Skip to Content
Kontakt oss

Rask, smart mote

Se hvordan SAP-løsninger hjelper motebransjen med å få kontakt med kunder på måter som ikke var mulige før.

Gå til Fashion Collection Hub
Previous

EKN: Fremtiden for varehandelsanalyser?

I nær fremtid vil varehandelsanalyser inkludere kundeinnsikt på tvers av virksomheten. De vil være så gjennomgripende at de vil påvirke alle beslutninger som tas på tvers av alle funksjoner.

24%
færre DSO*

Forhandlere som gir økonomiavdelingen tidsriktig, integrert visning av nøkkelverdier, har 24 % færre «days sales outstanding» (DSO) enn de som ikke gjør det. Hvordan ligger ditt selskap an?

Next

Se hva våre kunder sier …

Previous

Koble sammen markedsføring og varehandel

Forhandlere må redusere avstanden mellom markedsføring og varehandelsplanlegging, men det er ikke så lett, og digitale kanaler øker avstanden. Les Retail Systems Research-rapporten for å lære mer om spesifikke tiltak du kan iverksette for å løse problemet.

Forbrukernes ønsker vs. forhandlernes evner

Se hvordan du kan ligge i forkant av forbrukerønsker og trender i stadig endring – og til syvende og sist redde selskapets fremtid. Last ned denne studien og lær om innovative markedsføringsstrategier som kan hjelpe deg i en bransje som hele tiden endrer seg.

Omnicustomer retail 101

Lær alt om dette begrepet, som tilbyr kunder de intime merkevarerelasjonene de ønsker. Det gir personlig tilpasning og tilgjengelig merkevareengasjement – enten forbrukere undersøker et produkt eller foretar et kjøp på tvers av flere enheter.

Next

Liten varehandelvirksomhet? Utvid horisontene

SAP Anywhere gjør det mulig. Åpne din egen nettbutikk i løpet av minutter, og foreta salg på digitale markedsplasser som Amazon og eBay. Synkroniser beholdningen automatisk, og se inntektene vokse.

Få nye perspektiver fra varehandelseksperter

Previous

Få kontakt med eksperter innen varehandel 

Oppdag nyttige ressurser og viktig informasjon som kan hjelpe organisasjonen å implementere og drive SAP for Retail-løsninger.

Salg og markedsføring: 5 måter å bruke nettverk på

Det er ikke bare anskaffelsesteam som sliter med å benytte forretningsnettverk så de kan ta i bruk dagens nettverksøkonomi …

De største endringene i varehandel på 100 år

Hør fra bransjelederne Pat Bakey og Thomas Vetter når det gjelder utfordringer – og ekte muligheter – innen varehandel.

Next

Truende talentkrise innen varehandel

Hvordan kan HR-ledere takle nye og stadig større bemanningsutfordringer innen varehandel? Oxford Economics spurte flere hundre ledere og ansatte for å få svar.

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Back to top