriften og IT slik at du kan tenke nytt rundt virksomheten ved hjelp av det digitale rammeverket fra SAP.

Med mer enn 40 års erfaring fra samarbeid med verdens mest fremgangsrike organisasjoner og med et stabilt partner-økosystem, kan SAP Digital Business Services vise vei i arbeidet med nyvinninger og digital omdanning, samtidig som viktige virksomhetsprosesser sikres.

Previous

Oppnå bedre rekruttering og tilpass arbeidsstyrken etter selskapets mål

Iverksett prestasjonsstyringsprosesser og få målbare resultater

Realiser forretningsverdi raskere med et tydelig veikart over nettskyen – og lavere totale driftskostnader

Next

Delta på kommende HR-arrangementer

Faglig utvikling: SuccessConnect 2016

Delta på et av våre profilerte HR-arrangementer i år – i august arrangeres det i Las Vegas, Shanghai, Wien, Singapore, Sydney og Tokyo. Delta på fagseminarer, finn nye kontakter blant andre HR-fagpersoner, og få nye kunnskaper.  

StayConnect virtuelt HR-arrangement

Arbeidslivet er i endring, og HR må følge med. Delta på vårt virtuelle arrangement og lær mer om innovative og smarte HR-strategier – og ta en sniktitt på vår kommende SuccessConnect-konferanse.

Back to top