Skip to Content
Kontakt oss

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Tilpass deg til den digitale tidsalder og lykkes i bransjen. Våre tjenesteplaner og
-pakker leder deg gjennom hele den digitale transformasjonsprosessen – fra det å utarbeide en strategi til å implementere, optimalisere og vedlikeholde SAP-systemer. Uansett hva slags IT-mål du har, vil vi jobbe for å sikre at SAP-investeringene gir deg en uovertruffen verdi som varer. Dra fordel av helhetlige tjeneste- og supportplaner, ekspertrådgivningstjenester, dokumentert beste praksis, inngående bransjekunnskap og teknisk kunnskap, og mye mer.
 

Forenkle virksomheten i en digital økonomi

Gi medarbeidere og kunder det de trenger, akkurat når de trenger det. Med våre verdensomfattende tjenester og support veileder vi firmaer på alle trinn i den digitale transformasjonen: En ny kommersiell modell som tilbyr en forenklet tjenesteportefølje, fra én global organisasjon og med én kontrakt.

Gjør digital transformasjon mulig

Den digitale økonomien har stor innvirkning på kundene våre og hva de forventer av oss – nemlig færre produkter og flere tjenester. Derfor er målet vårt å være den ledende tjenestetilbyderen i denne nye markedsvirkeligheten – og å hjelpe kundene med å nå målene sine på deres betingelser.
 

Overgang til SAP S/4HANA

Uansett om du starter helt på nytt eller skal migrere et eksisterende systemmiljø, kan SAP og partnerne våre hjelpe deg med å få en vellykket overgang til SAP S/4HANA. Våre verdisikringspakker støtter hele prosessen, uansett hva som er utgangspunktet. Digitaliser de viktigste forretningsprosessene dine raskt – for eksempel anskaffelse, produksjon, salg og kapitalforvaltning. 

Se hva kundene våre sier …

Back to top

Call me now