Skip to Content
Kontakt oss

SAP SuccessFactors-løsninger er bedre for HR

Se SAP SuccessFactors-løsninger sammenlignet med andre HR Cloud-løsninger.

Mer info

Utforsk SAP HCM-løsningene for personaladministrasjon

Previous

Stol på bransjeekspertene

Enstemmig vedtatt. Ekspertene har nok en gang utnevnt SAP SuccessFactors til HCM-leder i alle de viktigste rapportene som ble publisert i fjor.

Studien Leaders 2020 fra Oxford Economics

Har organisasjonen din den ledelsen den trenger for den digitale økonomien? Finn ut hvordan organisasjonen din fungerer sammenlignet med andre i samme bransje og område, med samme funksjon og bedriftsstørrelse.

Next

Se hva kundene våre sier

Fremgang er ganske enkelt menneskelig

Hva er HRM (human resource management) – og hvorfor er det viktig? Utforsk svarene i ressursene og finn ut hvordan du kan engasjere, motivere, stimulere og belønne de beste talentene.

Syv stikkord for en mer rettferdig arbeidsplass

Se hvordan SAP SuccessFactors-løsninger kan hjelpe bedrifter med å stimulere mangfold, inkludering og likestilling på arbeidsplassen.

HR i nettskyen: Hva kan det gjøre for deg?

Samle medarbeiderdataene med vårt HRMS-system (human resource management system). Med SAP SuccessFactors Employee Central kan du effektivt administrere medarbeiderne til en lavere kostnad.

SAP på topp i Forrester Wave-rapport - igjen

Forrester plasserer nok en gang SAP SuccessFactors øverst på listen over verktøy for opplærings- og resultatstyring. Les hele rapporten.

Videoserie: Firing Line with Bill Kutik™

Få oppdatert innsikt fra ledende eksperter på personaladministrasjon. Se månedens intervjuserie om personaladministrasjon, automatiske HR-løsninger, introduksjonsprogrammer og mer.

Belønningsplanlegging

Se innovativ beste praksis og ekspertforslag for hvordan du kan bruke strategisk belønning for å motivere medarbeidernes prestasjoner og forbedre resultatene i virksomheten.

Administrere medarbeidernes prestasjoner

Årlige medarbeidersamtaler er effektive når de kombineres med kontinuerlig og hyppig veiledning og tilbakemeldinger. Forenkle og oppdater evalueringsprosessene.

Veilede talenter slik at de lykkes i fremtiden

For å hjelpe deg med å få fremgang har vi håndplukket nyttige ressurser med informasjon om det nyeste innenfor beste praksis som setter fokus på fordelene ved å lykkes med rekrutteringsadministrasjon.

Sterkt lederskap lønner seg i den digitale økonomien

Forstå hva organisasjoner bør fokusere på for å lykkes med å lede effektivt i denne nye verdenen av digitalt arbeid. Les studien Leaders 2020 fra Oxford Economics.

Utforsk de mest aktuelle emnene i HCM

Previous

Fremtiden er her

Selv om introduksjonsprogrammer alltid vil kreve menneskelig engasjement, foregår det en revolusjon innenfor opplæringselementene. Om bare noen få år vil HR sannsynligvis ta i bruk utvidet virkelighet-teknologi.

Fem minutter med en HCM-toppleder

HR-fremtiden blir stadig mer sammenflettet med bedriftens fremtid, og dette betyr at HR må styrke innsatsen for å holde seg konkurransedyktige overfor både eksisterende og nye ansatte.

Bli med i Community

Bli en del av vårt private SAP SuccessFactors Community med over 300 000 kunder, produkteksperter og anerkjente eksperter. Finn strategier, tips og løsninger for å lykkes enda bedre i skyen.

Next

Utnytt erfaringene dine til virksomhetens beste

Sikre at prosjektlanseringen blir vellykket med strategisk planlegging og veiledning fra SAP Services for SuccessFactors. Sammen velger vi ut innovative, skybaserte HR-løsninger som er spesielt tilpasset de langsiktige målene dine og teamet ditt – med en utrulling på bare 6 uker.*

openSAP: HR i skyen

Finn ut mer om hvordan du kan bruke SAP SuccessFactors Employee Central til å støtte personalstrategien din – i dette openSAP-kurset.

Få tilgang til alle funksjonene i HCM-programvaren med SAP Digital Business Services

Ta HR-utfordringene på strak arm – med SAP Digital Business Services. Vi kan hjelpe deg med å få maksimalt ut av HCM-løsningene dine – for tids- og fremmøteadministrasjon, personalanalyse, ytelsessporing, opplæring og mye mer.

Den digitale økonomien har stor innvirkning på SAPs kunder og krever et helt nytt styringsnivå for å gjøre det mulig å utvikle virksomheten, realisere det fulle verdipotensialet og sikre kontinuiteten i virksomheten. I SAP Digital Business Services samles virksomhet og IT slik at du kan tenke nytt rundt virksomheten ved hjelp av det digitale rammeverket vårt.

Med mer enn 40 års erfaring fra arbeid med verdens mest progressive organisasjoner og et solid partnernettverk kan SAP Digital Business Services veilede deg mot innovasjon og digital transformasjon og samtidig sikre viktige forretningsprosesser.

Previous

Styrk rekrutteringen og tilpass arbeidsstyrken til bedriftsmålene

Sett i gang resultatstyringsprosesser og få målbare resultater

Få raskere resultater fra virksomheten med et uavbrutt veikart over nettskyen – og lavere kostnader

Next

Delta på kommende HR-arrangementer

Back to top