Skip to Content
Kontakt oss

Fokus på kunder med vår programvare for forsikringsbransjen

Tilfredsstill dagens tilkoblede kunder på tvers av alle kanaler, også mobil, med SAPs programvare for forsikringsbransjen. Våre løsninger benytter den siste teknologien så du kan strømlinjeforme behandling av forsikringskrav, forenkle administrasjon av poliser og aktivt styre risiko og compliance krav. Øk hastighet på produktutvikling, og bruk banebrytende CRM for forsikring til å drive salg og markedsføringstiltak.

Lær mer om vår forsikringsprogramvare
Previous

SAP behandling av forsikringskrav

Se hvordan denne fleksible løsningen lar deg håndtere granskingsoppdrag samt endringer i ressursbasen, for å oppnå lavere risiko og samtidig gjøre kundene fornøyde.

Hvor kundeorientert er du?

11 %* av finansinstitusjoner har en 360 graders betraktning av sine kunder og kan gi dem en konsekvent opplevelse i flere kanaler for alle produkter. Hvordan ligger din organisasjon an?

Next

Se hva våre kunder sier …

Previous

Forsikring i en alder med nærhet til kundene

Se hvordan tilbydere av livs-, eiendoms- og skadeforsikring verden over benytter digitale teknologier som stordataanalyser og Tingenes internett, og går mot en tilnærming der kunden kommer først. Les Economist Intelligence Unit-rapporten for mer info.

Samhandling mellom risiko og finans

Innovative forsikringsselskaper søker mer samarbeid på tvers med finans. Se hvordan de klarer overgangen i denne IDC Financial Insights-rapporten, som er basert på en global studie av ledere innen forsikring og finans.

Next

Få nye perspektiver fra eksperter i forsikringsbransjen

Previous

Forsikringens fremtid: Slå konkurrentene med teknologi

Forsikringsbransen endrer seg raskt. Det skiftende markedet og de resulterende endringene i bransjen, får mange selskaper til å søke etter løsninger på sine problemer – er du blant disse?

Forsikring, en fintech-sinke, hinter om endring

Året som kommer vil trolig ikke se store endringer for forsikringsbransjen, selv om optimistiske eksperter hevder de ser noen selskaper som eksperimenterer med fintech-innovasjon. Bransjeeksperter i Capgemini er likevel forsiktige.

Forsikringsselskaper: Slå sammen risiko og finans for å øke lønnsomheten

Forsikringsselskaper står overfor mange ufordringer nå, inkludert økt prisfølsomhet fra kunder og større press fra konkurrenter.

Next

Gjør deg klar for mobile forsikringstakere

Se hvordan mobilteknologi danner nye forbindelser mellom forsikringsselskaper og deres kunder. Denne infografikken ser på hvordan mobilapper og data gir forsikringsselskaper mulighet til å tilby tilpassede tjenester etter behov, som bidrar til å redusere risiko og tap.

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Back to top