Gå til innhold

Oppnå suksess ved å gi dine ansatte den beste opplevelsen

Få resultater ved å skape gode medarbeideropplevelser for å forbedre produktiviteten til medarbeiderne og fleksibiliteten i organisasjonen med SAP SuccessFactors HXM Suite.

Skap persontilpassede og meningsfulle opplevelser for medarbeiderne

Hvilke produkter trenger jeg for å komme i gang med medarbeideropplevelser?

SAP Qualtrics Employee Engagement kan hjelpe deg med å forstå de viktigste drivkreftene for medarbeiderengasjement, slik at du kan forbedre medarbeideropplevelsen.

Med SAP Qualtrics Employee Lifecycle kan du samle tilbakemeldinger og innsikt fra medarbeiderne i viktige berøringspunkt, slik at du kan handle i sanntid for å gjennomføre forbedringer.

SAP Qualtrics 360 Feedback gjør det mulig for ledere og medarbeidere å delta i evalueringer med flere deltakere, noe som gir nyttig innsikt ved karriereutvikling.

Erstatt global HR-kompleksitet med veiledet enkelhet

Hvilke produkter trenger jeg for å komme i gang med HR-kjernen?

SAP SuccessFactors Employee Central kan hjelpe deg med å holde tritt med endringer i virksomheten og arbeidsstyrken med en fleksibel, skybasert HR-informasjonssystemprogramvare (HRIS).

Med SAP SuccessFactors Employee Central Payroll kan du forenkle og integrere de globale prosessene for lønnsavregning for å sikre at arbeidsstyrken får betalt det de skal, når de skal, med vårt skybaserte system for lønnsavregning.

SAP SuccessFactors Employee Central Service Center gjør det mulig for medarbeiderne å kontakte HR via foretrukket kanal og gir HR-medarbeiderne en integrert kunnskapsdatabase.

Med SAP SuccessFactors Work Zone får du tilgang til relevante forretningsapplikasjoner og -prosesser, informasjon og kommunikasjon fra ett enkelt startpunkt med vår digitale arbeidsplassløsning.

Bygg kompetanse og smidighet med persontilpasset opplæring og utvikling

Hvilke produkter trenger jeg for å komme i gang med opplæring?

SAP SuccessFactors Learning kan hjelpe deg med å utvikle medarbeidernes kompetanse og redusere risikoen for at krav ikke overholdes med et enhetlig system for læringsstyring (LMS).

Med SAP SuccessFactors Performance & Goals kan du kontinuerlig evaluere og gjenkjenne de største talentene, tilpasse strategier og mål og forbedre styring av medarbeiderprestasjoner.

SAP SuccessFactors Succession & Development kan hjelpe deg med å engasjere medarbeiderne med meningsfulle karriereutviklingsmuligheter, tette kompetansehull og utvikle ledere.

Med SAP Litmos-løsninger kan SMB-er og visse organisasjonsavdelinger ta del i målrettet opplæring, skape en bedre kundeopplevelse og forbedre arbeidsinnsatsen i hele foretaket og enda lenger.

Bilde av pingviner og snø
Bilde av en kvinne som skriver på en rapport ved et bord

HXM-ekspedisjon – levert av SAP SuccessFactors

Bruk 3 minutter på å se hvordan HRIS kan hjelpe HR med å bygge opp medarbeidernes engasjement. Finn ut hvor mye løsningene for Human Experience Management kan ha å si for om arbeidsstyrken og organisasjonen lykkes.

Start ekspedisjonen

Tilfredsstill og forstå medarbeidernes behov

Lær hvordan SAP SuccessFactors kan hjelpe deg med å lytte til medarbeidernes ideer, forstå behovene deres og iverksette tiltak for å støtte dem på hvert trinn.

Se videoen
Tilbake til toppen