Skip to Content
Kontakt oss

Gi forbrukerne produktene de vil ha

Tilpass alle aspekter av driften til å passe neste generasjons forbruker – fra produktutvikling til detaljhandel – med SAPs løsninger for forbruksvarebransjen (CPG). Vår programvare kan hjelpe deg å forutse, planlegge og administrerer etterspørselen etter innovative produktet, og overgå forventningene til selv de mest kunnskapsrike kjøperne.

Få oversikt over SAP for forbrukerprodukter

14% færre dager på varelager*

Forbrukerproduktselskaper som utfører lagerprognoser for ulike kombinasjoner av lagerenheter og steder, har 14 % færre dager på varelager enn de som ikke gjør det. Hvordan ligger ditt selskap an?

Forbrukerprodukter: gjenskapt for den nye økonomien

For å bygge løpende engasjement og lojalitet i den digitale tidsalderen, må forbrukerproduktselskaper kunne bygge og gro «levende merkevarer». De må sømløst kunne levere millioner av tilpassede opplevelser når som helst, og gi forbrukere det de vil ha, når og hvordan de vil ha det. Lær mer om digital transformasjon innen forbrukerproduktbransjen – og hvordan SAP kan hjelpe deg å fornye forretningsmodellen så du kan blomstre i den nye økonomien. 
Previous

Forbrukerdrevet digital økonomi

Forbrukere har kontrollen, nå mer enn noensinne. Se fem nye teknologitrender, og lær hvordan de kan brukes til å endre forretningsmodeller, prosesser og arbeidsplassen, så du kan oppnå resultater og tilfredsstille opplevelsesfokuserte forbrukere.

Den forbrukerdrevne digitale bedriften

Flytt fokus fra handlekurven til hjertet. Forbrukere er ikke lenger på utkikk etter produkter, men vil bli inspirert, veiledet og utdannet for å oppnå glede, komfort, sikkerhet og kontroll. Se hvordan forbruksvarebransjen endrer seg.
Next
Previous

Undersøkelse: Vurder din digitale beredskap

Er du i stand til å oppfylle kravene til den digitale forbrukeren? Ta denne korte undersøkelsen og finn ut. Den dekker alt fra anskaffelser og salg til markedsføring og produksjon. Få en tilpasset rapport som vurderer din digitale beredskap.

IoT og digital transformasjon

Få teknologier har større potensial til å transformere kundeengasjement enn Tingenes internett (IoT). Les IDC-rapporten og se hvordan IoT revolusjonerer forbrukerproduktbransjen, varehandel, helsevesenet og produksjonsindustrien.
Next

Se hva våre kunder sier …

Lag etterspurte produkter – raskere

Minimer tid til marked med produkter forbrukerne vil ha – når og hvordan de vil ha dem. Se hvordan SAPs løsninger kan bidra til at du reagere raskere på dynamisk forbrukeretterspørsel, samtidig som du kan optimaliserer investeringer i handelskampanjer og merkevareledelse.

Få nye perspektiver fra eksperter på forbrukerprodukter

Previous
 
International Data Corporation anslår at en tredjedel av de øverste 20 markedslederne i de fleste bransjene, vil bli «betydelig forstyrret» av nye og moderne konkurrenter innen 2018.
 
Tingenes internett (IoT) er godt på vei til å nå omtrent 50 milliarder tilkoblede enheter innen 2020 – og endre livet som vi kjenner det i prosessen.
 
Et av kjennetegnene til forbrukerproduktselskapene som blomstrer i den digitale økonomien, er deres evne til å levere forbrukeropplevelser «i øyeblikket».

 

Next
Previous

Følg SAP for forbruksvarebransjen på Twitter

Få de siste bransjenyhetene, innsikt samt forbruksvarerettet programvare for produktutvikling, produksjon, logistikk, markedsføring og mer.

Bli med i LinkedIn-gruppen SAP Consumer Products

Bli med i vår LinkedIn-gruppe for å bygge nettverk og engasjere deg med andre innen bransjen, og få ny innsikt og nye muligheter.

 

 

Besøk vårt Consumer Products-fellesskap

Delta i samtalen i vårt sosiale nettverk for forbruksvarebransjen. Finn ekspertinnsikt og -perspektiver, og delta i SAPs nettforumer.

Next

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Back to top