Skip to Content
Kontakt oss

Finansielle tjenester: Øk marginene med SAPs programvare for banktjenester

Få fleksibiliteten du trenger for å holde tritt med utviklingen i kundenes forventninger, demografi og behov med SAP-programvare for bank- og finansnæringen. Øk fortjenestemarginene i alle kanaler og overvinn enkelt utfordringer som høyere kapitalkrav, strengere regelverk og skiftet i digitale banktjenester med et utvalg førsteklasses banksystemer og teknologi.

Hvordan mobilen forandrer privatkundesegmentet
Previous

Digital uro i finansielle tjenester

Digital uro: I denne videoserien i to deler snakker Rob Hetherington, global administrerende
direktør for Financial Services Industries hos SAP, om hvordan teknologi påvirker finansnæringen.

Hvor kundefokusert er banken din?

Det er ikke lett å levere en konsistent kundeopplevelse. Men finansinstitusjoner som ikke kan koordinere og persontilpasse kundekontakt på tvers av alle kanaler, risikerer å tape terreng i forhold til
andre banker. Vil du måle deg mot konkurrentene?

Next

     

Bli fremtidens bank i dag

Med digitale teknologier som forandrer måten personkunde-
og bedriftstjenester leveres til kunder på – og av hvem – vil fremtidens bank
se veldig annerledes ut enn dagens bank. Så hvordan kan finansnæringen
forberede seg på dette fundamentale skiftet? Disse ressursene kan hjelpe deg med å tenke nytt rundt virksomheten og forretningsmodeller, slik at du kan overleve og vokse i det nye miljøet.

SAPs forum for finansielle tjenester, 4.–5. juli, London

Bli med oss i London 4.–5. juli for å finne ut hva som skal til for å bli en digital vinner, og få reelle eksempler på hvordan finansselskaper med suksess begir seg ut på sine digitale reiser
Previous

Den fremtidssikre digitale banken

Hvordan responderer banker på digital uro i bransjen? Hvilke forretningsmodeller bruker de? Og hvilken holdning har de til finansteknologi? Svarene finner du i denne e-boken som er basert på en IDC-spørreundersøkelse blant mer enn 500 ledere fra 250 banker over hele verden.

Digital uro i finansielle tjenester

Digital uro: I denne videoserien i to deler snakker Rob Hetherington, global administrerende direktør for Financial Services Industries hos SAP, om hvordan teknologi påvirker finansnæringen.
Next
Previous

Fem måter å digitalisere på og tjene på det

Ny teknologi forandrer måten kunder bruker banken på, og utfordrer tradisjonelle banktjenesters rolle kraftig. Lær mer om de fem kjennetegnene på en digital bank – og se hvordan du kan ta dem i bruk for å gripe mulighetene i den digitale tidsalderen.

Se for deg fremtidens bank

Finn ut hvordan noen av våre globale bankkunder er i utvikling for å møte forventningene til digitale kunder – fra å ta i bruk en «digitaliser alt»-tilnærming til å levere sømløse opplevelser i alle deler av virksomheten.
Next

Se hva kundene våre sier ...

Previous

Gartner utpeker SAP som leder nok en gang

For niende år på rad er SAP utpekt av Gartner som leder i Magic Quadrant for Global Retail Core Banking. SAP er faktisk rangert som markedsledende i alle kategorier.

Digital transformasjon i bankvesenet

Falk Rieker, leder for Industry Business Unit Banking, snakker om utfordringene banker står overfor i den digitale økonomien i dag, og hva de må gjøre for å fortsette å være konkurransedyktige.

Next

   

Previous

Nye tilnærmingsmåter til digital transformasjon i bankvesenet

Se hovedfunnene i IDCs globale undersøkelse av banker, deres innføring av digital transformasjon og de viktigste strategiene for å lykkes.

EIU: Hvordan påvirker digital teknologi IT?

Economist Intelligence Unit spurte toppledere innen finansielle tjenester om digital teknologi og hvordan den påvirker næringen. Svarene deres, og analysene fra EIU, gir et innblikk i hvordan IT styrer næringens digitale dagsorden.

Next

Få nye perspektiver fra eksperter i bankvesenet

Previous

Vil Blockchain-teknologi revolusjonere bankvesenet?

I løpet av det siste tiåret har det vært en teknologisk revolusjon i alle bransjer takket være tsunamilignende krefter som har vært i sving i den digitale økonomien. Virkningene av digitaliseringen har ført til store endringer i forretningsmodeller, prisfastsetting og kundeforbruk.

Økonomisk inkludering: Løs utfordringene med Industry 4.0  

Økonomisk inkludering er en global utfordring med høy prioritet. Nye initiativer som fokuserer på banktjenester for personer uten tilgang på slike tjenester – ved hjelp av mobilteknologi og tilbud om bankkort eller mobil lommebok (mWallet) – er et flott utgangspunkt. Men det er på tide å gjøre mer.

Digitalisering: Ikke la deg distrahere av en skinnende frontend

Hvis det implementeres på riktig måte, vil digitalisering fjerne behovet for menneskelig samhandling ved transaksjoner, være basert på sanntidsinformasjon og bidra til å redusere risiko. Når dette skjer, hvordan vil det påvirke kontakten mellom kunder og kundeansvarlige?  

Next

Tenk nytt for måten du driver virksomhet på, med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomien har en betydelig innflytelse på SAP-kunder, og det trengs nye redskaper for å utvikle virksomheten, utløse full forretningsverdi og sikre driftskontinuitet. SAP Digital Business Services forener virksomhet og IT, så du kan tenke nytt for virksomheten ved hjelp av vårt rammeverk for digital virksomhet.

Vi har over 40 års erfaring med å jobbe med verdens mest progressive organisasjoner, og vi har et robust partnerøkosystem. SAP Digital Business Services kan derfor lede deg til innovasjon og digital transformasjon, samtidig som kritiske forretningsprosesser sikres.

Previous

Utvikle virksomheten ved å gå nye veier med en betrodd rådgiver som kjenner deg best

Utløs full forretningsverdi av SAP-investeringen, og definer et klart digitalt veikart til innføring

Ivareta driftskontinuitet med aktiv veiledning, samtidig som du migrerer til nestegenerasjons teknologi 

Next

SAP-opplæring og -utdanning

Få mer kunnskap om SAP-programvaren, utvikle nye ferdigheter og tilfør mer kompetanse til selskapet ditt. Med hele vår pakke med programvareopplæring, utdanningskurs og sertifiseringer, kan du få mest mulig ut av SAP-løsningene dine.

Back to top