Skip to Content
Kontakt oss

Utforsk SAP-porteføljen

Sofistikerte forretningsprogramvarer trenger ikke å være kompliserte. Hos SAP holder vi det enkelt – og smart. Det er én av årsakene til at vi er markedslederen innen bedriftsapper.

Se vår portefølje sortert etter bransje, industri eller produktkategori.

Previous

Løsninger etter bransje

Se løsningsporteføljer som er spesifikke for din bransje – fra handel og finans til salg og service.

Løsninger etter industri

Finn industrispesifikk programvare, beste praksis og kvalitetsmåling skreddersydd til dine unike prosesser og behov.

Produktkategorier

Søk etter de/den riktige produktene og støtten for å møte dine forretningsbehov og maksimere avkastningen.    

Løsnings Nyheter

Finn den nyeste teknologien –  fra in-memory til mobil – som kan hjelpe bedriften å være innovativ, vokse og fungere bedre. 

 

Next

Løsninger etter bransje

Ute etter måter å drive avdelingen din bedre på? Se løsningsporteføljer som er spesifikke for din bransje – fra kapitalforvaltning og finans til markedsføring og produksjon – og finn programvare som dekker dine unike, daglige behov.

Produktkategorier

Har du et eksisterende SAP-produkt?  Finn ditt produkt – fra analyse til ERP til teknologiplattform – og få all(e) informasjonen og verktøyene du trenger for å hjelpe deg å kjøre og optimalisere programvare fra SAP.

Plattform- og teknologiløsninger

Bestem hvordan virksomheten skal fungere og hvor bra den skal levere med plattformløsninger og teknologi fra SAP. Definer nye muligheter ved å forenkle kompleksiteten ved sanntidsrespons, sørge for tidsriktig tilgang til informasjon ved tiltak samt sørge for nyskaping for å endre måten virksomheten skaper, yter og samhandler på.

Løsnings nyheter

Vil du innovere uten forstyrrelse? Dra nytte av forretningsapplikasjoner med det nyeste innen teknologiske nyvinninger – inkludert mobile, in-memory, nettskybaserte løsninger og mer. Sjekk ut våre løsnings nyheter for å se hvordan vi kan holde bedriften din i forkant av utviklingen.

SAP Service og Støtte

Sørg for at SAP-løsningene dine tilfredsstiller virksomhetens behov enkelt og sømløst – med hjelp med service og støtte fra SAP. Våre 30,000+ konsulenter har enestående produktkunnskap, teknologisk kompetanse og erfaringer i 25 ulike bransjer. Enten du ønsker å fremskynde implementering, gjøre en overgang til nettskyen, tilpasse løsningen din, optimalisere IT, eller gjøre noe helt annerledes – SAPs service og støtteteam er her for å gjøre dette til virkelighet.

Back to top