Gå til innhold

Skap persontilpassede og meningsfulle opplevelser for medarbeiderne

Hvilke produkter trenger jeg for å komme i gang med medarbeideropplevelser?

SAP Qualtrics Employee Engagement

SAP Qualtrics Employee Engagement kan hjelpe deg med å forstå de viktigste drivkreftene for medarbeiderengasjement, slik at du kan forbedre medarbeideropplevelsen.

SAP Qualtrics Employee Lifecycle

Med SAP Qualtrics Employee Lifecycle kan du samle tilbakemeldinger og innsikt fra medarbeiderne i viktige berøringspunkt, slik at du kan handle i sanntid for å gjennomføre forbedringer.

SAP Qualtrics 360 Feedback

SAP Qualtrics 360 Feedback gjør det mulig for ledere og medarbeidere å delta i evalueringer med flere deltakere, noe som gir nyttig innsikt ved karriereutvikling.

Erstatt global HR-kompleksitet med veiledet enkelhet

Hvilke produkter trenger jeg for å komme i gang med HR-kjernen?

SAP SuccessFactors Employee Central

SAP SuccessFactors Employee Central kan hjelpe deg med å holde tritt med endringer i virksomheten og arbeidsstyrken med en fleksibel, skybasert HR-informasjonssystemprogramvare (HRIS).

SAP SuccessFactors Employee Central Payroll

Med SAP SuccessFactors Employee Central Payroll kan du forenkle og integrere de globale lønnsavregningsprosessene for å sikre at arbeidsstyrken får betalt det de skal, når de skal, med vårt skybaserte lønnsavregningssystem.

SAP SuccessFactors Employee Central Service Center

SAP SuccessFactors Employee Central Service Center gjør det mulig for medarbeiderne å kontakte HR via foretrukket kanal og gir HR-medarbeiderne en integrert kunnskapsdatabase.

SAP Work Zone for HR

Med SAP Work Zone for HR får du tilgang til relevante forretningsapplikasjoner og -prosesser, informasjon og kommunikasjon fra ett enkelt startpunkt med vår digitale arbeidsplassløsning.

Bygg kompetanse og smidighet med persontilpasset opplæring og utvikling

Hvilke produkter trenger jeg for å komme i gang med opplæring?

SAP SuccessFactors Learning

SAP SuccessFactors Learning kan hjelpe deg med å utvikle medarbeidernes kompetanse og redusere risikoen for at krav ikke overholdes med et enhetlig system for læringsstyring (LMS).

SAP SuccessFactors Performance & Goals

Med SAP SuccessFactors Performance & Goals kan du kontinuerlig evaluere og gjenkjenne de største talentene, tilpasse strategier og mål og forbedre styring av medarbeiderprestasjoner.

SAP SuccessFactors Succession & Development

SAP SuccessFactors Succession & Development kan hjelpe deg med å engasjere medarbeiderne med meningsfulle karriereutviklingsmuligheter, tette kompetansehull og utvikle ledere.

SAP Litmos

Med SAP Litmos-løsninger kan SMB-er og visse organisasjonsavdelinger ta del i målrettet opplæring, skape en bedre kundeopplevelse og forbedre ytelsen i hele foretaket og enda lenger.

Se hvordan kunder får resultater med SAP SuccessFactors-løsninger

Fremveksten av HXM

Lær hvorfor Human Capital Management (HCM) ikke lenger er nok. I dag trenger organisasjoner Human Experience Management (HXM).

Vis infografikken

Tilfredsstill og forstå medarbeidernes behov

Lær hvordan SAP SuccessFactors kan hjelpe deg med å lytte til medarbeidernes ideer, forstå behovene deres og iverksette tiltak for å støtte dem på hvert trinn.

Se videoen
Tilbake til toppen