Gå til innhold
Kontakt oss
Chat nå Chat Offline
Få hjelp nå og chat med en SAP-representant.
Kontakt oss
Send oss en e-post med kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Tilpass deg den digitale tidsalderen og lykkes i bransjen. Våre tjenesteplaner og -pakker leder deg gjennom hele den digitale transformasjonsprosessen – fra det å utarbeide en strategi til å implementere, optimalisere og vedlikeholde SAP-systemer. Uansett hva slags IT-mål du har, vil vi jobbe for å sikre at SAP-investeringene skal gi deg en uovertruffen verdi som varer. Dra fordel av helhetlige tjeneste- og supportplaner, ekspertrådgivningstjenester, dokumentert beste praksis, inngående bransjekunnskap, teknisk kunnskap og mye mer.

Gjør digital transformasjon mulig

 

SAP Leonardo Innovation Services

Vi kan hjelpe deg med å identifisere, begrepsutvikle og teste den digitale forretningsmodellen din ved bruk av de nyeste teknologiene, blant annet Tingenes Internett (IoT), maskinlæring, analyse, Big Data, blokkjede og dataintelligens. SAP Leonardo Innovation Services gir en veiledet tilnærming til utforsking av innovasjoner med minimale investeringer og risiko på forhånd.

SAP Model Company-tjenesten

Få raskere implementering, kortere prosjektperioder og lavere kostnader med SAPs forhåndskonfigurerte ende-til-ende-løsninger for bransjen. Innfør SAPs beste praksis for raskere å ta i bruk ny teknologi.

Se hva kundene våre sier

*© Twentieth Century Fox Film Corporation. TORUK – The First Flight er et varemerke for Twentieth Century Fox Film Corporation. Med enerett. Cirque du Soleil er et varemerke som eies av Cirque du Soleil og brukes på lisens.
Tilbake til toppen