Skip to Content
Kontakt oss

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Tilpass deg den digitale tidsalderen og lykkes i bransjen. Våre tjenesteplaner og -pakker leder deg gjennom hele den digitale transformasjonsprosessen – fra det å utarbeide en strategi til å implementere, optimalisere og vedlikeholde SAP-systemer. Uansett hva slags IT-mål du har, vil vi jobbe for å sikre at SAP-investeringene skal gi deg en uovertruffen verdi som varer. Dra fordel av helhetlige tjeneste- og supportplaner, ekspertrådgivningstjenester, dokumentert beste praksis, inngående bransjekunnskap, teknisk kunnskap og mye mer.

Gjør digital transformasjon mulig

 

SAP Leonardo Innovation Services

Vi kan hjelpe deg med å identifisere, begrepsutvikle og teste den digitale forretningsmodellen din ved bruk av de nyeste teknologiene, blant annet Tingenes Internett (IoT), maskinlæring, analyse, Big Data, blokkjede og dataintelligens. SAP Leonardo Innovation Services gir en veiledet tilnærming til utforsking av innovasjoner med minimale investeringer og risiko på forhånd.

SAP Model Company-tjenesten

Få raskere implementering, kortere prosjektperioder og lavere kostnader med SAPs forhåndskonfigurerte ende-til-ende-løsninger for bransjen. Innfør SAPs beste praksis for raskere å ta i bruk ny teknologi.

Se hva kundene våre sier

Back to top